Welcome Visitor: Login to the siteJoin the site

ecole de ballet hoofdstuk 14 in het nederlands

Short story By: Jane Mitchell
Gay and lesbianecole de ballet hoofdstuk 14 in het nederlands door mij. Ik doe de nederlandse versie van mijn boek boyz snel


Submitted:Dec 27, 2012    Reads: 24    Comments: 0    Likes: 0   Hoofdstuk 14: het vinden van Irene en rollen

'S Avonds laat lag ik in mijn bed naar de muur. Eva sliep bij mij. Haar lichaam op mijn rug tegen me dat ik haar hand vasthouden als ze slaapt en luister naar haar ademen sommige hoe ik denk dat het geeft me een gevoel van veiligheid. Ik sluit mijn ogen kalmeren mijn zenuwen.

'' Marly,'' een kleine meisjes stem zegt. Ik zit en bedek mijn zelf.

'' Wie is dat?'' Ik stond op en staarde naar de duisternis.

'' Het is Irene dom.'' Het meisje kwam uit de duisternis. Een brunette met schouderlang haar en grijze ogen, Irene. Ik pak haar op en kuste haar hoofd.

De volgende dag Irene vertelde me hoe ze huilde elke nacht over haar zus. Ik voelde me zo erg medelijden met haar. Hoofd meesteres kwam in klasse met twee klaar dames. '' Meisjes.'' We opgesteld. '' De meisjes zijn gezond, sterk, potentieel, en dame als.''

'' Gehoorzaamheid is een vrouw de beste kwaliteit en zijn voorzien van.'' De hele klas van meisje gezegd.

De oudste vrouw met wit haar glimlachte naar ons. '' Uw genomineerde,'' vroeg ze.

'' Nou ja Marlanna en Rene hier.'' De andere meisjes een back-up en Damsil de kleine meisjes in de voorkant van ons tegen de muur geleund.

Ze controleerden of we op onze tenen te blijven gedurende vier minuten. Geen friemelen.

Onze zingen ze zeiden alleen maar een goede meisje kan zingen. Liar Eva is een tomboy en ze kan zingen. De blonde klopte mijn hoofd en Rene's. '' Zulke mooie meisjes.'' Daarna fronste zijn wenkbrauwen. '' Maar als we hebben afgesproken hun zijn slechts een. '' Ze nam mijn haren uit de knot en Rene's. Omcirkeld ons dat we waar prooi. Haar vingers geregen door onze haren. Ze hield onze taille en sized ons. '' Jij,'' zei ze tegen Rene. '' Je bent niet goed genoeg zijn.'' Rene deed een stap terug tranende ogen. Ik glimlachte. Ik had het onderdeel. De hele klas van het meisje omhelsde me ook Eva, die gaf me een kus. Een snelle een op dat, maar het betekende zo veel voor me.

Nacht kwam Rene is verzonden naar de dokter en stierf. Een auto heeft haar lichaam en het verzonden. Misschien om haar familie. We mochten niet naar haar begrafenis, omdat we nauwelijks kende haar wat ooit dat betekent. Irene sliep met mij die avond hebben we gepraat. Toen vroeg ze waarom werden mensen sterven. Ik fronste mijn wenkbrauwen. Ik weet eerlijk gezegd niet of ik mag zeggen.

Ik sliep die nacht gelukkig maar had nachtmerries van Yvette opknoping en Amelia keek naar me bloedige en alles.

Ik werd wakker in een koud zweet. Waarom was dat dit gebeurt? Ik heb mijn knieƫn opgetrokken tot aan mijn borst en huilde. Waarom mij. Waarom heer. Ik voel me trillerig en laat slijm en scheur vochtig mijn gezicht totdat ik kon kalmeren mijn zenuwen.

0

| Email this story Email this Short story | Add to reading listReviews

About | News | Contact | Your Account | TheNextBigWriter | Self Publishing | Advertise

© 2013 TheNextBigWriter, LLC. All Rights Reserved. Terms under which this service is provided to you. Privacy Policy.