Welcome Visitor: Login to the siteJoin the site

10 more riddles

Miscellaneous By: Wotan
Riddles



10 more riddles from my collection of game riddles.


Submitted:Feb 2, 2013    Reads: 1,763    Comments: 12    Likes: 0   


1: I turn around once, what is in cannot get out. I turn around again, what is in cannot get out. Answer: Key -- Answered by Panache Grovel

2: I am only useful when full, yet I am always full of holes. Answer: Sieve

3: You can see nothing else when you look in my face. I will look you in the eye, and I will never lie... Answer: Mirror -- Correcly answered by Alpha Trinity>

4: I drive men mad for love of me, easily beaten, never free... Answer: Gold -- correctly answered by noshy99

5: Glittering points that downward thrust, sparkling spears that never rust... Answer: Icicles -- correctly answered by varvaraten

6: When set loose I flay away, never so cursed as when I go astray... Answer: Arrow -- Correctly answered by varvaraten

7: When young, I am sweet in the sun. When middle-aged, I make you gay. When old, I am valued more than ever... Answer: Grape -- Correctly answered by Mentis Cibum

8: I am always hungry, I must always be fed, the finger I lick will soon turn red... Answer: Fire -- Correctly answered by varvaraten

9: Each morning I appear to lie at your feet, all day I follow no matter how fast you run, yet I nearly perish in the midday sun... Answer: Shadow -- correctly answered by James Stoller

10: Bright as diamonds, loud as thunder, never still, a thing of wonder... Answer: Waterfall -- correctly answered by varvaraten





0

| Email this story Email this Miscellaneous | Add to reading list



Reviews

About | News | Contact | Your Account | TheNextBigWriter | Self Publishing | Advertise

© 2013 TheNextBigWriter, LLC. All Rights Reserved. Terms under which this service is provided to you. Privacy Policy.