Welcome Visitor: Login to the siteJoin the site

Collected Riddles

Miscellaneous By: Wotan
Riddles



More riddles from game I have played. Test your grey cells.


Submitted:Dec 13, 2012    Reads: 990    Comments: 12    Likes: 0   


1: I am black child of a white father, a wingless bird, flying even to the clouds of heaven. I give birth to tears of mourning in pupils that meet me, even though there is no cause for grief, and at once on birth I am dissolved into thin air. Answer: Smoke -- correctly answered by ngelina

2: Men do it standing, Women do it sitting dowm, and dogs do it standing on three legs. Answer: Shake hands -- correctly answered by varvaraten

3: Through wind and rain I always play. I roam the earth, yet here I stay. I crumble stones, and fire cannot burn me, yet I am soft - you can gauge me with your hand. Answer: The Ocean

4: I know a thousand faces, and count the tallied heads, feasting bright upon the many who have died. Wielding well a mighty power, who hath but humble stature. Masses fall upon their knees, to scarce behold my only side! Answer: Coin -- correctly answered by varvaraten

5: Three lives have I. Gentle enough to soothe the skin, light enough to caress the sky, hard enough to crack rocks... Answer: Water - correctly answered by varvaraten

6: When filled I can point the way, when I am empty nothing moves me. I have two skins, one without and one within... Answer: Glove -- correctly answered by varvaraten

7: If a man carried my burden, he would break his back. I am not rich, but leave silver in my track... Answer: Snail -- correctly answered by varvaraten

8: To unravel me, you need a simple key, no key that was made by a locksmith's hand, but a simple key only I will understand... Answer: Riddle

9: Weight in my belly, trees on my back, nails in my ribs, feet do I lack... Answer: Ship -- correctly answered by varvaraten

10: If you break me I do not stop working, if you touch me I may be snared, if you lose me nothing will matter... Answer: Heart - correctly answered by varvaraten





0

| Email this story Email this Miscellaneous | Add to reading list



Reviews

About | News | Contact | Your Account | TheNextBigWriter | Self Publishing | Advertise

© 2013 TheNextBigWriter, LLC. All Rights Reserved. Terms under which this service is provided to you. Privacy Policy.