Welcome Visitor: Login to the siteJoin the site

Riddles, riddles, riddles

Miscellaneous By: Wotan
Riddles



A few more riddles from my collection I have gathered, over time, from game I have played. Are you able to solve them?


Submitted:Nov 6, 2012    Reads: 1,636    Comments: 8    Likes: 0   


1: I run smoother than any rhyme, I love to fall but cannot climb. I tremble at every breath of air, And yet can heaviest burdens bear... Answer: Water -- Correctly answered by Mentis Cibum

2: Some live in me,some live on, And some shave me to stride upon. I rarely leave my native land. Until my death I always stand.High and low I may be found both above and below ground. Answer: Tree -- Correctly answered by varvaraten

3: I rise above the roof below Finger up-raised to heaven. I speak in clear tones that aim for other to gather where I call. Answer: Belltower -- Correctly answered by varvaraten

4: Armor bright, Gleaming white, A single rank, Their faces blank, Now hid by night, Now bold by light, Bright red the land where soldiers stand. Answer: Teeth (or mouth) -- Coorctly answered by varvaraten

5: Loadbearer, Warrior,Spirited, Brave Fleet-foot, Ironshod Faithful One, Slave Answer: Horse -- Correctly answered by varvaraten

6: The man who invented me doesn't want me.The man who bought me doesn't need me.The man who needs me doesn't know it. What am I? Answer: Coffin -- Correctly answered by Sheraksb

7: What can run but never walks, has a mouth but never talks,has a head but never weeps, has a bed but never sleeps? Answer: River -- Correctly answered by Mentis Cibum

8: I went into the woods and got it. I sat down to seek it. I brought it home with me because i could not find it. Answer: Splinter -- Correctly answered by Sheraksb

9: Lighter than what I am made of, more of me is hidden than seen, I am the bane of the mariner, a tooth within the sea. Speak my name. Answer: Ice (or iceberg) -- Correctly answered by Sheraksb

10: A spirited jig it dances bright, banishing all but darkest night. Give it food and it will live, give it water and it will die. Answer: Fire -- Correctly answered by Sriver

11: The life I lead is mere hours or less, I serve all my time by being consumed. I am quickest when thin, slowest when fat, and wind is the bane of the gift that I bring. Answer: Candle -- Correctly answered by Angs101





0

| Email this story Email this Miscellaneous | Add to reading list



Reviews

About | News | Contact | Your Account | TheNextBigWriter | Self Publishing | Advertise

© 2013 TheNextBigWriter, LLC. All Rights Reserved. Terms under which this service is provided to you. Privacy Policy.