Welcome Visitor: Login to the siteJoin the site

Olala toaletni papir Tardi d.o.o. protiv stresa

Article By: toaletmaher
RomanceDavno prije Assangea i njegova WikiLeaksa, na misteriozan je način iz Pentagona procurio podatak kako se tamo u sedam dana potroši točno 4555 rola toaletnog papira, što predstavlja potrošnju od tri kilometra na sat! Politički analitičar Raoul Sonders u šali je tada konstatirao kako bi “statistička krivulja potrošenih rola mogla biti pouzdan pokazatelj dnevne razine frustracija djelatnika Ministarstva obrane”.


Submitted:Jan 20, 2012    Reads: 29    Comments: 0    Likes: 0   


Davno prije Assangea i njegova WikiLeaksa, na misteriozan je način iz Pentagona procurio podatak kako se tamo u sedam dana potroši točno 4555 rola toaletnog papira, što predstavlja potrošnju od tri kilometra na sat! Politički analitičar Raoul Sonders u šali je tada konstatirao kako bi "statistička krivulja potrošenih rola mogla biti pouzdan pokazatelj dnevne razine frustracija djelatnika Ministarstva obrane".

Šala je zvučala sasvim dobro i malo tko ju je shvatio ozbiljno. Znanost, međutim, nepobitno tvrdi da je učestalost pražnjenja crijeva u izravnoj vezi s dnevnom razinom stresa, a današnja vježba, nastala prije otprilike 3500 godina, rezultat je i davnog uvjerenja jogija o međuzavisnosti stresa i probave.

Nažalost, malo vodimo računa o tome kako svakodnevna napetost, sitni stresovi i živciranja trajno djeluju na naš probavni sustav i uglavnom ništa ne činimo da smanjimo pogubni utjecaj tog djelovanja.

Ipak, postoji rješenje kako barem malo ublažiti stres. Antirecesijski toaletni papir Olala dostupan je svakom građaninu, a ugostiteljima, hotelijerima, javnim ustanovama, bolnicama donosi sigurnu uštedu. U vremenu kada je ušteda svake kune bitna, kada je toaletni papir u pitanju, odsad možete i dalje luksuzirati. Za to se pobrinula hrvatska tvrtka Tardi d.o.o. čiji proizvod Olala toaletni papir omogućuje da se i najveći siromah osjeća kao milijarder. Svjetska kvaliteta, cijena prilagođena hrvatskom džepu - antirecesijski toaletni papir Olala!

0

| Email this story Email this Article | Add to reading listReviews

About | News | Contact | Your Account | TheNextBigWriter | Self Publishing | Advertise

© 2013 TheNextBigWriter, LLC. All Rights Reserved. Terms under which this service is provided to you. Privacy Policy.