Më quajnë Xhulia.

Reads: 21866  | Likes: 329  | Shelves: 7  | Comments: 1

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

More Details
Status: Finished  |  Genre: Young Adult  |  House: Booksie Classic


Xhulia është një shtatëmbëdhjet vjeçare me vetëbesim të lëkundur kundrejt paraqitjes fizike dhe jo e kënaqur me mënyrën e jetesës që ndan me familjen e saj e të vëllanë, Markosin. Mikesha më e mirë
për të, Elena, është në dukje vajza më e bukur në shkollë. Si pasojë e një njohjeje rastësore, Xhulia do të kristalizojë përbrenda vetes ndjenja të sinqerta. Ndërkohë do të marrë pjesë në një
konkurs ku do t'i ofrohet mundësia ta stërvisë talentin në instrument jashtë vendit. E vetmja kundërshtare e denjë është Nikoleta. Rivalja e përhershme, me të cilën e lidhin sekrete të pazbuluara
të së kaluarës. Duke u bërë mburojë për njëra tjerën, Elena me Xhulian do të sakrifikojnë mjaft nga vetja, aq sa me kalimin kohës ato do të ndryshojnë. Nëse Xhulia i humbet të gjitha, a do ta
kuptojë ajo se çfarë qëndron midis saj dhe lumturisë?

Table of Contents

Pjesa e Parë

Submitted: March 02, 2018

Xhulia  gjendej  në një  makinë  Smart  2010  dy  vendëshe, që  drejtohej  nga&nbs... Read Chapter

Pjesa e Dytë

Submitted: March 03, 2018

Kur  të  gjithë  ishin  shpërndarë  dhe Markosi  kishte mbërritur  në  shtëpi, u  nis... Read Chapter

Pjesa e Tretë

Submitted: March 03, 2018

 – Hej djema, ku po shkoni? Kthyen kokën në mënyrë instiktive dhe panë Sandrin. Në duar mbante një zarf. Tanimë shikimi ... Read Chapter

Pjesa e Katërt

Submitted: March 05, 2018

–Të  telefonoj  pak  më vonë. Me  padurim hapi mesazhin  dhe  lexoi  rreshtat  e shkruar. ... Read Chapter

Pjesa e Pestë

Submitted: March 07, 2018

Ishte ajo e Xhuljos. E largoi  gjymtyrën sikur ta kishte prekur diçka e  pisët dhe i hapi vend që të  kalonte ai &n... Read Chapter

Pjesa e Gjashtë

Submitted: March 20, 2018

Autobusi i kaloi shpejt stacionet e mbetura për në shtëpinë e Sandrit, dhe radha për të zbritur djemëve, i erdhi më herët se zak... Read Chapter

Pjesa e Shtatë

Submitted: April 02, 2018

Mori skateboardin në krahë dhe u vërsul drejt derës së makinës me hapa vigan. E futi mjetin brenda dhe u bë gati të zinte vend ... Read Chapter

Pjesa e Tetë

Submitted: April 22, 2018

–Qetësohu  moj, do  shkoj  të  takohem  me  të  që  të  flasim, - e ndaloi  Elen... Read Chapter

Pjesa e Nëntë

Submitted: April 22, 2018

Eliosi,  pas takimit me Markosin  dhe  Xhulian, kishte  qëndruar  në  shtëpi  për  orët ... Read Chapter

Pjesa e Dhjetë

Submitted: June 23, 2018

E dinte se ai nuk ishte përlyer  me këtë çështje, por kishte nevojë ta zbuste pak përgjegjësinë e  saj e të fitonte d... Read Chapter

Pjesa e Njëmbëdhjetë

Submitted: July 02, 2018

Ai instiktivisht  lëvizi  si  të  ishte  lëshuar mbi  susta,  mori  një  qëndrim të dr... Read Chapter

Pjesa e Dymbëdhjetë

Submitted: July 08, 2018

Një  përshëndetje  e  ftohtë  e  fjalëpak. Zunë  një  vend  në  një  tavolin... Read Chapter

Pjesa e Trembëdhjetë

Submitted: July 08, 2018

-Përse  jo? Megjithatë... Elena  kishte  ngritur kokën  lart, duke  i  ngulur  sytë  t... Read Chapter

Pjesa e Katërmbëdhjetë

Submitted: July 08, 2018

Ajo, lehtësisht  arriti  ta  ndiente  ëmbëlsinë  dhe  mënyrën  e  kujdesshme  se... Read Chapter

Pjesa e Pesëmbëdhjetë

Submitted: August 18, 2018

Pas  asaj  nate, Xhulia  fjeti  shumë  e  qetë. Ishte  e  lumtur për  faktin  që ... Read Chapter

Pjesa e Gjashtëmbëdhjetë

Submitted: July 08, 2018

Ajo  fërkoi  sytë, buzëqeshi,  dhe  u  ngrit  pa  i  bërë  rezistencë ngrohtësisë... Read Chapter

Pjesa e Shtatëmbëdhjetë

Submitted: October 06, 2018

Pavarësisht, adrenalina rrefuzoi të largohej, dhe faktikisht prezanca saj, po i pëlqente. Ajo luante me instrumentin e preferuar, e ... Read Chapter

Pjesa e Tetëmbëdhjetë

Submitted: November 04, 2018

-Nikoletaa! Xhulia nuk arriti të dëgjonte. Për një moment, u zhduk nga ai vend. E ndjeu se disa ishin gëzuar, disa të tjerë ... Read Chapter

Pjesa e Nëntëmbëdhjetë

Submitted: December 09, 2018

I demoralizuar sa më s’ka, u lëshua sërish mbi krevat, duke shkulur flokët nga dëshpërimi. Pranë tij ndodhej celulari, nëpërmj... Read Chapter

Pjesa e Njëzet

Submitted: July 08, 2018

–Unë  u  përpoqa  Xhulia, u  përpoqa  me  gjithçka  munda. Kemi  shkuar  disa  ra... Read Chapter

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Recent Comments