Begluurd

Reads: 48  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Romance  |  House: Booksie Classic

Een zwoele avond bij een thuiswerkster tijdens de Corona pandemie...

Begluurd

 

Verwittiging:

Dit verhaal bevat sterk erotische passages. Het is enkel bedoeld voor de volwassen rijpere lezer.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Het dient gezegd dat de Covid-19 pandemie een wereldwijde ramp is. Maar iedereen kijkt er zo niet tegenaan. Dat was het geval voor Gitte Preuveneers. Zij zag in de pandemie ook wel positieve kanten. Voor haar was het belangrijkste voordeel dat ze niet elke werkdag meer naar Camshot N.V. in Houthalen-Helchteren moest om daar haar taak als administratief bediende uit te voeren. Nu had de regering alle werkgevers verplicht om, in de mate van het mogelijke, hun werknemers thuiswerk te laten doen.

Gitte vond dat heerlijk. Zij was eigenlijk een echte huismus, want ze was erg graag thuis in haar appartementje op de Oude Kuringerbaan. Niet alleen daarom vond zij van thuis uit werken geweldig. Nu kon ze in haar ondergoed rondlopen, donzige sokken aantrekken en een diepreinigend gezichtsmasker op haar gezicht smeren. Terwijl kon ze op het toetsenbord van haar laptop hameren, en er was niemand in de buurt die haar concentratie kan verstoren. Tijdens haar administratief werk thuis kon ze bovendien nu ook overdag haar appartement opruimen en stofzuigen, koken, eten, haar was doen, en al die dingen die ze anders ‘s avonds nog moest doen.

Het leventje dat ze nu kon leiden beviel Gitte Preuveneers in het begin geweldig. Zij stond op, zette onmiddellijk haar laptop aan, controleerde haar e-mail met haar opdrachten van die dag en maakte op losse bladen printerpapier enkele notities. Dan pas zorgde ze voor zichzelf. Ze nam een douche, maakte zich een klein beetje op, maar zich echt opdirken, dat deed ze niet.

Dagen achter elkaar kon Gitte zo doorbrengen zonder ooit een gesprek te hebben met iemand, buiten met een paar mensen van haar werk over het Internet. Het bleef wel niet duren. Gitte voelde zich erg goed thuis in haar appartement op de Oude Kuringerbaan, daar niet van. Toch had zij nooit gedacht dat ze voor zichzelf zou toegeven dat zij rechtstreeks menselijk contact miste...

Die dag ging Gitte eens iets speciaals koken. In de hypermarkt van Carrefour aan de Herkenrodedreef had haar zuinige moeder twee kalkoenen gekocht. Die waren overgebleven van de Kerstdagen en de klanten konden ze hebben voor een zacht prijsje. Een van die twee had haar moeder naar Gitte in de Heilig Hartparochie gebracht. Met veel ijver en enthousiasme had Gitte de kalkoen gekruid en klaargemaakt voordat ze hem ging bakken. Terwijl ze met haar werk alskeukenprinses bezig was had ze, zoals meestal, alleen maar haar ondergoed aan.

Toen ze de gebakken kalkoen met hittewerende handschoenen aan tegen zes uur ‘s avonds uit de oven schoof stond ze plots stil. Ze had de indruk dat iemand haar begluurde. In haar appartement was er niemand anders dan zijzelf. Dus moest er iemand buiten naar haar aan het gluren zijn. Dat zou kunnen, want er waren aan de overkant van de Oude Kuringerbaan verscheidene appartementen die uitzicht hadden op het hare. Misschien stond er iemand op een balkon naar haar te kijken?

Heel voorzichtig draaide Gitte haar hoofd en keek door haar openstaande balkondeur. Het was precies alsof ze in een flits een beweging zag, maar wie of wat dat geweest was, dat kon ze niet zeggen. Het had maar een fractie van een seconde geduurd.

Het klaar maken van de kalkoen had Gitte veel tijd gevraagd. De zon ging onder terwijl zij aan haar bureau werkte. Die dag was het laat geworden eer ze voor Camshot N.V. met haar werk zo goed als klaar was, bijna tien uur 's avonds. Zodra de woorden op haar scherm begonnen te vervagen streek zij met haar hand over haar gezicht en leunde achterover in haar stoel om zich uit te rekken. Op dat ogenblik merkte ze dat er een licht brandde in het appartement tegenover het hare.

De hele tijd dat zij hier al woonde, bijna anderhalf jaar, had het appartement direct tegenover haar zijn gordijnen gesloten gehouden, maar deze keer waren ze open. Vlak bij het raam zat een man die op zijn eigen laptop werkte aan zijn eigen bureau, dat net als dat van Gitte loodrecht op het raam stond. De werkplaats van die man was als een spiegelbeeld. Hij was gekleed in een lichtblauw overhemd met een veelkleurige das en een donkerblauwe geklede broek. Zijn mouwen had hij opgerold tot aan zijn ellebogen. Gitte kon ook de binnenkant van zijn woonkamer zien waar zijn bureau stond. Er was een modern ogende zitbank en een paar grote, ingelijste foto's aan de muur. Gitte kon ze niet onderscheiden omdat het licht van zijn bureaulamp niet zo ver reikte. Zij keek rond in haar eigen woonkamer. Die gaf meer een schebbige indruk met een oude alcantara canapé die ze van haar ouders had gekregen, ingelijste posters van facsimiles van oude advertenties voor Hasseltse jenever, een bescheiden collectie vinylplaten en een vloerlamp met een antieke kap met kralen die ze ooit op de zaterdagse brocante op het Dusartplein had gekocht...

De man keek op, maar echt gluren naar Gitte deed hij niet. Voordat zij weg kon kijken en net kon doen alsof zij hem niet had gezien stak hij zijn hand op om te zwaaien. Onhandig hief Gitte haar hand op om terug te zwaaien. Hij glimlachte en haalde een hand door zijn donkere haar voordat hij zijn aandacht weer op zijn scherm richtte. Gitte dacht dat zij een nieuwe werkmaat had. Zij zou zijn gezelschap kunnen gebruiken.

Zij knipperde een paar keer met haar ogen om haar blik weer op het scherm te focussen toen zij beweging in haar ooghoeken merkte. Ze draaide zich om te kijken. Haar overbuur deed zijn das uit en knoopte dan zijn overhemd los. Hij haalde het van zijn schouders om zijn gespierde borstkas te onthullen en vouwde het vervolgens netjes op voordat hij het naast hem op de grond legde. Hij gluurde nu niet meer, maar keek haar onbeschaamd aan en lachte, en tilde dan zijn kin op, alsof hij haar iets duidelijk wou maken. Het was een uitdaging. Echt verlegen was Gitte niet omdat zij alleen maar haar ondergoed aan had. Uitdagend was dat niet, het was gewoon ondergoed, geen sexy lingerie.

Even dacht Gitte eraan om haar knusse lichtgrijze yogabroek en een truitje gaan aan te trekken. Zou ze ook haar haar gaan fatsoeneren? Dat was in een rommelige knot op haar hoofd gestapeld. Het was een beetje belachelijk, maar Gitte liet haar blote armen zien door ze naar omhoog te steken. Hij draaide zijn stoel naar haar toe, wat haar aan het lachen maakte voordat zij haar aandacht weer op haar laptop richtte. Behalve... nu kon Gitte zich niet meer concentreren. Hij was er nog steeds. En nu was het wel duidelijk dat hij haar begluurde en aan het wachten was. Hij stond op. Hij stak zijn handen in zijn broekzakken terwijl hij naar het raam kwam, opmerkelijk in zijn blote borst. Het was alsof hij Gitte uitdaagde om hetzelfde te doen. Zij keek snel van links naar rechts om te zien of iemand anders op de Oude Kuringerbaan haar kon in het oog krijgen, maar zo te zien hadden alle andere appartementen hun gordijnen dicht.

Gitte slikte droog terwijl zij haar stoel naar hem toe draaide en de haakjes van haar beha op haar rug losmaakte. Zij trok die snel over haar armen en gooide hem opzij. Een ogenblik later stond zij op van haar stoel, liep naar het raam en boog heel theatraal voor haar overbuur. Die stak zijn duim naar omhoog en lachte. Ook Gitte lachte in zichzelf en ging terug naar haar bureau. Zij had de uitdaging aanvaard, en zonder aarzelen haar borsten uit haar beha gehaald.

Hoe gek het ook was, dit was eigenlijk best leuk. Het had iets weg van een geheim spel, net zoals iemand stiekem begluren... De man stond daar nog steeds. Nu gebaarde hij dat Gitte terug naar het raam moest komen. Zij aarzelde. Ze zou echt moeten werken om haar dagelijkse opdracht voor Camshot N.V. af te maken, maar het werd al laat en zij kreeg op dit moment geen echt werk gedaan. Haar gedachten waren elders. Zij liep naar het raam, legde haar handen op haar heupen en deed met een heupbeweging haar tieten een beetje zwaaien terwijl ze daar stond met alleen haar onderbroek aan. Hij haalde een hand uit zijn zak, trok zijn rits naar omlaag en perste zijn pik uit de gulp van zijn broek.

Gitte ademde diep in. Hun kleine spelletje had zojuist een heel ondeugende wending genomen. Hij maakte een obsceen gebaar door met zijn hand zijn piemel op haar te richten. Gitte’s lichaam vonkte bij de gedachte dat hij door haar zo opgewonden raakte. Zelf begon ze zich ook op te winden. Zij raakte voorzichtig haar tepels aan. Het was lang geleden dat zij zichzelf op die manier had aangeraakt. Omdat ze wist dat hij naar elk van haar bewegingen keek wond haar dat een beetje op. Zij werd het gewaar tussen haar benen. Haar tepels trokken samen en spanden zich op tot harde punten. Hoe meer zij haar borsten aanraakte, hoe gevoeliger ze werden.

Hij begon zijn riem los te maken. Gitte keek vol aandacht terwijl hij zijn broek langs zijn heupen naar omlaag duwde. Hij stapte eruit, vouwde die ook weer netjes op en legde ze naast zijn overhemd op de grond voordat hij naar het raam terugkeerde, met niets anders dan een donkerblauwe boxershort nog aan. Zijn hand ging naar zijn piemel en Gitte keek naar de ritmische beweging waarbij hij zijn lul door zijn onderbroek heen masseerde. Zijn buikspieren spanden zich bij elke slag die hij met zijn onderbuik in haar richting gaf.

Hoe meer hij zichzelf aanraakte, hoe meer Gitte zijn erectie wilde zien. Zij kijk naar de beweging van zijn hand terwijl zij haar borst streelde, de harde tepel tussen haar vingers rolde, gretig om te zien of hij ook zijn boxershort zou uittrekken. Maar hij kleedde zich niet verder uit. Misschien wachtte hij op haar om het eerst te doen. Daar was Gitte toch zomaar niet klaar voor. Zij stond zo dicht bij het raam dat iedereen die zijn gordijnen opentrok haar topless kon zien staan, met provocerende tieten en haar tepels keihard.

De overbuur leunde voorover. Hij liet zijn hand in zijn ondergoed glijden en bewerkte zijn pik hard en snel. Gitte was gefocust op de beweging van zijn hand. Zij kneedde haar borsten en plaagde haar harde tepels. Daardoor stuurde zij een golf van warmte tussen haar benen.

Dan stopte de man met wat leek op masturberen. Hij trok abrupt zijn hand weg. Hij stapte weg van het raam en Gitte’s hart zonk in haar schoenen van teleurstelling. Misschien was het te veel geweest om hem haar borsten te laten zien, en er mee te spelen? Zij bukte zich om haar beha terug op te pakken toen zij merkte dat hij nu aan zijn bureau stond en iets opschreef. Terug aan het raam drukte hij een vel printerpapier tegen het glas. Gitte kneep haar ogen half dicht en legde een arm over haar blote borsten terwijl zij probeerde te onderscheiden wat er op het papier geschreven stond. Het leek haar een reeks cijfers, gedrukt in gigantische zwarte letters. Natuurlijk, het was zijn telefoonnummer.

Gitte aarzelde… Ze dacht niet dat ze dapper genoeg was om met hem te praten. Hij gebaarde naar zijn oor met het universele signaal voor “bel me”. Nu bonsde haar hart door een opstoot van adrenaline. Ze wierp een blik op haar iPhone die op haar bureau lag. Zou ze hem bellen? Dat kon zo ongemakkelijk zijn… Wat als zij in paniek raakte en ophing? Dan zou ze voor de rest van de tijd dat ze op de Oude Kuringerbaan woonde gedwongen worden haar gordijnen dicht te houden, alleen om de verlegenheid te vermijden om hem te zien. Maar dan, wat als hij een geweldige stem had?

“Verdomme, ik doe het!” dacht Gitte. “Klinkt het niet, dan botst het maar…”

Zij pakte haar telefoon en voerde snel zijn nummer in. Zij telefoon ging, want Gitte zag hem naar zijn bureau lopen en zijn oordopjes in doen. Hij nam op en een diepe stem gromde in haar oor:

"Wrijf over je poesje voor me."

Geen “hallo”. Zich niet eens voorstellen. Geen verklaring waarom hij dit spelletje begon. Gewoon een stevig bevel… Maar toch, het geluid van zijn stem raakte Gitte als een drug. Zij hield haar adem in terwijl zij haar hand in haar rekbare onderbroek liet glijden en met haar vingertoppen langs haar klitje streek. Dat had ze in het verleden al zo vaak gedaan, maar het was zoveel heter nu iemand haar beval wat zij moest doen.

"Ben je nat?"

"Ja, toch een beetje..." fluisterde ze.

Hij liet langzaam zijn adem ontsnappen.

"God, ik heb het nu zo verdomd moeilijk. Je bent zo sexy."

Het compliment deed Gitte glimlachen. Sinds zij thuis was beginnen te werken, voelde ze zich zo onzichtbaar, en zeker niet sexy.

"Jij ziet er ook heel goed uit." fluisterde ze.

Hij liep naar het raam en haalde zijn pik weer uit zijn boxershort. Gitte had de indruk dat die nog groter en meer gezwollen was dan de eerste keer.

"Voel je voor een avontuurtje?"

Haar hart bonsde.

"Ik weet het niet. Misschien een klein beetje."

"Trek je broekje lekker langzaam uit voor mij."

Haar hart bonsde in haar borst. Zij bewoog om voor het raam te gaan staan en begon haar duimen in de elastische tailleband van haar onderbroek te haken. In plaats van ze recht naar beneden te duwen en zo haar poesje aan de man zijn blik bloot te stellen draaide zij zich om en liet ze langzaam langs haar kont glijden, zodat hij een goede blik op haar billen kreeg. Ze boog voorover terwijl ze de onderbroek naar haar voeten liet glijden en eruit stapte.

“Sla eens op die mooie kont van je voor me. Laat me het horen."

Gitte glimlachte in zichzelf terwijl ze voorovergebogen bleef staan en zichzelf twee keer op haar billen sloeg. Zij werd meer en meer opgewonden door zijn diepe stem in haar oor te horen. Zij had nooit gedacht dat zij het fijn zou vinden om geslagen te worden, maar op dit moment had ze gewild dat hij bij haar kon zijn om het voor haar te doen.

Toen Gitte zich omdraaide om hem aan te kijken stopte haar hart. In het appartement naast hem zag ze een andere man. Die was ouder. En er was nog iemand die keek vanaf de verdieping hoger. Die man was nog een jonge kerel. Hij stond voor zijn raam tussen de open gordijnen met een handdoek om zijn middel.

“Iemand anders kijkt ook,” fluisterde Gitte in haar telefoon. "Twee van je buren zijn me ook aan het begluren."

"Laat ze toch kijken..."

Hij schraapte zijn keel. "Hoe heet je eigenlijk?"

"Gitte."

"Ik ben Sylvain."

Hij bleef zijn pik door zijn onderbroek heen masseren.

"Vind je het opwindend te weten dat al die mannen geil voor je zijn en je zouden willen neuken?"

Gitte hief haar ogen op en zag de jonge man in de handdoek zichzelf onder de stof masturberen. Een deel van haar wilde vluchten en zich verstoppen voordat iemand de politie belde voor openbare zedenschennis. Maar een diepere, donkerdere, vuilere kant van haar hield ervan te weten dat zij zoveel macht over die mannen had.

"Een beetje vind ik het wel opwindend," fluisterde ze. “Maar ze zijn niet bij me, dus…"

"Heb je speelgoed?"

Haar wangen werden warm.

“Ik heb een vibrator. En ook een dildo, maar ik heb hem maar één keer gebruikt. Hij is nogal groot."

"Ga je speelgoed halen en laat het me zien."

Zij haastte zich naar haar slaapkamer en groef door haar onderste la met haar ondergoed. Zij pakte haar kleine rode vibrator van bij Trois Suisses en testte hem even om te zien of hij genoeg opgeladen was. Dat was hij. Dan pakte zij de grote en zeer levensechte siliconen dildo die zij een klein jaar geleden in een opwelling had gekocht toen ze in Maastricht was. Zij pakte het flesje Durex Natural glijmiddel, voor het geval dat, en haastte zich terug naar het raam om het hem haar “speelgoed” te laten zien.

"Ik heb een kleine vibrator en dit..."

"Dat is echt een grote lul, Gitte. Heb je je kutje daarmee verpest?"

Haar wangen werden warm van schaamte toen zij die reactie van hem kreeg.

"Wel, ik dacht dat het misschien zou..."

"Ben je klaar om erop te rijden terwijl ik kijk?"

Haar mond was ineens kurkdroog.

"Hier? Voor iedereen?"

"Ja. Voor iedereen."

Raar, maar plots voelde Gitte zich niet meer geremd, of verlegen. Elke centimeter van haar lichaam was heerlijk gevoelig en warm. Zij werd meer en meer opgewonden in het besef dat zij door drie mannen bekeken werd. Wat haar overbuur wou, dat zinde haar niet. Het zou ronduit pornografisch zijn om op de grond te gaan zitten en op die dildo te rijden. Maar er was iets vreemd aan de hand: het feit dat zij begluurd werd, dat maakte het zoveel spannender. Op dat moment, onder de hitte van de aandacht van de gluurders, maakte de gedachte om zoiets stouts te doen haar heel, heel nat. Haar lustsap droop naar omlaag aan de binnenkant van haar dijen…

“Goed,” fluisterde ze. “Ik zal er aan beginnen.”

Zij knielde op het tapijt met haar gezicht naar het raam terwijl zij haar dildo voor zich neerlegde.

"Maar het is zo verkeerd!” zuchtte ze aan de telefoon. “Wat als ik gepakt word?"

Daar antwoordde haar overbuur niet op. In de plaats daarvan vroeg hij: "Wie zie je nu?"

Gitte schoof dichterbij het raam om een vollediger zicht van de overkant van de Oude Kuringerbaan te krijgen.

“Er is er nu nog eentje meer. Deze is verlegen en doet zijn gordijnen maar op een kiertje open. "Drie van je buren en jijzelf."

"Laat ze je natte poesje zien."

Gitte was nu zo nat dat zij haar eigen opwinding kon ruiken.

“Spreid je benen lekker wijd en vinger jezelf. Laat duidelijk zien hoe nat je bent, en denk eraan dat al die mannen zich aftrekken terwijl ze naar jou kijken."

Gitte ging achterover liggen. Haar hart klopte tegen haar ribben terwijl zij twee vingers in haar poesje laat zakken, met de toppen naar omhoog om de bovenwand te strelen. Zij was doorweekt en terwijl zij haar vingers naar binnen stak, haar g-plekje streelde en met het bovenste deel van haar handpalm tegen haar klit stootte, maakte het een hoorbaar klappend geluid.

"Ik kan je over de telefoon horen, Gitte. Je druipt en je kut smakt."

Gitte draaide haar hoofd om en zag hem bij het raam staan. Zijn onderbroek had Sylvain naar beneden getrokken en hij streelde zijn pik. Het maakte haar zo opgewonden dat ze wist hoe ze het nu moest doen. Zij ging met haar benen uitgespreid op haar rug liggen, met haar knieën opgetrokken en haar benen open. Zo liet ze zich zien aan volslagen vreemden terwijl haar vingers in haar kut op en neer pompten.

"Ze fantaseren er allemaal over om je nu te neuken. Vind je dat opwindend?”

"Ja," fluisterde Gitte. "Heel erg."

"Laat ze je eens op die grote plastic lul zien rijden dan."

Hij hoefde het geen twee keer te zeggen. Gitte haastte zich om op haar knieën te gaan liggen, vlak bij het raam, en de dildo vast te pakken. Zij plaatste die onder haar en probeerde hem met één hand stevig vast te houden. Met behulp van haar dijen om de hoogte te regelen, wreef zij met de dikke siliconen eikel tegen haar gezwollen schaamlippen.

"Dat is het," gromde hij. "Laat het ons eens goed zien."

Gitte liet zichzelf zakken, liet de zwaartekracht de punt van de dildo naar binnen duwen en rekte zich uit terwijl haar glurende buren toekeken. Sylvain kreunde in haar oor terwijl zij in kleine bewegingen begon op de dildo te stuiteren en haar nattigheid langs de siliconen schacht droop.

"Steek hem er helemaal in."

Gitte vond het heerlijk om zijn stem in haar oor te hebben. Zij zonk lager als de schacht centimeter voor centimeter in haar naar binnen drong. Na een beetje te hebben geschommeld om hem nog dieper te krijgen zat uiteindelijk de hele lengte in haar neuktunnel. Zij keek naar zichzelf, haar kut stond strak uit elkaar gespannen, waardoor de gevoelige knop van haar clitoris bloot kwam te liggen.

"Lik je vingers, maak ze nat, en wrijf over je clitoris terwijl je die grote plastic lul in je houdt."

Gitte kreunde bij de plotselinge stroom van genot terwijl haar vingers over haar gezwollen clitoris dansten. Het voelde zo goed, en elke keer dat haar clitoris trilde voelde ze het ook diep van binnen in haar kut. Nog even stuiterde ze op de dildo en ze werd beloond met een adembenemende golf van genot.

"Ik ga komen," hijgde ze terwijl ze zich nog harder op de dildo vastpinde en haar vingers aan een razend tempo haar clitoris masseerden. “Ik ga klaarkomen, ik kan het niet meer houden…”

De trillingen van haar orgasme lieten haar bijna verlamd van plezier achter terwijl ze door door haar clit stroomden en tot in haar g-plekje weerklonken. Na haar orgasme deed Gitte haar ogen een beetje open. Ze zag Sylvain in zijn stoel bij het raam zitten, terwijl hij zichzelf langzaam streelde en naar Gitte gluurde. Zij was zich niet eens meer bewust van de andere buren. Het was alleen zij en hij en het geluid van zijn stem in haar oor.

"Zet de sfeer weer aan. We doen het nog eens."

Gitte wou wel, haar clit pulseerde al van verwachting. Zij raakte die voorzichtig aan de linkerkant en het plezier werd onmiddellijk explosief.

"Oh god," gromde ze, terwijl ze voorover boog en opnieuw hard en snel op de dildo stuiterde. Haar tweede orgasme werd razendsnel opgebouwd.

"Oh mijn god, oh mijn god, oh hoe heerlijk!"

"Laat me je horen komen."

"Oh god," gromde Gitte, terwijl de woorden die uit haar keel kwamen tot een rauw, onzinnig geluid versmolten en heel haar lichaam begon te trillen. Dit was niet zoals zij het eerder had gevoeld. Dit orgasme voelde groter, sterker en dieper aan en bouwde zich op meerdere plaatsen tegelijk op. Plots explodeerde het door haar heen. Zij gilde en schreeuwde het uit, terwijl haar hele lichaam trilde en schokte. Zij hoorde Sylvain grommen en vloeken bij zijn eigen bevrijding terwijl het genot door haar heen pulseerde.

Langzaam tilde zij hijgend haar hoofd op om te zien hoe hij een hand door zijn haar haalde terwijl hij achterover in zijn stoel gaat zitten met zijn slap geworden piemel tussen zijn benen.

“Je bent nog niet klaar, hé...' mompelde hij met een lage en ruwe stem. "Je hebt meer nodig."

Gitte knikte langzaam: "Ja, dat zou ik graag willen."

“Ik denk…,” Hij schraapte zijn keel, reikte naar zijn glas en nam een slok. "Ik denk dat ik misschien naar je toe moet komen om het zelf af te maken."

"Dat denk ik ook."

"Welk appartement?"

“2B, op de eerste verdieping."

Sylvain stond op van zijn stoel, trok zijn boxershort weer op en tilde zijn hand op om naar haar te wuiven.

"Ik zie je over een een half uur,” zei Sylvain. "Weet je, mijn piemeltje heeft even tijd nodig om terug op zijn positieven te komen. Hou je maar klaar.”

 

© Bruno Roggen, Anhée, 2021

 


Submitted: May 10, 2021

© Copyright 2021 Robur. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:


Facebook Comments

Other Content by Robur

Short Story / Romance

Short Story / Romance

Short Story / Romance