Een Minnaar Twee Minnaressen

Reads: 136  | Likes: 2  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Romance  |  House: Booksie Classic

Eerst met zijn drietjes op restaurant, dan een afspraakje in het park...

Een Minnaar

Twee Minnaressen


 

Verwittiging:

 

Dit verhaal bevat erotische passages. Het is enkel bedoeld voor de volwassen rijpere lezer.

 

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.


 

Op een dag nodigde Jacot Patrijns zijn minnares Anita Thonissen uit voor een chique etentje. Dat zou doorgaan in restaurant L’Aiglerie op de Hoveniersdreef in Heverlee. Anita was onder de indruk. Niet alleen had het restaurant één Michelinster, het was voor haar normen peperduur, en je kwam er alleen binnen als je ‘iemand’ was. Jacot Patrijns was ‘iemand’. Hoewel hij leraar godsdienst was in het Instituut van de Hemelse Voorzichtigheid in Diesberg had hij in Vlaams Brabant, en ook in West-Limburg, naam gemaakt als gitarist en zanger in het folktrio de “Bark Mellow Band”.

Dus was Anita natuurlijk opgewonden. Wel had Jacot haar verwittigd dat hij nog iemand ging meebrengen, en dat was niet zijn vrouw. Anita wist dat Jacot vriendinnetjes had me wie hij ook naar bed ging, maar dat kon haar niet meer schelen sinds zij daarover een diepgaand gesprek hadden gehad terwijl ze samen in bed lagen in de Rubensexclusief in Schaffen. Zij was vereerd dat hij haar op zijn kosten uitnodigde in een toprestaurant. Het was de allereerste keer dat ze in zo een klasserestaurant kwam, en ze wou gewoon zien hoe het zou gaan.

Waarom? Wat is er gebeurd? Heb je iets te vieren?” vroeg Anita.

Ja, dat heb ik,” zei Jacot heel fier. “Ik heb een contract afgesloten met de onlangs opgerichte platenmaatschappij “Righto” in Kortenberg bij Brussel. Ik ga solo vier smartlappen opnemen. Die partituren zijn toevallig teruggevonden in een erfenis. Waarschijnlijk komen ze oorspronkelijk van de Vlaamse volkszanger de Witte Reulis die bekend was in het begin van de 20e eeuw. Die platenfirma vond dat mijn lijzige stem ideaal was om die muziek opnieuw tot leven te brengen. Zij hebben me ondertussen al een tamelijk belangrijk voorschot betaald.”

Anita had lang getwijfeld wat ze zou aantrekken om naar dat exclusief restaurant te gaan. Ze wist dat ze er beeldig uitzag in het kleedje van het modehuis Bent, blauw met een rode arabesk. Of in het meer exclusieve turkooiskleurig kleedje met een klokrok, eentje dat ze gekocht had in Namen voor de Plechtige Communie van haar oudste dochter Han. Maar die twee kleedjes, hoe goed zij er ook mee stond, die deden haar te zeer denken aan de tijd toen zij twee jaar lang, voordat Jacot Patrijns haar minnaar werd, een andere minnaar had gehad. Die was veel ouder dan zij, en niet meer erg potent. Daarom had hij de plaats moeten ruimen voor Jacot. Dus had ze maar een witte blouse met donkerblauwe rok aangetrokken waarin ze er misschien minder goed uitzag, maar waarin ze zich gemakkelijk voelde.

Anita kwam als eerste aan bij restaurant L’Aiglerie. Zij stond voor de ingang op de andere twee te wachten. Zelfs zonder een mooi kleedje aan vond ze zichzelf aantrekkelijk. Ze had zich smaakvol opgemaakt, haar haar viel in luie krullen over haar schouders en ze had, tegen haar gewoonte, hoge hakken aan.

Een zwarte Porsche Cayenne hield halt bij het restaurant. Het waren Jacot Patrijns en zijn vriendin. Ze stapten uit de auto en Anita bekeek ze goed. Jacot zag er absoluut geweldig uit, in een donkergrijs pak van Armani, wat langer wild groeiend haar en perfect getrimde baard, zo sexy... Zijn vriendin was prachtig, groot, elegant, met rondingen op de juiste plaatsen, en vooral jong. Ze droeg een losse witte jurk die niet veel prijsgaf over haar figuur en wat kort was voor haar lange benen. Haar decolleté was er, maar zo stijlvol en discreet. Ze had lang blond haar en haar glimlach was innemend. In een woord, ze zag er fenomenaal uit.

Ik wist niet dat je er al was, Anita!” zei Jacot, één en al glimlach, maar toch wat bezorgd. “Heb je lang op ons moeten wachten?”

Maak je geen zorgen. Ik wacht maximaal tien minuten, mijn ‘academisch kwartiertje' langer niet.” antwoordde Anita. “Dan poets ik de plaat, hoe aantrekkelijk of veelbelovend het afspraakje er ook uitziet…”

Dat is goed. Dit is mijn vriendin Sandrina, de enige echte Sandrina.” zei hij tegen Anita.

Fijn je te ontmoeten, Anita. Ik heb geweldige dingen over je gehoord van Jacot.” zei Sandrina met een ondeugende glimlach op haar gezicht.

Dat hoorde Anita niet echt graag. Het kon toch niet dat haar minnaar uit het bed geklapt had tegen dit meisje dat wel haar dochter kon zijn. Maar dat zou wel niet.

Sandrina, je bent verbluffend!” zei Anita.

Het meisje bloosde en lachte zenuwachtig, en ze bedankte Anita met een lichte buiging.

Kom, laten we naar binnen gaan. Ik heb honger!” zei Jacot.

Ze zaten aan de beste tafel bij het raam en zodra ze hun gastronomisch degustatiemenu hadden besteld begonnen ze te drinken. Na de Ayala champagne als aperitief was de Gevrey Chambertin Clos de la Muraille een geweldige rode wijn en het gesprek tussen de drie verliep opeens vlotter en veel natuurlijker.

Mag ik vragen wat jij doet, Sandrina?” wou Anita weten, terwijl ze een slokje wijn neem. Het meisje zag er vanavond zo mooi uit… De mannen aan de andere tafels bleven naar haar staren. Hun respectieve vriendinnen en echtgenotes werden er jaloers van en raakten van streek. Geen wonder, want Sandrina was de allermooiste vrouw in het restaurant.

Ik werk als public relations verantwoordelijke voor het platenhuis Righto in Kortenberg bij Brussel. Het is eigenlijk best ongelooflijk! Ik werk met artiesten en muziek, en dat is alles wat ik ooit heb gewild. Ik hou enorm van muziek,” zei Sandrina, terwijl ze ook een slokje wijn nam. “Hoe zit het met je werk op je school in Diesberg met deze dikkop? Is hij te pruimen of is hij gewoon vervelend?

Hij is redelijk te verdragen, en hij stoort me weinig of niet bij mijn werk. Het is het typische werk van een onderdirectrice. Is het raar om te zeggen dat ik papierwerk leuk vind? Veel leuker dan voor een klas te staan met vijfentwintig rumoerige pubers… Geef mij maar rust en vrede.” lachte Anita.

En daarom kom ik je nooit lastig vallen op je bureau in het Instituut van de Hemelse Voorzichtigheid!” zei Jacot lachend.

Dat loog hij, want sinds ze onderdirectrice was had hij Anita al twee keer geneukt op school terwijl ze met haar rug op haar bureau lag en zij zorgvuldig de deur achter hem op dubbel slot had gedaan.

Ze proostten alle drie op meer van dit soort kansen en op meer ervaringen in het leven.

Laat me nog maar eens zeggen, Sandrina, je bent absoluut verbluffend. Je brengt de mannen hier in de problemen met hun vrouwen.” zei Anita.

Och Anita, je kent de mannen toch. Ze kunnen geen meisje zien dat haar benen laat zien,” antwoordde ze. “Maar jij ook, je ziet er geweldig uit. Serieus, je straalt.” zei Sandrina, terwijl ze nog een slokje van haar wijn nam.

De eerste fles Gevrey Chambertin was leeg, en de obers dienden het degustatiemenu van L’Aiglerie op. Ze begonnen die lekkernijen te proeven en Jacot bestelde nog een fles wijn.

We zouden dit binnenkort weer moeten doen. Ik ben het tafelen wat verleerd, ik heb geen praktijk meer genoeg. Ik heb het gevoel dat ik nu al dronken ben,” zei Jacot lachend. “Stel jullie voor hoe ik me voel, schatjes. Ik ben een lichtgewicht als het hierop aankomt.”

Sandrina lachte ook:

Hier misschien wel, maar niet in je broek,” zei ze. “Daar ben je helemaal een zwaargewicht!”

Voor Anita was dat er wel wat over, ook al was het waar. Sandrina zag dat Anita helemaal niet opgezet was met die tamelijk grove commentaar. Ze keek Anita aan en vroeg onbeschaamd hoe haar huwelijksleven was.

Tja, je zou mijn ervaring daarover niet moeten horen... Raad heb ik je niet te geven, maar het enige advies dat ik voor je heb is om twee keer na te denken voordat je beslist van met iemand te trouwen. Een relatie vind ik beter. Je kan er veel gemakkelijker een einde aan maken, en ook kan je altijd de vonk terug aanwakkeren,” zei Anita glimlachend. “Ik blijf Jacot eraan herinneren dat als hij ooit stopt met me aandacht te schenken, ik sneller dan de wind wegloop van hem.”

Eigenlijk passen we goed samen, jij en ik, Anita. We zouden blij zijn kleren van elkaar te lenen en samen onze nagels te doen,“ antwoordde Sandrina, terwijl ze nog wat wijn dronk. “Misschien moeten we die gebaarde dikkop hier in de steek laten, en ons leven samen inrichten.”

Alsof ik niet meer van je hou, idioot wijfje!” antwoordde Jacot.

Goed, anders steel ik je onderdirectrice en ren ik met haar weg.”

Anita’s wangen werden warm en als ze naar haar spiegelbeeld in het raam keek zag ze dat ze bloosde. Ze nam nog een slok wijn en realiseerde zich dat de tweede fles ook bijna op was.

De avond beloofde... Anita’s hoofd werd lichter en lichter. Jacot vertelde hen verhalen over gekke mensen met wie hij te maken had gekregen bij zijn optredens met de Bark Mellow Band. Sandrina en zij lachten eindeloos en hij bestelde de derde fles. De sommelier kwam ermee aan en maakte de fles met veel ceremonieel voor hen open.

Weet je wat we na dit diner moeten doen? We moeten nog een fles pakken en gaan wandelen in dat enorme park, een paar kilometer hiervandaan,” stelde Jacot voor. “Het park met de hoge bomen, de vijvers en de eenden. De naam ontgaat me op dit moment…”

De Zoete Waters in Heverlee, bedoel je daar?” vroeg Sandrina. “Geen slecht idee! Dat is hier eigenlijk vlakbij.”

We kunnen ons daar nog fijn ontspannen,” beaamde Anita. “Oh God, wat een geweldig idee!

Ik heb een paar joints in mijn handtas,” zei Sandrina. “We zouden er een kunnen oproken terwijl we in het gras liggen en kijken naar de sterren en zo…”

Dat klinkt aanlokkelijk, lieverd,” zei Jacot lachend tegen haar. “Vooral dat samen in het gras liggen… Vooruit, dan! Laten we alle drie eens een afspraakje hebben in dat park!”

Sandrina had een vonk in haar ogen die haar opgewonden deed uitzien. Hoe langer Anita naar haar keek, hoe meer ze besefte dat ze zo verdomd aantrekkelijk was. Het was waanzinnig hoe goed ze eruitzag. Anita zag Jacots hand onder de tafel verdwijnen. Die streelde Sabrina's benen, en zelf voelde ze een kleine tinteling, maar of dat jaloezie was of opkomende lust, dat kon ze niet bepalen.

Sandrina lachte naar hem, legde haar hand op zijn hand en stak die een ??stukje naar omhoog onder haar korte kleedje. Ze lachte en knipoogde naar Anita. Die glimlachte terug naar haar en Jacot keek toe. Hij fluisterde iets in Sandrina’s oor, en Sandrina keek Anita aan met een ondeugende blik op haar gezicht. Ze keek dan weer naar Jacot en lachte en knikte met haar hoofd. Hij lachte ook en zijn ogen straalden.

Willen jullie dames nu die wandeling in het park maken?” vroeg ??hij.

Natuurlijk. Ik ken de Zoete Waters wel niet,” zei Anita. “Sandrina zal daar het perfecte plekje wel weten te vinden. Een stuk prachtig park met erg slechte verlichting en een fantastisch uitzicht op de lucht en de sterren, zo stel ik het me ideaal voor.” zei Anita lachend tegen haar twee tafelgenoten.

Pak die fles wijn en laten we hier weggaan, Jacot,” drong Sandrina aan. “Ik moet mijn benen strekken!” zei ze, en ze knipoogde naar Anita.

Jacot Patrijns rekende af. Hij vond dat de rekening nog meeviel, dat zei hij toch. Hoeveel hij precies moest betalen, daar had Anita het gissen naar. Het zou wel een astronomisch bedrag zijn in dat sterrenrestaurant.

Ze reden in de Cayenne van Patrijns naar de Zoete Waters. Daar begonnen ze te wandelen. Al lopend praatten ze over alle onzin die ze konden bedenken, ze lachten als gekken en dronken beurtelings aan de fles wijn. In het park, achter de laatste vijver, wist Sandrina een afgescheiden plek, een afgeschermd tuintje waarover ze had verteld.

Ze waren allemaal zo dronken dat ze niet eens nog rechtdoor konden lopen.

Dit is verdomd mooi, hier! Hoe kende je dat prieeltje?” vroeg Jacot verbaasd.

Dat hoef jij niet te weten,” lachte Sandrina. “Geniet er maar van nu we hier zijn. Overdag is het heel anders, dan komen er hier teveel wandelaars, maar in eens het duister wordt zoals nu is het een klein toevluchtsoord. En je mag gerust weten: ik kwam hier vroeger één keer per week om te wandelen en over dingen na te denken,” antwoordde Sandrina. “En ook al eens met een lief, meestal een student die ik in Leuven opgescharreld had.”

Ze gingen zitten op het gras en Jacot deed zijn jas van Armani om Sandrina's schouders. Weer voelde Anita een klein prikje van jaloezie. Toch had Jacot het gemerkt, en hij probeerde de pil te verzachten:

Bedankt dat je met ons me bent komen eten, Anita. Je bent echt een geweldige vrouw,” zei Jacot tegen haar.

Echt, en laat me je zeggen, je bent zo mooi. Ik benijd je! Ik wil er ook zo goed uitzien als ik zo oud ben als jij!” zei Sandrina.

Ik denk dat ik er niet zo oud uitzie voor een 48-jarige vrouw van wie het jonge leven voorbij is, hè?’ vroeg Anita lachend.

Achtenveertig? Oh God, je ziet er veel jonger uit!” zei Sandrina. Ze keek Anita aan met een heel diepe blik in haar ogen, en ze lachte. Ze zaten in een kring en Sandrina leunde zich naar Anita toe. Ze legde haar hand op Anita’s been en begon het te strelen. Ze boog zich nog verder voorover en zei:

Mag ik je iets vragen?’

Door de warmte van haar hand, en deels ook door de wijn, voelde Anita zich zo heet dat het even duurde voordat ze antwoord gaf. Die vraag van Sandrina bracht haar in verwarring.

Natuurlijk,” antwoordde ze dan toch. “Je kan me alles vragen.”

Kun je wat dichter bij me komen?” vroeg Sandrina.

Anita deed het, en Sandrina’s lippen kwamen heel dicht bij de hare. Zij voelde de jonge vrouw haar adem op haar gezicht en keek haar in de ogen. Sandrina beet op haar lip en zag er een beetje zenuwachtig uit. Toch bracht zij haar hoofd nog meer naar voor en ze kuste Anita op de mond.

Anita kuste haar terug. Zij drukte haar lippen tegen die van Sandrina. Ze proefde de alcohol in haar mond en rook haar bedwelmend parfum. Het maakte Anita nieuwsgierig hoe het verder zou gaan. Ze legde haar hand op Sandrina’s gezicht en streelde het. Ze kreunde.

Anita keek naar beneden en zag dat Jacot zijn hand op Sandrina’s poesje legde. Hij raakte het aan en trekt een stukje van haar kleed omhoog. Tot Anita’s verstomming droeg Sandrina geen ondergoed. De jonge vrouw keek Anita aan en lachte.

Wil je het proeven?” vroeg ze glimlachend.

Anita had het zo warm. Ze had het gevoel dat er een vuur in haar aders brandde. Zij was benieuwd hoe Sandrina zou smaken. Ze zag er vanavond fantastisch uit, en... Anita wou haar.

Jacot haalde zijn hand weg van Sandrina’s kutje en stak een vinger in Anita’s mond. Zij likte eraan en Sandrina kijkt verbaasd. Ze kuste Anita weer, en deze keer voelde Anita dat de bovenkant van haar blouse naar beneden werd getrokken. Haar beha was te zien, en Jacot maakte hem los op haar rug en haalde hem uit haar armen. Haar niet erg grote borsten voelden plots aan alsof ze gingen barsten. De wind van de nacht maakte haar tepels hard en puntig, en Jacot likte zijn lippen toen hij dat zag. Hij leunde voorover, kuste Anita’s tietjes, en beet lichtjes op haar tepels. Zijn tong speelde overal om ze heen terwijl Anita zelf Sandrina kuste.

Dan begon Anita een beetje te kreunen, zo erg zin had ze om geneukt te worden.

Je ziet er vanavond zo lekker uit, ik kan je niet weerstaan,” zei Sandrina met haar lippen op die van Anita.

Jacot kwam dichter bij hun twee en trok ook Sandrina's kleed naar beneden. Haar borsten staken Anita’s ogen uit. Sandrina had de meest fantastische tieten die zij ooit had gezien, minstens even mooi dan die van haar zus Victorine. Ze waren zo rond en perfect van vorm.

Jacot Patrijns had geluk. Zelf wist Anita dat zij een geweldig mooi kutje had, klein en discreet, en Jacot had zelf gezegd dat het een klein paradijsje was waar hij zijn piemel mocht insteken. Sandrina had dan weer de mooiste tieten van hun twee. Anita was daarom niet jaloers, of toch niet meer. Vroeger was ze wel jaloers op haar zus Victorine geweest om die reden. Smalend had ze toen zelfs geregeld Victorine’s naam niet gezegd, maar haar “de rondborstige” genoemd. Nu was die jaloezie voorbij. Jacot mocht met Sandrina’s tieten spelen zoveel hij wou, en haar neuken, als Anita maar geregeld in bed van hem kreeg wat zij wou...

Anita, ik moet je proeven,” zei Jacot tegen haar. Zij keek hem serieus aan en glimlachte dan. “Ik ben hier,” antwoordde ze. “Tot jouw beschikking.”

Zij lag op het gras en trok haar rok helemaal naar omhoog. Jacot kreeg de kans niet om zijn plan tot uitvoer te brengen. Sandrina verloor helemaal geen tijd en likte Anita’s klitje. Haar tong was zo warm en haar adem zo heet. Het voelde allemaal te mooi om waar te zijn. Sandrina stak een vinger in Anita’s poesje en neukte haar ermee. Anita begon te hijgen en zag Jacot zijn broek openritsen. Hij haalde zijn pik eruit, en die was zo hard, zo groot, zo sappig, indrukwekkend, zoals Anita hem nog zelden had gezien als ze samen in een bed lagen, klaar om de liefde te bedrijven...

Zij wou het, want ze barstte van de zin om gevuld te worden. Hij kroop naar haar toe, en zij pakte zijn heerlijke piemel met haar hand. Terwijl Sandrina haar klitje bleef likken en haar golven plezier bezorgde begon Anita Jacot af te trekken. Zij was zo geil, zo opgewonden. Ze moest ze allebei voelen. Ze wou ze allebei in zich hebben. Ze had moeite om zichzelf onder controle te houden. Ze brandde op van verlangen.

Kom hier, Jacot.” kreunde ze.

Hij kwam nog dichterbij en Anita stopte zijn lul in haar mond. Sandrina had nog altijd haar vinger in Anita’s poesje en zij wou niet dat die stopte met het masseren van haar g-plekje. Ze lachte naar Anita en dan naar Jacot. “Ga je gang, schat, doe maar.” zei ze tegen hem.

Hij geeft haar een lange kus en dan reikte hij naar haar tieten, streelde ze en beet op haar lichtroze tepels, net zoals hij dat met Anita ook gedaan had. Hij leunde ondertussen over Anita heen en zij voel zijn grote lul tot in haar keel. Hij begon te bewegen alsof hij neukte, maar heel zachtaardig. Anita pakte zijn lul en likte aan de punt, terwijl zij ermee speelde met haar tong. Hij beefde en kreunde.

Anita werd er gek van. Zij moest hem voelen. Zo graag had ze gehad dat Jacot nu onmiddellijk zijn stijve piemel in haar kutje zou steken. Daardoor kreeg ze het moeilijk om zich nog te concentreren. Zij had nog nooit een meisje haar poesje laten likken zoals Sandrina, maar zij was fenomenaal. Anita kwam bijna klaar over haar mond.

Jacot had gemerkt dat Anita iets anders wou. Hij haalde zijn pik uit haar mond en Sandrina stopte met haar klitje te likken. Ze bewoog een beetje van Anita weg, en Jacot nam haar plaats in. Hij keek Anita aan en likte zijn lippen.

Ik zie dat je me wil”, zei hij.

Ja, dat wil ik. Echt waar. Ik kan niet langer wachten.” kreunde Anita.

Weet je het zeker? Want als ik eenmaal in je heerlijke kutje zit ga ik je heel hard neuken.” zei hij glimlachend.

Wacht niet. Laat me het alsjeblieft gewoon voelen,” smeekte Anita.

Hij duwt zijn enorme lul in haar al doornatte neukspleet naar binnen, en een golf van hitte overweldigde Anita. Zijn piemel was zo lekker, zo verdomd heerlijk. De tweede keer dat hij hem volledig in haar stak en zijn teelballen tegen haar schaamlipjes bonkten schreeuwde zij zijn naam. Ze kon zich onmogelijk inhouden. Jacot had de grootste piemel die zij ooit in haar liefdestunnel had gehad, en hij duwde hem zo diep in haar dat het onwerkelijk aanvoelde.

Jacot greep Anita eerst zachtjes in haar nek, maar zijn greep werd strakker. Hij wist precies wanneer hij moest loslaten. Hij wist waar hij heen moest, en zij was nu zo verschrikkelijk nat. Al tien jaar had ze nu met Jacot de liefde bedreven, maar nu, aan de Zoete Waters in Heverlee was het toch anders. Hij neukte haar alsof ze nog nooit door hem geneukt was. Hij was zo ruw, zo gewelddadig. Hij greep haar zo stevig vast, en Anita vond het geweldig. Zij wou niet dat het stopte.

Vind je het fijn, schatje?” vroeg ??Sandrina haar. “Doet hij je geen pijn?”

Oh nee, helemaal niet,” zuchtte Anita. “Jacot, doe alsjeblieft door.”

Hij begon sneller en harder in Anita’s kutje op en neer te rammen en Anita raakte bijna het bewustzijn kwijt. Dit was alles wat zij wilde, hem in haar voelen.

Terwijl Jacot zijn oudere minnares neukte ging Sandrina achter hem op haar knieën liggen en kuste zijn rug, zijn nek, en ze beet in zijn oorlellen. Ze fluistert iets waardoor hij op zijn lip beet. Ze stak drie vingers in haar natte poesje en begon zichzelf te stimuleren. Jacot zag het en werd gek.

Hoe is het, Jacot, lieverd?’ vroeg Sandrina hem, kreunend.

Jullie twee zijn de beste die ik ooit heb gehad,” kreunde hij. “Oh, schatje, je bent zo krap. Je kutje is zo klein, zo goed, ik kan er geen genoeg van krijgen... Ik ga je voor mij laten klaarkomen.” zei hij tegen Anita.

Hij ging sneller en sneller, en zijn lul groeide nog harder in haar. Anita keek naar Sandrina en die zei tegen haar: “Geniet samen met mij, schat. Laten we allebei tegelijk klaarkomen.”

Anita kon het niet meer houden. Zij lichtte haar kontje op uit het gras en bewoog haar heupen in dezelfde richting als die van Jacot. Een moment later kwam zij klaar, er sproeide lustvocht uit haar kut, helemaal over zijn pik en zij kreunde hard, terwijl zij de namen van Jacot en Sandrina noemde.

Ik wil ook klaarkomen.” zei Sandrina tegen hem, terwijl ze haar vingers uit haar poesje terugtrok.

Jacot trok zijn nog stijve lul uit Anita en keerde zich tot Sandrina. Hij keerde haar om en legde haar op handen en voeten. Hij pakt haar lange haar vast met één hand en duwde zijn enorme lul in haar kont. Sandrina schreeuwde. Hij trok aan haar haar om haar dichterbij te brengen. Zijn lul zit zo ver in haar aars... Zo diep... Ze legde een vinger op haar clit en wreef erover. Hij neukte haar sneller in haar kont.

Hier, lieverd, ik ga mijn geil in je schieten, ik wil je zo graag.”

Hij kreunde. De eerste pijn in Sandrina’s rectum was voorbij.

Oh god, stop niet. Ga dieper, ga harder. Ik wil je zo graag laten genieten. Ik ben zo nat, ik zorg wel voor mezelf.” kreunde ze.

Oh Sandrina, schatje, je kont is zo strak en zo sappig. Ik kan het niet meer houden,” zei hij.

Anita kroop naar de twee toe. Zij ging met haar hand onder de buik van de neukende Jacot in en zij hielp Sandrina klaarkomen. Ze kuste haar, stak een vinger in haar poesje en legde een andere op haar clit, en wreef erover, samen met haar.

Kom nu klaar,” zei Anita tegen haar.

Ondertussen neukte Jacot haar zo snel dat Sandrina niet kan stoppen met kreunen. Het maakte hem zo geil en hard dat hij op haar ronde, perfecte kont kwijlde terwijl hij diep in haar aars klaarkwam.

Oh, je zaad is zo warm. Ik wil er meer van.” kreunde ze.

Terwijl hij zijn laatste lading in haar spoot kwam Sandrina ook klaar over Anita’s handen. Anita was blij en kuste Sandrina. Zij kreunde in Anita’s mond en die glimlachte terwijl ze dat deed.

Nog even bleven ze in het gras liggen aan de Zoete Waters. In elkaars armen childen ze en kwamen tot rust. Dan stonden ze alledrie op en kleedden zich terug aan. Bij Sandrina lukte dat niet zo goed. Die viel twee keer al lachend terug in het gras, zo dronken was ze nog. Jacot lachte met haar, pakte de halflege fles wijn, nam een slok en gaf ze dan aan Anita.

Proost op ons, het beste trio dat er in Vlaams Brabant te vinden is!” zei hij.

Ze stapten in de Porsche Cayenne en Jacot bracht Anita terug naar haar Renault Laguna die aan het restaurant L’Aiglerie geparkeerd stond. Als ze daar aankwamen schreef Sandrina haar telefoonnummer met haar oogschaduw potlood achteraan op een oude garagerekening die ze in de Cayenne vond en zei tegen Anita:

Bel me maar. Ik zou graag contact met je blijven houden. We kunnen samen iets gaan drinken en dan serieus met elkaar praten.”

Mag ik daar dan ook bij zijn?” vroeg Jacot.

Och jij,” lachte Sandrina, “Jij geile bok, jij hebt ook nooit genoeg.”

Jacot schaterlachte voordat Anita in haar auto stapte.

Tot maandag op het Instituut van de Hemelse Voorzichtigheid.” zei hij tegen Anita met een knipoog.

 

© Bruno Roggen, Anhée, 2021

 


Submitted: May 13, 2021

© Copyright 2021 Robur. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:


Facebook Comments

Other Content by Robur

Short Story / Romance

Short Story / Romance

Short Story / Romance