Het Meisje van Krybohr

Reads: 66  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Science Fiction  |  House: Booksie Classic

Een wel erg speciaal meisje leert een professor beter kennen aan de universiteit...

Het meisje van Krybohr


 

Verwittiging:

 

Dit verhaal bevat erotische passages. Het is enkel bedoeld voor de volwassen rijpere lezer.

 

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.


 

Het was de eerste keer dat Bilitis bij haar professor Geschiedenis in zijn privévertrekken op de campus kwam. Zij wist wat er haar daar te wachten stond. Al meer dan een maand lang had hij haar opgewacht en avances gemaakt na de cursus. Eerst had Bilitis gedaan alsof zij niet wou ingaan op zijn opdringerige voorstellen. Dat was maar schijn. Uiteindelijk had zij toegestemd om hem zijn zin te geven, maar enkel nadat zij met hem een financiële regeling had getroffen. Nu had hij haar in zijn privé appartement aan de universiteit uitgenodigd. Hij had haar gerustgesteld: niemand zou hen storen, want de kuisvrouw had hij voor die dag opgezegd, en zijn vrouw kwam hem nooit bezoeken op de campus.

Bilitis, waarom heb je je poes meegebracht?” vroeg professor Herman De Cock.

Die neem ik overal met me mee, behalve naar de cursus,” antwoordde Bilitis. “Stoort ze? Bent u misschien allergisch voor poezen?”

Er lag een vettig lachje op het gezicht van De Cock toen hij zei:

Oh nee, helemaal niet. Ik ben dol op poesjes, althans op een bepaalde soort!”

Dat dacht ik al,” lachte Bilitis. “Wees gerust, Aku zal ons helemaal niet storen, dat kan ik u verzekeren. Kijk maar.”

Aku, uit!” zei Bilitis streng, terwijl ze het bovenste knoopje van haar bloesje losmaakte.

Tot de verstomming van De Cock draaide de kat zich van hem en Bilitis weg, bleef staan en verroerde van geen vin meer. Aku ging niet eens liggen, het dier stond daar als versteend.

Daarna waren er tussen de professor en zijn studente niet meer veel plichtplegingen. Ze kusten elkaar met open mond en nog geen vijf minuten later stonden ze allebei poedelnaakt voor elkaar.

Ik kan je niet mee naar de slaapkamer nemen,” zei De Cock. “Dat is te riskant, dat zal je wel begrijpen. Als de kuisvrouw het bed opmaakt en er sporen overblijven...”

Natuurlijk, dat hoeft ook niet,” zei Bilitis. “Ik heb er niets op tegen dat we het hier op de vloer doen. Er liggen hier toch wollen matten.”

Nog even kusten ze elkaar en speelde De Cock met de borsten van Bilitis. Zijn piemel was niet erg lang, maar tamelijk dik. Ondertussen was Bilitis nat genoeg zodat zijn gezwollen pik zonder moeite in haar naar binnen drong. Wel strekte hij haar kut uit, wijder dan haar vibrator dat ooit gedaan had.

"Oh mijn God, meneer De Cock! U kan echt goed neuken!"

"Oh ja!"

Zijn stem was diep en hees, zijn handen klemden haar heupen vast terwijl hij in haar heen en weer ging, waarbij elke stoot hem dieper en dieper in haar neukspleet duwde.

"Zeg het nog eens."

"Meneer De Cock?"

"Neuken. Dat windt me zo erg op."

Bilitis grijnsde. Dat was precies waar ze op had gehoopt.

Uw lul is ideaal om me te neuken. Hij voelt zo goed in mijn kutje. Hij is zo lekker dik!"

Ze kreunde, met haar vingers op haar clitoris.

Vul me, meneer De Cock. Neuk me goed, maar neuk me niet vol. Maak me niet zwanger, maar laat me wel klaarkomen."

"Je komt wel klaar, nog even. En ik zal oppassen."

De Cock kromde zijn nek, nam een tepel in zijn mond en zoog hard. Ze kreunde weer en sloeg haar benen om zijn middel. Haar ene hand greep zijn schouder terwijl haar andere hand tussen haar benen over haar clitoris wreef. Zijn tanden knabbelden aan haar tepel, daarna zoog hij weer, nam een flinke hoeveelheid borst in zijn mond terwijl zijn pik diep in haar ramde.

"Verdomme, ik sta op het punt om klaar te komen."

Hij kreunde en trok zijn piemel net op tijd naar buiten uit haar kutje. Zijn pik ging naar haar mond, weer net op tijd. Bilitis sloeg haar lippen om zijn piemel heen terwijl hij lading na lading romig sperma in haar mond spoot.

"Mmmm." Ze zoog hem schoon. "Je smaakt zo goed."

"Je bent zo mooi, Bilitis." Hij stond recht en begon zich terug aan te kleden. Hij stopte zijn slap geworden lul weer in zijn broek, pakte de envelop op de tafel en gaf die aan Bilitis.

"Morgen, dezelfde tijd?" vroeg hij.

Ze grijnsde: "Ik kijk er naar uit."

Zijn blik viel op haar tieten. "Ik ook."

Aku, aan!” zei Bilitis tegen haar kat, terwijl ze het bovenste knoopje van haar bloesje terug dicht deed.

De poes kwam onmiddellijk in beweging. Ze maakte even een ronkend geluid. Echt spinnen, zoals poezen dat plegen te doen, dat was het niet.

Bilitis voelde hoe professor Herman De Cock naar haar keek terwijl ze over het terrein van de universiteitscampus liep en haar heupen opzettelijk deed zwaaien, een beetje met haar tieten schudde, alles alleen maar om hem in ieder geval de komende vierentwintig uur aan haar te laten denken.

Ze wachtte om flauw te vallen tot ze tussen de hoge struiken was aan de zijkant van de parking. Even was ze niet meer van deze wereld. Dan kwam ze terug tot bewustzijn, haalde diep adem en sloot haar ogen, waarbij ze bewust haar haarkleur veranderde van de muisbruine tint die ze gewoonlijk droeg in stroblond, haar ogen van blauw in groen, en haar lichaam in een minder ronde vrouwelijke vorm. De handtas die ze vasthield veranderde in een rugzak, zwaar met schoolboeken, en ze gooide hem op haar schouder.

Aku, uit!” zei ze, en haar poes stond ogenblikkelijk stil. Bilitis stopte ze in haar rugzak, onder de schoolboeken. Ze grijnsde terwijl ze het geld in de envelop telde voordat ze het in haar zak stopte en de envelop met het opschrift 'Bilitis Studietoelage' in een vuilnisbak gooide op de rand van de parking.

Professor De Cock had het ondertussen warm. Hij oefende op zijn loopband. Nadat hij seks gehad had met Bilitis had hij het apparaat ingesteld op lage snelheid en maar voor tien minuten lopen. In tegenstelling tot sommige van de andere professoren die zich lieten gaan en steeds maar vetter werden, bleef hij thuis en op de campus oefenen, naar de fitness gaan en gezond eten. Zijn lichaamsbouw bewees dat zeker, en ook zijn uithoudingsvermogen als hij seks had.

Bilitis slenterde terug over het pad dat ze zojuist op de campus had afgelegd. Ze focuste haar ogen, keek op en zag dat De Cock zich omdraaide, weg van zijn raam om zich verder bezig te houden met de voorbereiding van zijn komende cursussen.

Bilitis kon niet wachten tot morgen. Toen haar ouders op Krybohr telkens opnieuw hadden verteld dat aardse mensen zo'n saai en oninteressant leven leidden had ze ze nooit geloofd. Toen ze haar waarschuwden dat ze werk moest zoeken als ze bij hen op aarde wilde wonen, huur wilde betalen, eten wilde kopen, veegde ze hun waarschuwingen met een handgebaar van zich af...

En kijk wie er nu toch gelijk had gekregen? Zich door mijnheer De Cock tegen betaling laten neuken was het hoogtepunt van Bilitis' dag, op de voet gevolgd door het zeer vermakelijke uur dat hij aan zijn cursus besteedde, waar hij doceerde over wezens uit folklore en mythologie. Ze moest het hem nageven, hij wist veel en had meestal gelijk in wat hij beweerde. Maar als gewezen bewoner van Krybohr wist Bilitis dat er genoeg was dat hij nooit zou raden, want voor hem waren wezens zoals zij volledig fictief, ingebeeld, verzonnen. Als hij ooit zou vernemen dat de sexy vijfentwintigjarige studentin die hij bijna elke dag neukte tegen betaling, exact dezelfde persoon was als de lieve zestienjarige leerlinge die op het Atheneum door de lessen strompelde zou hij waarschijnlijk een hartaanval krijgen.

In de universiteitsaula had Bilitis haar wenkbrauwen gefronst bij de aantekeningen die meneer De Cock op het bord had staan.

"Dus u zegt dat een selkie en een sirene twee verschillende wezens zijn?" vroeg zij. "En een dryade en een naiade zijn ook anders?"

Professor De Cock zuchtte, en Bilitis moest een grijns onderdrukken.

Ja, juffrouw Bilitis. Een dryade is een boomgeest, terwijl een naiade een watergeest is. Dat is een fundamenteel onderscheid. En hoewel zowel selkies als sirenes in de zee leven, zijn selkie vrouwen over het algemeen kwetsbaarder voor mensen. Ze laten zich, naïef als ze zijn, sneller verleiden door mannen, terwijl als het op sirenes aankomt, de situatie omgekeerd is."

Bilitis trok een gezicht. Ze zei niets, maar de professor kon duidelijk zien dat ze niet akkoord was met zijn uitleg. De zoemer ging, de lestijd was voorbij en de opluchting was zichtbaar in het gezicht van professor De Cock.

Op het Atheneum zei Mevrouw Thirion, de lerares Frans tegen de leerlingen van het vierde jaar Grieks-Latijn op het einde van haar les:

"Juist, oh, er is nog iets! Vergeet niet dat het Frans opstel “Une journée mémorable” aan het einde van de week moet worden ingeleverd. Als je nog niet bent begonnen moet je dat vanavond doen!"

De leerlingen liepen de klas uit, maar Bilitis bleef achter op iedereen. Ze heette hier niet “Bilitis”, maar Gurba, en ze was zogezegd met haar ouders meegekomen als asielzoekster uit Tchetchenië. In de Franse les speelde ze de sukkel. Zij deed zich bij Mevrouw Thirion voor als een leerlinge die ver achter was op de anderen voor Frans. Dat zij perfect negentig talen beheerste door haar hypnopedische opleiding op Krybohr, dat hoefde niemand te weten…

Is er wat, Gurba?” vroeg de lerares Frans.

Excuseer, mevrouw. Kan ik geen uitstel krijgen voor dat opstel? U weet toch dat ik het voor Frans niet zo makkelijk heb.”

Het is waar dat je een tamelijke achterstand hebt voor mijn vak. Voor één keer wil ik door de vingers kijken dat je niet op tijd klaar bent met de opdracht. Je krijgt uitstel tot volgende maandag, maar geen dag langer!”

Bilitis vertrok uit het Atheneum. Plots laaide haar lust op. Ze wilde opnieuw seks met professor De Cock. Dit keer niet bij hem thuis. Zij wou dat hij haar neukte in de universiteitsaula, en dat zou ze niet kunnen doen als hij wegging voor de middagpauze.

Ze ging als Gurba terug richting universiteit. Onderweg dook ze een openbaar toilet in weer te veranderen in Bilitis. Ze controleerde haar uiterlijk en haar make-up zorgvuldig in de spiegel. Herman De Cock hield van haar kersenrode lippen en de donkere vlekken van eyeliner rond haar ogen. Bilitis vond het heerlijk om de kleuren naar believen op te roepen.

Eens in de gangen van de universiteit luisterde ze naar de studenten die zich door de gangen spoedden, de draagbare telefoons die belden en muziekjes speelden, de haastige voetstappen op de tegelvloeren.

Voordat iedereen weg was en het stil werd draaide ze aan het tweede bovenste knoopje van haar bloes. Uit het niets stond plots Aku voor haar. “Aku, aan!” beval ze. De poes begon te zoemen, en Bilitis laadde zichzelf op met de Krybohr energie die Aku massaal uitstraalde. Toen dat gebeurd was sloop ze met Aku in haar kielzog naar het lokaal waar ze met KryQuutpeiling Herman De Cock had gelokaliseerd.

Haar professor en minnaar zat onderuitgezakt aan zijn bureau met zijn hoofd op een hand, terwijl hij zo te zien papieren aan het controleren was.

"Meneer De Cock."

Hij sprong verrast op.

Bilitis? Wat doe jij hier?"

Ze grijnsde, liep naar het bureau en zorgde ervoor dat hij haar kniehoge laarzen en korte minirok goed kon bekijken.

"Mijn plannen voor vanmiddag raakten in de war, ik dacht dat ik u misschien wat gezelschap kon komen houden."

Herman De Cock likte zijn lippen.

"Ik weet niet zeker of ik veel tijd aan je kan besteden, Bilitis. Ik heb nog heel wat achterstallig werk."

"Oh." Ze pruilde en boog zich over het bureau zodat hij niet naast haar decolleté kon kijken. "Maar ik heb er altijd over gefantaseerd dat ik het eens in een bureau zou doen."

De Cock verschoof ongemakkelijk op zijn stoel. Ze liep rond om op het bureau voor hem te gaan zitten en spreidde suggestief haar benen.

"Ik heb de hele dag over je gedroomd." zei ze zwoel.

Ze liet haar vingers tussen haar dijen glijden.

"Ik vraag me af wat een geweldig nieuw spelletje je dikke lul met me kan doen."

De Cock kreunde en ze leunde voorover om haar lippen tegen de zijne te drukken.

"Ik heb u nodig, meneer De Cock."

Ze gleed van de tafel en draaide zich om hem haar kont te presenteren. Ze droeg geen slipje, en als hij dat op de een of andere manier had gemist, was er nu geen twijfel over mogelijk.

"Neuk me alstublieft."

De professor wierp een blik op de deur en zag dat die op slot zat, een stuk papier met plakband zat over het raam geplakt.

"Wat? Heb jij dat gedaan, Bilitis? Hoe komt het dat ik daar niets van gemerkt heb?"

"Dat speelt toch geen rol. Ik wil niet dat je in de problemen komt."

Haar woorden waren zacht als zijde. De waarheid was dat zij niet gestoord wilde worden terwijl De Cock haar neukte. Ze had hem nodig. Er was iets met hem, iets dat haar lichamelijk voedde met een fluïdum op een manier die andere menselijke mannen die ze had ontmoet niet hadden vertoond. Ze streek met haar hand langs haar heup en over haar billen en trok haar korte rokje hoger.

"Alstublieft, meneer De Cock." Hij kreunde weer en haalde zijn toch al stijve lul uit zijn broek zonder die uit te trekken. Binnen enkele ogenblikken zat hij in haar kut. Bilitis klemde zich aan het bureau vast terwijl hij haar heupen vastgreep en met zijn onderbuik tegen haar aan sloeg.

Dit keer verwittigde Bilitis hem niet dat hij moest oppassen. Hij nam ook geen enkele voorzorg en kwam te snel klaar diep in haar liefdesgrotje. De Cock verontschuldigde zich, terwijl zij voelde dat zijn zaad zich vermengde met haar lustsappen en langs haar been druppelde.

Bilitis liet het bureau los, ze draaide zich om, legde zichzelf op haar rug op het bureaublad en spreidde haar benen weer.

"U hoeft zich niet te verontschuldigen, meneer De Cock.” zei Bilitis. “Alles is vergeven, als u me gewoon opeet."

De professor viel dadelijk op zijn knieën, wanhopig om haar te geven wat zij hem vroeg. Hij had haar net zo hard nodig als zij hem nodig had. Zij was een en al seks, overheerlijke seks met haar strakke kutje...

Zijn tong stootte tegen haar klitje terwijl hij aan de plooien van haar schaamlippen likte en zijn eigen sperma opat. Elektriciteit schokte haar lichaam, waardoor elke centimeter van haar huid tintelde… Bilitis gooide haar hoofd achterover en schreeuwde het uit toen een orgasme door haar lichaam scheurde.

"Dat doet zo goed, zo ongelooflijk goed." zuchtte ze. Ze zakte in elkaar op het bureau. "Zelfs beter dan ik dacht dat het zou zijn."

De professor stond op uit zijn geknielde houding. Zijn erectie kwam al terug.

"Mmm... vond je dat opwindend, aan mijn poesje te likken?"

Ze stak haar hand uit om zijn piemel vast te pakken en trok eraan.

"Wil je nog meer? Nog een keer?” vroeg Bilitis.

"Ik kan het me niet meer veroorloven." Hij schudde triest met zijn hoofd om haar duidelijk te maken dat zijn budget om haar te neuken op was.

Het kon Bilitis niet schelen: "Het is gratis." Ze viel op haar knieën. "Ik heb vanmiddag niets anders te doen, en ik heb graag dat jij het met me doet."

Herman De Cock streek met zijn vingers door haar haar terwijl ze zijn pik in haar mond nam.

"Verdomme, Bilitis.” zuchtte de professor. “Wat heb ik gedaan om je te verdienen?"

Bilitis zei niets. Ze sloot haar ogen en bewoog zijn stijve piemel op en neer in haar mond, terwijl er een boosaardige kleine gedachte in haar opkwam. Hoe zou hij zich voelen als ze weer zou veranderen in een jonge 16-jarige leerlinge van de middelbare school? Of zelfs in haar ware Krybohr vorm, oeroud en tijdloos, verschrikkelijk mooi, als ze kon geloven wat haar door de Krybonzen was verteld.

Bilitis streelde zijn ballen en slikte zijn zaad in toen Herman De Cock weer klaarkwam en likte hem schoon. Ze onderdrukte het idee om zich aan hem in haar ware Krybohr gedaante te tonen. Hij was te goed om hem op die manier weg te jagen. Ze moest de dingen gewoon laten zoals ze waren.


 

© Bruno Roggen, Anhée, 2021


 


 


 

 


Submitted: May 14, 2021

© Copyright 2021 Robur. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:


Facebook Comments

More Science Fiction Short Stories

Other Content by Robur

Short Story / Romance

Short Story / Romance

Short Story / Romance