Bedrogen Echtgenoot

Reads: 62  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Romance  |  House: Booksie Classic


Bedrogen Echtgenoot

 

 

Verwittiging:

 

Dit verhaal bevat sterk erotische passages. Het is enkel bedoeld voor de volwassen rijpere lezer.

 

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.


 

Op de school in Scherpenheuvel was er brandalarm geweest. Het was een loos alarm gebleken achteraf, maar toch had de brandweer de school doen ontruimen. Leerlingen en leerkrachten konden zo al om twee uur in de namiddag naar huis.

Frans Pietermans kwam bij hem thuis aan. Die dag was hij helemaal niet in zijn sas geweest. Met lood in de schoenen was hij die morgen naar zijn werk in Scherpenheuvel gereden. Het leek erop dat hij voorvoeld had dat die dag niet alleen het valse brandalarm maar ook iets anders zijn dag ging verpesten.

Frans sjokte de trap op naar boven. Elke stap was nog vermoeiender dan de vorige. Die halve dag met zenuwachtige kinderen in zijn vijfde studiejaar was veel vermoeiender dan hij dat had verwacht. Dat ze zo onhandelbaar waren zou wel aan het brandalarm en het verschijnen van de brandweer met loeiende sirenes gehangen hebben….

Maar nu was Frans Pietersen eindelijk thuis en verheugde hij zich op wat aangename momenten met zijn vrouw Anita. Hij deed de deur van hun slaapkamer open. Daar trof Frans zijn vrouw aan. Anita lag op het bed in zijn favoriete lingerie die hij voor haar gekocht had om Moederdag te vieren: de zwarte kanten jarretels en de doorschijnende beha, met het kleine roze strikje tussen haar borsten. Een andere man zou het geweldig vinden om een erg mooie vrouw als Anita daar op hem te zien wachten, maar Frans besefte dat die sexy outfit van zijn vrouw niet voor hem bedoeld was geweest.

"Ach, schat, het is niet waar!" kreunde hij. "Je hebt Jacot Patrijns weer over de vloer gehad? Had jij hem uitgenodigd?"

"Je hebt verdomme gelijk, dat heb ik gedaan," zei Anita, terwijl ze een been opzij draaide om hem een beter zicht op haar kontje te geven. Pas toen merkte Frans dat ze geen slipje aan had. Haar kutje glinsterde in het lage slaapkamerlicht. Haar schaamharen glansde van wat hij vermoedde dat glijmiddel was. En sperma, het zaad van haar minnaar.

Anita klopte naast haar op het bed.

"Kom hier, dan vertel ik je er alles over."

Frans maakte zijn das los en liet hem op het nachtkastje vallen. Hij schopte zijn schoenen uit en stapte naar de zijkant van het bed. Van dichtbij was het nog duidelijker dat Anita ferm van bil was geweest terwijl hij in Scherpenheuvel aan het werk was. Haar lippenstift was over haar mond uitgesmeerd, haar mascara was beginnen uit te lopen alsof ze sterk gezweet had, en haar haar was een puinhoop. Het zag er voor Frans uit alsof zijn vrouw op alle mogelijke manieren in bed was rondgeslingerd.

"Wat heeft hij met je gedaan?" vroeg Frans, terwijl hij zijn blik over de rest van het lichaam van zijn vrouw liet dwalen. Hij was er vrij zeker van dat de zuigvlek op van boven op haar rechterborst ook nieuw was.

Hij zakte zwaar met zijn volle gewicht op de matras terwijl ze zich op haar zij omdraaide om hem aan te kijken.

Hij deed alles wat ik wilde,” zei Anita, terwijl ze Frans recht in de ogen staarde. “Alles wat je maar kunt bedenken. En een paar dingen die jij waarschijnlijk niet kunt."

"Heb je... heb je hem ook gepijpt?"

Anita lachte: "Och, lieverd, dat was maar om te beginnen," zei ze. "Ik ontmoette hem bij de voordeur terwijl ik dit droeg, en ik kon er gewoon niets aan doen. Ik lag op mijn knieën in de gang zodra hij binnenkwam.”

Frans zei niets. Hij had al meer vernederingen van zijn vrouw moeten ondergaan. Anita had haar collega, ook haar minnaar, een keer uitgenodigd. Jacot had haar geneukt in het bijzijn van Frans en hij kon zich elk detail nog duidelijk herinneren. Maar hoewel het een zware vernedering voor hem was, toch had Frans toen met verbazing toegekeken. Jacot Patrijns hed een lul die echt indrukwekkend was: hij was wel niet zo lang als zijn onderarm, maar toch bijna, en zo dik als flesje Spa Reine van 25 centiliter. Het was echt een geslachtsdeel zoals Frans Pietermans er nog nooit tevoren een had gezien.

Maar ook als Jacot Patrijns indrukwekkend geschapen was tussen zijn benen, voor Frans Pietersen was het hartverscheurend om zich zijn vrouw voor te stellen op haar knieën en die slurf in haar mond te nemen. En, dat moest Frans toegeven, was meer dan een beetje opwindend.

Hij voelde iets roeren tussen zijn benen.

"Heb je hem in je mond laten klaarkomen?" vroeg hij.

Anita’s ogen lichtten op.

Ik wilde dat hij dat deed,” zei ze. "Ik smeekte hem om in mijn mond, op mijn gezicht, op mijn tieten klaar te komen. Ik zei hem dat ik hem wilde proeven. Maar hij wou het niet doen."

"Waarom niet?"

"Omdat hij zei dat hij in mijn kont wilde komen."

"Lieverd, nee toch," protesteerde Frans, terwijl zijn pik nu snel verstijfde. "Hij mocht dat? Je hebt mij nooit bij je in de buurt van je kontgaatje laten komen! “Anaal”, dat zei je als ik het vroeg, dat vond je vies en vernederend voor een vrouw."

"Nee, dat wou ik met Jacot ook niet doen," protesteerde Anita. “Maar hij heeft me hier naar dit bed gesleept, en hij reed hard in mijn reet,” zei Anita, terwijl ze een hand naar beneden liet glijden om haar bil te masseren alsof ze het nu opnieuw beleefde. "Hij was half wild. Hij neukte me in mijn gat alsof hij met een dier te doen had."

Frans sloot zijn ogen en probeerde zich op iets anders te concentreren, maar hij kon het beeld van Anita met haar gezicht naar beneden op hun bed niet verdringen, terwijl Jacot zijn zware staaf in en uit haar ivoorkleurige reet gleed.

Zijn ogen gingen open toen hij haar hand hard over zijn wang voelde strijken.

"Negeer me niet," siste ze. "Vind je het niet fijn om te horen dat ik eindelijk goed geneukt word? Jammer, maar daar ben jij nooit echt in geslaagd."

"Het is prima zo, lieverd," mompelde Frans. “Dus hij kwam klaar in je kont? Was dat alles wat hij deed?"

Anita lachte weer. "Dat had je maar gedacht. Je weet dat Jacot goed is voor twee rondes, en soms nog voor meer. Daar heeft hij zelfs geen Viagra voor nodig."

Zijn hart zonk in de schoenen toen Frans zijn pik pulseerde.

"Ja ik weet het,” zuchtte hij. “Wat heb je hem nog meer laten doen? "

Anita stak een knie naar omhoog, liet haar blote kutje weer aan hem zien en liet een hand naar beneden glijden om zichzelf tussen haar benen te masseren.

Oh, hij heeft dit bijna versleten,” zei ze, terwijl ze haar hand wegtrok om haar vingertoppen te onderzoeken die nu glinsterden van nattigheid en kleverig uitzagen. "Je hebt zijn piemel gezien als die stijf is. Hij is bijna te groot voor me,” zei ze. "Maar op de een of andere manier kreeg hij hem toch helemaal naar binnen."

Haar ogen hadden een afwezige blik gekregen, alsof ze een droom opnieuw beleefde door te denken aan Jacot Patrijns die de liefde met haar bedreef. Die blik verdween echter snel van haar gezicht toen ze zich ineens herinnerde wie er nu eigenlijk bij haar was.

Anita’s ogen vernauwden terwijl ze even naar Frans staarde.

Ga naar beneden en ruim de keuken op,” zei ze ten slotte. "Nu."

"Lieve schat…" begon Frans, maar ze gaf hem geen tijd om te protesteren. Anita greep hem bij zijn haar en trok hem met zijn gezicht naar haar kruis. Hij had geen keus. Toen hij eenmaal tussen haar benen lag bekeek Frans haar daar eerst goed. Haar huid en haar schaamhaar rond haar kutje waren bedekt met plakkerig, uitdrogend glijmiddel en er hing een mengeling van lustvocht en sperma aan de binnenkant van haar dijen.

Ze trok een been op en liet haar arm onder haar knie glijden, en zo kon Frans iets zien dat leek op een lichte bijtvlek op haar bil. Haar schaamlippen gingen zachtjes uiteen door zijn aanraking, waardoor de mooi roze ingang van haar kut werd onthuld. Die glansde omdat hij nog steeds doordrenkt was van haar kutsap. Ook kon hij zien dat er een dikkere witte gel traag uit haar liefdestunnel sijpelde.

Frans voelde zich niet goed toen hij dat zag. Anita was een puinhoop. Van zijn gezicht kon zij aflezen wat hij van haar dacht. Dat maakte haar boos:

Ik zei: opruimen,” blafte ze. “Heb je me soms niet begrepen?”, terwijl ze hem weer bij zijn haar greep en hard trok. Frans werd hulpeloos voorover getrokken, zijn gezicht sloeg direct tegen haar natte plakkerige kutje. Zijn baard was onmiddellijk doorweekt. Zijn wangen, zijn kin, zijn neus, het was allemaal bedekt met een cocktail gedestilleerd door Anita en geserveerd door haar minnaar Jacot Patrijns.

Frans streek met zijn tong langs haar spleet. Hij proefde Anita's lust in elke plooi van haar schaamlippen. Hij voelde dikke druppels van Jacots sperma over zijn tong glijden en zich achter in zijn mond nestelen. Verdorie, hij kon zelfs het neukzweet ruiken dat hen moest hebben bedekt terwijl ze in dit bed te neuken lagen.

Niet slecht,” mompelde Anita, terwijl ze nu ook haar andere been optrok. "Ga zo maar door."

Frans ging lager en tastte met zijn tong de strakke ring van haar kontgaatje af, kwam toen weer omhoog en liet zijn mond opnieuw over haar kut glijden. Hij voelde haar greep in zijn haar strakker worden en hoorde hoe haar ademhaling zwaarder werd. Hij voelde haar dijen trillen terwijl hij haar clitoris schoonveegde.

Het was tijd om haar te vragen of hij ook mocht. Zijn piemel was keihard geworden, of in ieder geval wat voor Frans als keihard doorging. “Misschien is het vandaag mijn geluksdag,” dacht hij. “Ik heb al pech genoeg gehad!”

"Mag ik je neuken?" vroeg hij beduusd.

Anita barstte in lachen uit en liet eindelijk haar vuist uit zijn haar los.

"Meen je dat echt? Wil je me neuken?" Hij kroop naast haar op het bed dicht tegen haar aan en legde zijn hand op haar heup.

"Ja schat, ik zou zo graag. Laat me je alsjeblieft neuken."

Ze pakte zijn piemel in haar hand en trok die naar omhoog. Frans voelde een sprankje hoop opkomen. Toen sloeg Anita hem zonder waarschuwing hard op zijn ballen met haar vrije hand. Hij gilde toen zijn adem door de plotse pijn werd afgesneden. Het was maar goed dat hij al neerlag, anders zou hij waarschijnlijk zijn ineengestuikt.

Anita lette niet op zijn pijn. In plaats daarvan verstevigde ze haar greep op zijn pik terwijl ze over hem heen boog. Haar tieten streelden zijn borst en prikkelden hem, terwijl ze in zijn ogen staarde.

"Je mag me niet eens kussen of aaien," gromde ze. "Laat staan me neuken! Niet met dit kleine stuk gereedschap dat jij te presenteren hebt."

Schat, alsjeblieft,” smeekte hij. “Kom nu, laat me je neuken. Ik beloof je dat het niet lang zal duren.”

Nu de pijn in zijn teelballen een beetje was afgenomen besefte Frans dat zijn erectie harder was dan ooit. Het werd allemaal te veel om te verwerken: de gedachte aan die andere man die Anita bereed in hun echtelijke bed, de blik in haar ogen zoals ze zijn mannelijkheid had beschreven, de smaak van Jacot zijn sperma dat nog in haar kutje was blijven hangen... Maar hoe dan ook, de klap op zijn ballen had hem opgewonden zoals hij dat nooit had verwacht.

Kom, laat me toch,” smeekte hij. “We zijn toch getrouwd, ondanks alles.”

Ik zei nee,” herhaalde Anita, “Je moet het me niet meer vragen.”, terwijl ze haar borsten over zijn buik naar beneden sleepte en zijn piemel ertussen klemde. Zijn pik was klein om te zien, en hij zat daar tussen haar tamelijk kleine tieten, maar even voelde het als een paradijs. Heel even. Anita leunde achterover en sloeg een arm over haar borst terwijl ze hem bestudeerde.

"Maar ik neem aan dat je toch recht op iets hebt,” zei ze. “Je verdient het ook aan je trekken te komen.”

Frans zijn lul trilde. "Bedoel je dat je me gaat helpen met je hand?” vroeg hij.

Anita lachte weer. "God, nee," zei ze. "Het is alsof je een jongetje van twaalf zijn piemeltje zou aftrekken. Dat is strafbaar. Nee, je moet het zelf doen."

Ze ging op haar rug liggen en spreidde haar benen weer wijd, en liet toen langzaam, plagend, een hand over haar buik glijden. Met haar middelvinger begon ze zichzelf te aaien en dook toen diep in haar kut naar binnen.

Maar jij mag wel kijken,' zei ze. "Kijken mag, maar aanraken niet. Zie maar hoe ik met mezelf bezig ben terwijl ik denk aan Jacot zijn dikke lul."

Het was een zeldzame traktatie om te zien hoe Anita zichzelf vingerde. Dat was nog nooit in zijn bijzijn gebeurd. Frans pakte zijn pik vast terwijl ze haar vingers op en neer door haar gleuf liet glijden. Af en toe hield ze even op om lui om haar clitoris te omcirkelen of drie vingers diep naar beneden in haar flamoes te steken. Ondertussen had Frans op zijn eikel gespuwd en was begonnen met zich te masturberen.

"Je kunt je gewoon niet voorstellen hoe het voelde," fluisterde ze. "Toen hij in mij was, voelde ik me zo vol, zo compleet..." "

Frans stond al op klaarkomen, maar hij dwong zichzelf nog wat langer vol te houden terwijl zijn piemel trilde in zijn vuist.

"Ik ben nog nooit zo hard klaargekomen. Of zo vaak,” zei Anita. "Die man weet hoe hij moet neuken, maar dat had hij me al enkele keren bewezen."

Voordat Frans wist wat er aan de hand was greep Anita zijn pols en trok zijn hand weg. Ze nam zijn pik in haar hand en begon hem te aaien, vakkundig aan hem te trekken. Zij stuurde een sensatie door hem heen die hem de adem benam.

"Lieve schat…” begon Frans.

"Hou je mond." siste Anita.

Hij hield zijn mond. Zijn ogen zweefden dicht toen haar hand op en neer zijn pik gleed, waardoor hij met elke seconde dichter en dichter bij de rand van het orgasme kwam. Zijn geest werd overspoeld met beelden van lust, hoewel ze bijna volledig van Anita en haar minnaar Jacot waren. Hij kon in zijn geest praktisch zien hoe zijn vrouw op Jacot neerkwam, terwijl het speeksel langs haar kin droop… Hij probeerde die beelden uit te wissen, maar daar lukte hij maar in toen hij Anita's hand om zijn lul zag.

"Oh God!" Zijn gekreun van genot klonk meer uit als een gejammer, en in plaats van krachtig weg te spuiten lekte zijn sperma uit zijn piemel in een paar zwakke straaltjes, maar het was toch een bevrijdend orgasme.

Bah, je hebt wat van je geil op lijn hand doen belanden,” zei Anita, terwijl ze haar neus optrok. “Gelukkig voor jou moet ik toch douchen."

"Sorry schat." verontschuldigde Frans zich.

Ik heb genoeg van je gezien,” zei Anita, terwijl ze van het bed rolde. “Gooi deze lakens in de wasmachine. En ik wil eten op tafel tegen de tijd dat ik klaar ben op de badkamer."

"Ja schat." "En vanaf nu wil ik niet meer dat je nog “Anita” tegen me zegt."

Wat dan wel?”

Dat mag je zelf uitmaken, maar niet meer Anita. Je kan “Thonissen” zeggen, “onderdirectrice”, of “mevrouw”, of iets wat je zelf bedacht hebt. Wel geen scheldwoord, ook als je dat graag zou willen.”

"Ja mevrouw, ik heb het begrepen." zei Frans onderdanig.

Anita draaide zich om zonder nog een woord te zeggen. De volgende minuten lag Ron daar met zijn eigen sperma dat verkoelde op zijn buik, het geluid van de douche dat uit de badkamer kwam en het daglicht dat buiten snel verdween.

Het was misschien niet precies hoe hij verwacht had de nacht door te brengen, maar aangezien het de eerste keer was dat Anita hem in maanden had aangeraakt, kwam er vanavond maar één gedachte bij hem op: Misschien ging het met hem als bedrogen echtgenoot toch nog goed komen.


 

© Bruno Roggen, Anhée, 2021

 

 


Submitted: May 14, 2021

© Copyright 2021 Robur. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:


Facebook Comments

More Romance Short Stories

Other Content by Robur

Short Story / Romance

Short Story / Romance

Short Story / Romance