De Vriend van Hanne

Reads: 94  | Likes: 1  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Romance  |  House: Booksie Classic

Jacot Patrijns is wel erg actief op seksueel vlak. Nu heeft hij een vriendin die toch niet helemaal is zoals andere vrouwen. Zij heeft, naast Patrijns, nog een andere, wel erg speciale vriend...

De Vriend van Hanne

Vrouwen hadden Jacot Patrijns al altijd aangetrokken. Dat was al zo van toen hij dertien, veertien was. Maar thuis had hij een streng katholieke opvoeding gekregen. Zowel zijn vader als priesterleraars op het college in Diest hadden hem ingeprent dat hij geen onkuise gedachten mocht hebben, en zeker nooit de huwelijksdaad bedrijven voordat hij goed en wel getrouwd was…

Zijn vader had hem ook in de richting van het priesterschap willen duwen. Dat was hem niet gelukt. Wel had Jacot in Leuven godsdienstwetenschappen gestudeerd, en met dat diploma gaf hij nu les in het Instituut van de Hemelse Voorzichtigheid in Diesberg. Ook al was hij ondertussen getrouwd, op seksueel gebied gooide Patrijns eens hij dertig was alle remmen los. Op zijn school had hij twee maîtresses, Anita Thonissen, oorspronkelijk een lerares Frans die door zijn voorspraak bij de nonnen van de inrichtende macht nu tot onderdirectrice en pedagogische coördinatrice voor taalvakken was benoemd, en een lerares Wiskunde, Cathy Tits.

Anita was zijn eerste minnares, hij wel niet haar eerste minnaar, maar dat verzweeg zij hem. Met haar ging Patrijns naar bed in motels en rendez-voushuizen in de omgeving van Diest. Dat gebeurde als één van de twee zin had om te neuken. Dan contacteerde de een de ander per sms. Soms was dat maar één keer per maand, maar soms ook twee keer in één week. Maar er was ook Cathy Tits. Zij was een rondborstige lerares Wiskunde met een ongelooflijk sexy kont. Dat zij zich door Jacot had laten verleiden was niet echt zo. Cathy stond op school bekend als overtuigde lesbienne, maar wat niemand wist was dat zij ongeveer één keer per maand met Jacot Patrijns seks had in haar appartement, om voldoende afwisseling in haar liefdesleven te hebben.

Maar tot die twee vrouwen beperkte Jacot Patrijns zich op de duur niet meer. Het folktrio ‘Bark Mellow Band’ waarin hij de zanger was had meer en meer succes, zowel in Vlaams Brabant als in Limburg. Dat groeiende succes bracht ook een groeiend aantal fans en bewonderaarsters met zich mee. Heel vaak, na een optreden, waren er vrouwelijke fans die graag Patrijns beter hadden leren kennen. Zelden stelde hij die teleur, als ze tenminste in zijn smaak vielen. Om die vrouwen ertoe te brengen om hun benen voor hem open te doen had Jacot Patrijns weinig of geen overtuigingskracht nodig. De meesten deden dat vanzelf.

Ooit had Patrijns zo een minnares gehad in een dorp dat Berbroek heet, een deelgemeente van Herk-de-Stad. Zij was negen jaar jonger dan hem, maar bijzonder vitaal, zelfs “hip”. Hij had haar ontmoet na een optreden van hun folkbandje in het Olmenhof te Herk-de-Stad. Zij heette Hanne Thoonen, en ze was dol op het soort muziek dat de Bark Mellow Band maakte. Ook hield ze erg van Jacot zijn lijzige stem, dat zei ze toch. Haar man Freek was voor muziek niet echt geïnteresseerd. Hij liet zijn vrouw dan ook maar op haar eentje naar optredens gaan.

Hanne en Jacot werden minnaars. Omdat hij in Diest woonde en zij in Berbroek was er niet veel afstand tussen hun twee. Met sms-jes regelden ze het als een van hun twee zin had om te neuken. Als dat zo was stond Jacot tien minuten later bij Hanne aan de deur als haar man het huis uit was. Dat was heel vaak het geval omdat Freek Peetooms op de luchthaven van Brussel Nationaal werkte als luchtverkeersleider.

Zij waren minnaars, maar Jacot had het erg moeilijk om Hanne doen klaar te komen. Zij had nogal kleine en tamelijk slappe borsten waar hij eigenlijk niet zo dol op was. Hij speelde ermee, hij aaide ze, hij kneep erin en zoog op haar tepels… Ook als haar tieten niet bijzonder mooi waren, hij werd er zo geil van als boter, maar Hanne niet. Haar kut werd er nauwelijks vochtig van. Als ze seks gingen hebben had zij er op een bepaald moment genoeg van dat hij met haar tieten bezig was. Dan nam ze zijn stijve piemel in haar hand, wurmde die naar binnen in haar flamoes, en dan mocht hij haar berijden totdat hij al grommend zijn geil in haar spleet spoot.

Op een dag was Patrijns toch nieuwsgierig. Nadat ze seks hadden gehad waarbij Hanne weer niet aan haar trekken was gekomen vroeg Jacot haar:

Kom je dan nooit klaar? Misschien wel bij je man?”

Maar nee,” antwoordde zij hem. “Met hem evenmin als met jou. Maar maak je maar niet ongerust. Ik kom wel klaar, niet elke dag, maar toch bijna.”

Hoezo? Heb je nog een andere minnaar? Of…”

Ja, ik heb de beste minnaar gevonden die ik me maar kan wensen. “GROHE Vitalio”, zo heet hij. Hij is lekker warm en raakt nooit vermoeid. Wel heeft hij na een tijd last van kalkaanslag.”

Dat had Patrijns wel begrepen. Hanne masturbeerde zich geregeld, bijna elke dag. Daarvoor richtte ze de straal van de GROHE Vitalio douchekop op haar clitoris. Het relaas dat ze Jacot daarover deed vond hij erg boeiend.

Voor Hanne’s seksleven vond zij haar ‘vriendje’ Vitalio ideaal. Soms verslapte die wel, bij manier van spreken. Elke keer als Hanne vond dat er geen druk genoeg meer zat op de straal die uit de douchekop kwam deed zij haar man Freek die kop vervangen. Volgens haar minderde de druk omdat in Schulen, Berbroek en Herk-de-Stad het leidingwater veel te veel kalk bevatte. Zo kwam het dat de gaatjes van de douchekop om de zoveel maanden dicht raakten door kalkaanslag.

Hanne ergerde zich daaraan, maar er viel weinig aan te doen. Telkens zij over de waterdruk in de douche niet meer tevreden was stond zij erop dat Freek de douchekop af zou schroeven en een andere plaatsen.

Freek was geen loodgieter. Hij stond dan onhandig op zijn kousenvoeten in de douchekuip, met de Engelse sleutel in zijn hand en keek met een blik waarin onbegrip te lezen viel naar Hanne.

Moet het echt?” vroeg hij dan. “Kan het niet nog een tijdje wachten?”

"Ja, het moet. Nu!" zei Hanne kortaf, met een kordate uitdrukking op haar gezicht.

Freek haalde zijn schouders op en zijn vrouw keek hoe hij de sleutel om de basis van de douchekop vast draaide. Die zou hij dan volgens Hanne moeten vervangen door degene die oorspronkelijk in de douche was geplaatst toen zij hun huis in Berbroek hadden gebouwd. Dat was niet altijd mogelijk. Oorspronkelijk kwam al het materiaal voor hun badkamer van bij Sanibri op de Herkenrodesingel in Hasselt. Maar hun huis stond er nu al iets minder dan twintig jaar. Noch bij Sanibri, noch bij Van Marcke op de Genkersteenweg, noch bij de kleinere onderneming Vananderoye op de Stevoortse Kiezel in Kuringen vond Freek echt wat zijn vrouw eigenlijk wou. Maar onverrichterzake kwam hij nooit terug naar huis. Hij nam altijd de oude douchekop mee als hij op zoektocht ging, en hij vond er altijd wel eentje die goed leek op de originele.

Eens de nieuwe douchekop geïnstalleerd was wachtte Hanne geen moment. Zij controleerde met haar hand of de druk van de lauwe straal naar haar zin was. Dat was zo goed als altijd het geval. Dan zei ze tegen Freek:

"Ik ga vanavond douchen. Jij mag gaan slapen. Bedankt dat je die nieuwe douchekop bent gaan halen voor me, en hem hebt willen installeren. Dat is echt lief van je, Freek.”

Het was bijna altijd woordelijk wat Hanne dan tegen haar man zei. Freek zou rondkijken in de leegte, en stilletjes de prioriteiten van Hanne in twijfel trekken. Bijna altijd zou hij haar dan hetzelfde vragen:

Vind je het vandaag echt nodig om je te douchen?”

"Ja. Het moet." Dat kreeg Freek te horen op dezelfde onpersoonlijke toon als voorheen. Hanne had dan ook dezelfde kordate uitdrukking op haar gezicht.

Dat was Hanne haar masker. Zij wou niet toegeven dat zij oneerlijk was tegenover haar man. Zij voelde zich gewoon een beetje gespannen en vooral, botergeil. Hoe Jacot Patrijns ook in bed met haar tieten speelde, op haar tepels zoog, haar aaide en haar kuste, zo geil had hij haar nooit gekregen.

Het begin van een mooie liefdesaffaire met haar speciaal vriendje was voor Hanne begonnen ongeveer tien jaar daarvoor. Dat was in een periode toen ze wel achter de rug van haar man geregeld minnaars had gehad, soms zelfs meer dan één tegelijk. Maar er was toch dat speciaal vriendje: zij werd per ongeluk verliefd op de douchekop, de GROHE Vitalio nog wel.

Hun schattige ontmoeting gebeurde nadat Hanne, zeer tegen de zin van Freek en haar jongere zussen Gwendolyn en Christine haar lange haar pas koperrood had geverfd met een kleurshampoo, niet met echte haarverf. Zij nam een douche en de zijkanten van de douchecel waren bespat met verwaterde rode kleurstof. Hanne hechtte veel belang aan netheid. Zij was bang dat ze de douchekuip en de douchewanden zou bevuilen. Dus nam zij de handdouche uit de houder en spoot water op alle rode vlekken in de douchecel.

Zij kreeg het koud van daar naakt en nat te staan. Daarom richtte zij de douchekop weer op zichzelf om een ??weldadige explosie van heet water op haar rillende lichaam te voelen.

Zonder het te willen kreeg Hanne veel meer dan dat. Zij hield de douchekop in een andere hoek dan zij normaal deed. Het warme water kietelde haar kleine en discrete poesje op een manier die prettig en stimulerend aanvoelde.

Zij vergat de rode kleurshampoo en verkende die nieuwe sensatie een tijdje. Daarbij bespoot ze zichzelf vanuit verschillende hoeken. Toen kwam het echte moment van verandering in Hanne’s douchegewoontes. Zij gebruikte haar andere hand om haar schaamlipjes te spreiden zodat het water in direct contact kon komen met haar clitje. Wat een geweldig gevoel was dat wel niet!

Hanne voelde haar klit kloppen en haar kutje plots samentrekken terwijl ze haar knieën boog. Zij kwam harder klaar dan ooit tevoren. En met dat geweldige orgasme voelde ze een warme stroom lustvocht tussen haar benen en in haar hoofd een intense euforie.

Haar benen voelden slap en zwak aan. Dat vond zij helemaal niet erg. Zij voelde zich ongelooflijk goed. Zij had zojuist zoiets geweldigs ontdekt dat zij iedereen erover wilde vertellen, maar zij besefte goed dat zij het aan niemand kwijt kon. Al lang wist zij dat heel veel vrouwen, zowel getrouwde als vrijgezellen, zich op allerlei manieren masturbeerden. Alleen, de grote meerderheid hield daarover zijn mond angstvallig gesloten. Dat mannen zich aftrokken, en daar vaak luchtig on onbeschaamd over praten, dat leek wel normaal. Maar dat vrouwen zichzelf deden klaarkomen, ho maar! Het was een soort taboe om het daarover te hebben...

Na haar eerste weldoende ervaring had Hanne douchekoppen nooit meer op dezelfde manier bekeken.

De douchekop werd haar van de ene kant zeer mooie speciale vriendje, maar van de andere kant haar duistere en vuile geheimpje. Dat geheim deelde ze met Jacot Patrijns. Het gevolg was dat als hij bij Hanne in Berbroek aankwam om haar te neuken de feiten een andere volgorde kregen. Hij kon er haar van overtuigen dat ze seks met zijn drietjes konden hebben, zij, hij en GROHE Vitalio. Dat vond Hanne een geweldig idee.

Zij gingen samen in de douche. Voordat Hanne het water deed stromen speelde Jacot weer enkele minuten met haar tieten, aaide en kuste haar. Lang hoefde dat niet. Dan kreeg Hanne te zeer lust om Vitalio in hun liefdesspel te betrekken. Zij zakte dan lichtjes door haar knieën en richtte de douchestraal op haar liefdesknopje terwijl Jacot achter haar stond en haar in haar taille vasthield. In het begin hield hij het zo niet erg lang vol. Na even zakte hij ook door zijn knieën, stak mijn piemel langs achter in haar kut en neukte haar totdat hij klaarkwam. Lang duurde dat niet, want meestal was haar neukholletje niet erg vochtig en daardoor nogal strak. Dat maakte dat er veel spanning op zijn eikel kwam en hij daardoor zijn orgasme niet kon tegenhouden.

Ondertussen was Hanne met Vitalio en zichzelf bezig, en ze besteedde erg weinig aandacht aan Jacot. Dat die haar neukte ondertussen leek ze niet echt fijn te vinden. Integendeel, hij merkte dat zij het van hem onbeschaamd vond dat hij van de situatie profiteerde om haar langs achter te nemen voordat ze zelf klaarkwam. Misschien deed hij haar zelfs een beetje pijn met in haar tamelijk droge kut heen en weer te gaan. Ze zei daar wel niets over, maar Jacot voelde het goed aan.

Na een paar keer duwde ze hem met haar kont achteruit als zij de eikel van zijn piemel voelde zoeken naar het neukgaatje tussen haar schaamlippen. Hoe ongraag Jacot dat ook had, hij begreep Hanne. Hij liet haar maar bezig zijn met haar vriendje die haar clitje zo goed deed. Spijt kreeg Jacot daar niet van, integendeel. Eens Hanne al hijgend, en soms gillend, klaargekomen was duwde ze haar billen terug achteruit en wou ze dat hij zijn piemel in haar kut stak. Hoewel na haar orgasme zij van binnen helemaal niet strak meer was mocht hij niet klagen. Haar liefdestunnel was dan wel ruimer, maar zo lekker nat en plakkerig van haar lustvocht, zo heet, in één woord, een seksparadijsje.

Op die manier had Jacot Patrijns het plezier gehad Hanne Thoonen ongeveer een half jaar lang als minnaar te mogen neuken. Het had geduurd totdat de GROHE Vitalo douchekop weer te erg door kalk aangeladen was. Toen duurde het even voordat Freek weer een nieuw vriendje voor Hanne gevonden had. Zij en Jacot gingen dan van lieverlede weer maar met elkaar naar bed, maar het was hetzelfde niet meer. Het ging tussen de lakens allemaal te mechanisch, en Hanne liet zich door Jacot neuken zonder enig vertoon van genieten, of zelfs maar van een beperkt enthousiasme.

Het kwam zo onvermijdelijk tot het einde van hun relatie. Ze praatten met elkaar, en allebei vonden ze dat het mooi geweest was, maar dat het nu een einde nam. In alle vriendschap en in alle verstandhouding hebben ze dan ook maar afscheid van elkaar genomen.

Misschien nog even zeggen dat dat Jacot Patrijns goed uitkwam op dat moment. Er was in Diest een mooie winkelierster die hem in het oog gevallen was bij een van zijn optredens. Bij haar wou hij zijn boontjes wel te weken leggen. En waarschijnlijk had zij nog nooit gehoord van GROHE Vitalio. Dus van dat “vriendje” moest Jacot Patrijns geen concurrentie vrezen…

© Bruno Roggen, Anhée, 2021

 


Submitted: June 09, 2021

© Copyright 2021 Robur. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:


Facebook Comments

Boosted Content from Premium Members

Poem / Song Lyrics

Short Story / Flash Fiction

Short Story / Humor

Short Story / Action and Adventure

Other Content by Robur

Short Story / Romance

Short Story / Romance

Short Story / Romance