Diaken Duyckaerts offert zich op...

Reads: 118  | Likes: 2  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Romance  |  House: Booksie Classic

Tot zijn verrassing vraagt een nicht van diaken Duyckaerts hem om een vriendin van haar te ontmaagden. Eerst aarzelt Duyckaerts, maar uiteindelijk wil hij zich opofferen voor het 'goede' doel...

Diaken Duyckaerts offert zich op voor het goede doel

 

Verwittiging:

 

Dit is een sterk erotisch verhaal, bedoeld voor rijpere lezers.

 

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Diaken Gerrit Duyckaerts van de Sint-Rochusparochie was een man van de wereld. Hij was, deels uit eigen ervaring, tot het idee gekomen dat eens de leeftijd van 16 voorbij, er nog bitter weinig maagden in Limburg te vinden waren. Bij zijn weten had Duyckaerts drie keer een meisje ontmaagd. Buiten die drie waren er nog twee anderen die beweerden dat ze nog maagd waren toen hij seks met ze had. Mogelijk natuurlijk, maar voor die twee had de diaken toch zijn twijfels.

 

In het geval van Anna Croes was er voor Duyckaerts geen enkele reden om te twijfelen. Bij haar ontmaagding ging het er een beetje raar aan toe. Hij zou niet gauw vergeten hoe dat toen gelopen was!

 

De diaken leerde Anna kennen langs zijn nicht Els om. Els en Anna waren boezemvriendinnen. Op eenentwintig, toen Duyckaerts Anna Croes leerde kennen, was zij een echt prachtige jonge vrouw, slank, groot en met een erg mooi model, met lang blond haar, en ze was nog maagd. Dat wist Duyckaerts niet, en hij zou er iets op verwed hebben dat Anna, omdat ze zo erg mooi was, al seks zou hebben gehad van toen ze veertien of vijftien was.

 

Anna had zijn nicht Els aangesproken en tegen die haar beklag gemaakt. Onder druk van haar vader, een gereformeerde predikant, had zij zo goed als geen contact met mannen. Ook haar moeder hamerde erop dat Anna ‘rein en ongeschonden’ moest blijven totdat ze getrouwd was.

 

Maar Anna dacht er anders over. Zij wou niet langer maagd blijven. Daar had ze niets dan last van, had ze tegen Els gezegd. Elke maand waren haar maandstonden erg pijnlijk. Maar dat was het niet alleen. Ze had geweldig zin in seks. Ze werd het stilaan moe zich te moeten vingeren als ze geil werd. Eens een harde stevige mannenpik in haar kut voelen, dat werd voor haar stilaan een obsessie. Aan Els had Anna daarom gevraagd of die haar neef Gerrit haar niet wou ontmaagden.

 

Hoe komt ze daarbij?” vroeg de diaken aan zijn nicht. “Waarom ik?”

 

Omdat jij een bedienaar van de Kerk bent, en bijgevolg iemand met veel naastenliefde en begrip voor andere mensen. En jij schijnt een goede reputatie te hebben als het erop aankomt een meisje te neuken zoals zij dat het liefst heeft.”

 

Hou je me voor de gek, of wat?” vroeg Gerrit aan Els.

 

Helemaal niet, Gerrit, ik herhaal alleen maar wat ik van Anna heb gehoord.”

 

En hoe kan die dat weten?”

 

Dat heeft haar nicht Myriam uit Zonhoven haar verteld. Die heb je dagen aan één stuk geneukt, naar het schijnt, in een leegstaand appartement op het Kempenhof in Hasselt. Ze heeft het toen enorm goed gehad met jou. Dat heeft ze aan Anna verteld, en ze heeft in geuren en kleuren beschreven hoe jullie het deden. En ze heeft erbij gezegd dat jij heel lief voor haar bent geweest, en dat zij ook haar zeg had in de standjes waarop jullie het deden.”

 

Daar kon diaken Duyckaerts weinig tegenin brengen. Het was waar, zowel Myriam als hij hadden het toen heerlijk gehad die enkele dagen dat ze ongestoord seks hadden op een oude matras in dat muf ruikend appartement op het Kempenhof.

Maar Gerrit Duyckaerts zat toch wat in de rats. Hij had al sinds drie jaar Victorine Thonissen als vaste minares. Met haar ging hij ongeveer eens om de twee weken naar het rendez-voushuis Don Quichotte op de Genkersteenweg. Daar waren ze dan drie uur samen, en in die tijd bedreven ze de liefde twee keer. Maar ondertussen was diaken Duyckaerts ook op een hoogtepunt gekomen in zijn relatie met de grootborstige Titiane Seinette, de dirigente van het dameskoor van Sint-Rochus. Zij eiste Gerrit constant op en minstens om de twee dagen wou ze dat hij haar neukte, in de sacristie van de parochiekerk, of op de achterbank van zijn Citroën Picasso…

 

Luister Els,” zei Gerrit. “Ik heb het erg druk tegenwoordig. Kan je niet zeggen tegen Anna Croes dat ze maar beter iemand anders zoekt om haar bloempje te plukken? Daarvoor vindt ze zeker kandidaten genoeg.”

 

Dat kan, maar ze wil jou, en niemand anders. Kom, beste neef, doe me een plezier, en ga naar Anna toe om haar te geven wat ze vraagt.”

 

Diaken Gerrit Duyckaerts slaakte een diepe zucht. Hij dacht even aan hoe uitputtend Titiane Seinette wel was de laatste tijd, en hoeveel van zijn seksuele energie zowel zij als Victorine Thonissen van hem vergde… Maar dan hakte hij de knoop door:

 

Goed dan, Els! Ik zal me dan maar opofferen voor het goede doel, om het zo maar te zeggen. En wat stelt Anna voor?” vroeg Duyckaerts. “Wanneer en waar wil ze dat ik haar ontmaagd?”

 

Dat heeft ze tegen mij niet gezegd,” antwoordde zijn nicht. “Naar mijn gevoel wil ze het zo snel mogelijk, want ze staat zo heet als een hoogoven. Ze heeft me gezegd dat ze zich soms tot drie keer per dag masturbeert op het toilet. Zo zie je maar hoe hard ze het nodig heeft… Waar en wanneer, dat moeten jullie maar afspreken. Hier heb je haar telefoonnummer. Bel haar maar, en hoor wat ze te zeggen heeft.”

 

Diaken Duyckaerts belde op een donderdag naar het nummer dat zijn nicht Els hem had gegeven. Anna nam onmiddellijk haar telefoon op. Waarschijnlijk had zij het nummer van Gerrit Duyckaerts dadelijk herkend.

 

Wil je het echt doen, Gerrit?” vroeg ze.

 

Als je het meent, en je vind dat ik daarvoor de geschikte persoon ben, dan wil ik me wel opofferen.” zei Duyckaerts.

 

Je opofferen? Wil je er dan niet van genieten? Geef toe, je hebt niet elke dag de kans om een maagd te vogelen.”

 

Nee, dat is waar,” gaf de diaken toe. “Zo dik lopen de maagden niet meer gezaaid…”

 

Goed dan, het is dan geregeld,” zei Anna. “Volgende zondagvoormiddag, zou dat je passen? Bij mij thuis, tenzij je een ander voorstel hebt.”

 

Nee, ik zou niet weten… Maar bij jou thuis? En je ouders?”

 

Maak je daar maar geen zorgen om. Mijn vader is predikant in de Gereformeerde Gemeente “De Wegen van de Goede Herder”. Dat is in Meerssen, in Hollands Limburg. Daar is hij de hele zondagvoormiddag samen met mijn moeder en mijn jongere zus. Zij komen nooit thuis uit Meerssen voor half vier in de namiddag. Dus gaan we tijd genoeg hebben.”

 

Tegen hoe laat verwacht jij me dan volgende zondag?”

 

Zij vertrekken hier in Bilzen rond negen uur in de morgen. Kom jij maar rond half tien, zo hebben we een half uur veiligheidsmarge.”

 

Moet ik condooms meebrengen, of zorg jij daarvoor?”

 

Helemaal geen sprake van dat ik ontmaagd wil worden met een condoom! De eerste keer moet het er heel natuurlijk aan toe gaan. Maak je geen zorgen, zwanger zal je me niet maken, en dat ik je ga opzadelen met een seksueel overdraagbare aandoening, daar moet je ook niet bang voor zijn. Ik ben kerngezond.”

 

Dat was dan geregeld. De maagd Anna gaf nog haar precieze adres aan diaken Duyckaerts. Dat was in het gehucht Spurk, een deel van Bilzen waar Duyckaerts nog nooit geweest was.

 

De volgende zondag was het dan zover. Duyckaerts stond om iets na half tien aan het huis in de Rehagestraat in Spurk. Hij wou aanbellen. Voordat hij de kans kreeg om op de bel te drukken ging de voordeur al open. De maagd Anna had op hem staan wachten, dat was duidelijk. Ze hield de deur op een kier en deed hem vlug naar binnen komen. Dan deed ze snel de deur terug dicht. Misschien was ze wel bang dat buren de diaken zouden zien en tegen haar ouders zeggen dat er in hun afwezigheid een kerel bij haar op bezoek was geweest…

 

Voor Gerrit de kans had om “goeiemorgen” tegen haar te zeggen nam zij hem in haar armen, en ze kuste hem lang en innig. Hij kuste haar terug, maar hij liet het daar niet bij. Onder haar kamerjas streelde hij haar over haar lichaam. Daarbij voelde Gerrit dat Anna helemaal naakt was, en dat haar huid gloeide. Ze had zelfs geen slipje aan. Even ging hij met zijn vingers door haar schaamhaar. Dat was al een beetje vochtig. Omdat hij met vrouwen veel ervaring had wist Duyckaerts dat Anna zonder veel voorspel al stijf stond van de zin om geneukt te worden.

 

De diaken keek Anna aan en had een vraag voor haar:

Voordat we tot de daad overgaan kunnen we misschien op onze knieën een gebed zeggen? En vergiffenis vragen aan de Heer voor de zonde die we in naam van de liefde gaan begaan?”

 

Anna begreep onmiddellijk wat de diaken bedoelde. Ze bloosde, maar dat was niet uit verlegenheid, integendeel:

Zever toch niet, Gerrit. Niks geen gebed, daarvoor ben je niet naar hier gekomen. Hou toch op met die flauwe wissewasjes en maak onmiddellijk een vrouw van mij .”

 

Voor Gerrit was het duidelijk: wat Anna gepland had moest onmiddellijk gebeuren.

 

Ze nam hem bij de hand en leidde hem links in de hal de trap op die naar de verdieping leidde. Boven, op het einde van de gang ging Anna met hem een kamer in. Het was blijkbaar haar slaapkamer. Er stond een smal tweepersoonsbed met een dunne donkerblauwe donsdeken er op.

Gerrit kleedde zich uit, aan zijn kant van het bed. Anna deed haar kamerjas uit en ging met haar benen wijd uit elkaar en opgetrokken knieën op een grote badhanddoek liggen. Die had ze ter bescherming op de donsdeken gelegd. Duyckaerts hing zijn kleren op de stoel langs het bed. Die had Anna waarschijnlijk speciaal voor hem daar gezet.

 

De piemel van de diaken stond al rechtop toen hij uitgekleed was en klaar om Anna te ontmaagden. Hij ging bij haar op het bed liggen en wurmde zich heel dicht tegen haar aan. Ze keek hem in de ogen, en hij merkte dat ze even aarzelde. Dan vroeg ze, een beetje verlegen:

 

Mag ik eerst eens naar je piemel kijken? Je gelooft me misschien niet, maar ik heb nog nooit een mannenpik in het echt gezien. Wel al op het Internet, in pornofilmpjes.”

 

Doe maar,” zei Gerrit. “Wel moet je niet teveel met mijn jongeheer spelen, want dan kom ik in je handen klaar.”

 

Anna raakte zijn stijve lul wel aan terwijl ze hem met volle aandacht bekeek, en ze aaide hem voorzichtig. Lang duurde het niet. Toe zei ze tegen Duyckaerts:

 

Ik wil dat jij ook eerst kijkt. Je moet zien dat ik maagd ben voordat je me poept.”

 

Dat vond Gerrit raar. Een beetje uit zijn lood geslagen vroeg hij haar:

 

En hoe kan ik dat zien?”

 

Je spert met je vingers mijn schaamlippen open en je kijkt in mijn vagina naar binnen. Die zit nog dicht, want een maagd, die heeft een maagdenvlies, of wist je dat niet? Dat vlies ga je duidelijk zien.”

 

Gerrit deed wat Anna hem gezegd had. Voorzichtig trok hij haar kleine schaamlipjes uit elkaar en keek in haar mooi roze kutje naar binnen. En inderdaad, aan de ingang van haar neukholletje hing er een soort bijna doorschijnend gordijntje, ook mooi roze van kleur. Bij nader toezien merkte hij dat er in het vlies in het midden een klein gaatje was. Dat kwam zeker niet van een piemel, want het was maar ongeveer een halve centimeter in diameter.

 

Doe het nu maar!” drong Anna aan toen Gerrit zijn vingers van haar schaamlipjes had weggetrokken.

 

Wil je niet dat ik je eerst nog wat voorbereid? Je kussen, je aaien, met je tieten spelen?”

 

Nee, dat hoeft niet. Je hebt toch gevoeld dat ik zo heet sta als een stoof en dat mijn kut nat is, of niet? Doe het nu maar onmiddellijk.”

 

Dus wachtte de diaken niet meer en kroop boven op de maagd Anna. Zij greep hem bij zijn schouders vast en stak haar kontje een beetje naar omhoog. Met de punt van zijn piemel ging hij tussen haar schaamlippen in en probeerde voorzichtig in haar kutje naar binnen te dringen. Dat ging zomaar niet. Hij stootte tegen haar maagdenvlies, en dat was harder dan hij gedacht had. Hij trok zijn stijve lul dan maar terug, want hij wou Anna geen pijn doen.

 

Wat doe je nu?” vroeg zij hitsig. “Wacht toch niet, steek hem toch in mijn poes! Ik ben er klaar voor.”

 

Ik zou je niet graag pijn doen,” zei Gerrit. “Ook als ik verschrikkelijk zin heb om je te neuken, ik zou niet willen dat…”

 

Anna liet hem niet uitpraten:

 

En ik heb verschrikkelijk zin om gepoept te worden! Doe het toch! Ik weet wel dat het de eerste keer wat pijn kan doen, maar daar moet jij niet mee inzitten. Ik kan wel tegen een stootje…”

 

Dat stootje gaf Duyckaerts dan maar. Hij beukte met zijn eikel tegen haar maagdenvlies aan. De eerste keer lukte het niet er doorheen te komen, maar de tweede keer wel. Op het moment dat zijn piemel haar maagdenvlies brak gilde Anna. Het was voor Gerrit duidelijk dat ze pijn had door het scheuren van het vlies.

Heel even maar gilde ze, en toen vatte ze hem nog vaster bij zijn schouders en duwde haar onderbuik harder tegen hem aan. Gerrit barstte van de zin en hij neukte Anna uitzinnig. Zij was erg strak binnen in haar kutje, en het deed hun allebei erg goed.

 

Tot Gerrits verwondering was Anna de eerste van hun twee die klaarkwam. Weer gilde ze, maar het was een ander gegil dan toen hij door haar maagdenvlies heen brak. Het kwam van dieper uit haar keel. Zij liet zijn schouders los en legde haar handen op zijn kont. Ze duwde op zijn billen om zijn stijve piemel zo diep mogelijk in haar kut te voelen. Dat hoefde maar even, want toen kwam de diaken diep in haar neukspleet op zijn beurt klaar.

 

Na het neuken bleef Anna roerloos op het bed liggen. Nog altijd hield ze haar benen ver uit elkaar, maar met haar hand betastte ze haar kut.

 

Wat is er aan de hand?” vroeg Gerrit.

 

Nu pas begint het pijn te doen,” antwoordde Anna. “Toen je me aan het neuken was heb ik de pijn zo niet gevoeld. Daarvoor stond ik te heet. Maar nu… Het is net alsof er een mes vooraan in mijn foef wordt rondgedraaid en erin gekerfd wordt…”

 

Na enkele minuten stond Anna toch op. Ze nam de badhanddoek en inspecteerde die. Inderdaad, er hing wat maagdenbloed op de handdoek, wel niet erg veel. Toen Anna gezien had wat ze wou zien nam zij de diaken bij de hand en hielp hem recht komen van het bed. Tussen haar dijen droop van uit haar kut een mengsel van een beetje bloed, haar kutvocht en zijn zaad naar beneden.

 

Samen gingen ze naar de badkamer en wasten zich. Toen dat gebeurd was en ze terug aangekleed waren was het alsof Anna plots verkoelde. Heimelijk had Gerrit Duyckaerts gehoopt dat hij nog een tijdje bij haar kon blijven en haar nog een tweede keer mocht neuken die zondagvoormiddag. Daar kwam niets van in huis. Daarvoor had hij haar te veel pijn gedaan toen hij door haar maagdenvlies heen ramde…

 

Anna bracht Duyckaerts naar de voordeur en liet hem uit. Voordat ze die deur opendeed bedankte zij hem nog, erg beleefd, en gaf hem een vluchtig kusje op zijn wang. Haar hand hield ze wel tegen haar kutje gedrukt, net alsof ze dat tegen hem wou beschermen…

 

© Bruno Roggen, Anhée, juli 2021

 


Submitted: July 14, 2021

© Copyright 2021 Robur. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:


Facebook Comments

More Romance Short Stories

Boosted Content from Other Authors

Short Story / Non-Fiction

Book / Action and Adventure

Short Story / Flash Fiction

Other Content by Robur

Short Story / Romance

Short Story / Romance

Short Story / Romance