Bijles Frans

Reads: 67  | Likes: 3  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Romance  |  House: Booksie Classic

Diaken Gerrit Duyckaerts moet met het dameskoor van zijn parochie Sit-Rochus naar Brussel voor een optreden daar in de kathedraal. Jammer genoeg kent hij maar erg weinig Frans. Misschien zijn bijlessen daar een oplossing voor?

Bijles Frans

Verwittiging:
Dit is een erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.
Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.


Er kwam een uitnodiging voor het dameskoor van Sint-Rochus vanuit het Aartsbisdom Mechelen-Brussel. Het koor was ondertussen wijd en zijd vermaard om zijn hoge artistieke kwaliteit en de uitzonderlijke schoonheid van de vrouwelijke koorleden. Ze zouden mogen optreden in de Brusselse kathedraal van Sint-Michiels- en Sint-Goedele tijdens de avondmis op de laatste zondag van juli. Voor hun optreden zou het aartsbisdom een substantieel budget vrijmaken.
 

De koordirigente Titiane Seinette was erg fier. Zij was een Brusselse en voor haar was het een eer en een erkenning om in de kathedraal van haar geboortestad haar koor te kunnen dirigeren.


Nu was er wel een probleem: diaken Gerrit Duyckaerts zou als koorverantwoordelijke mee naar Brussel komen. Echter, hij kende erg weinig Frans. Op de humaniora had Duyckaerts de richting Latijn-Wiskunde gevolgd. Voor Frans was hij uitermate zwak, en op het laatste jaar had de klassenraad hem erdoor moeten delibereren omdat hij voor dat vak een dikke buis had.
Dat gebrek aan kennis van de taal van Molière was erg vervelend als hij voor of na de voorstelling met belangstellende Franstalige toeschouwers moest praten.
Titiane Seinette wou niet dat Duyckaerts in Brussel een modderfiguur zou slaan. Dat was de reden waarom zij wou dat hij absoluut snel een aantal Franse bijlessen zou volgen.  
 
Zo kwam diaken Gerrit Duyckaerts terecht bij mevrouw Thea Annemans. Zij was, net als hij, einde veertig en woonde niet ver van de installaties van de voetbalclub Sporting Hasselt. Haar man was bijna nooit thuis. Hij had op een bepaald ogenblik de verantwoordelijkheid op zich genomen om zich te bekommeren om zwerfhonden en katten en daar was hij druk mee bezig, niet echt dag en nacht, maar toch... Wel was Thea Annemans niet alleen: haar twee dochters Han en Nel  woonden ook bij haar. Toen diaken Duyckaerts in Hasselt bijles Frans ging halen was Han achttien en Nel zestien.


Die bijlessen kreeg de diaken op de verdieping, in het kleine bureautje van Thea Annemans. Zij zaten daar naast elkaar, erg dicht bij elkaar, vooral wanneer Duyckaerts van zijn lerares taaloefeningen moest maken. Als hij dan aan het schrijven was leunde ze tegen hem aan om te kijken welke kemels hij allemaal neerpende. Soms raakten daarbij zelfs hun hoofden elkaar, en bijna altijd voelde Gerrit haar lange haar over zijn wang strijken. Dat wond hem op, maar niet alleen dat...
Want mevrouw Annemans had een lichaamsgeur. Géén lijfgeur, helemaal niet, ook geen parfum, alleen maar de geur van een vrouw. Gerrit kreeg die telkens opnieuw in zijn neusgaten en hij kon er echt niets aan doen dat zijn geslachtsorgaan dan naar omhoog kroop, keihard werd en hij zo erg zin kreeg om met zijn lerares de liefde te bedrijven.


Drie lessen hield de diaken het vol, toen kon hij zich niet meer bedwingen. Terwijl zij hem aan het uitleggen was hoe je werkwoorden die op “-ir” eindigen van elkaar moest onderscheiden stak hij zijn hand onder haar bureau en aaide haar over haar dij. Thea bekeek hem met ogen zo groot als soepborden en vroeg hem:


“Ben je nog goed wijs, Gerrit?”
 
Wat de diaken haar daar moest op antwoorden wist hij niet. Maar Thea rook toch zo heerlijk, en hij kon het niet laten: hij stak zijn hand onder haar rok en voelde door haar onderbroek heen aan haar schaamlippen. Tot zijn verwondering sloeg ze hem niet op zijn vingers. Ook sprong ze niet op van haar bureaustoel. Thea deed zelfs haar benen een beetje open.


“Weet je wel waarmee je bezig bent?” vroeg ze kalmweg aan de diaken. “Waarom doe je toch zoiets in hemelsnaam?”


“Wat denk je?” vroeg Duyckaerts op zijn beurt.


“Meen je het echt? Zou je met mij willen…?” vroeg ze terwijl ze Gerrit strak in de ogen keek.


“Als je bedoelt of ik het meen om als jij dat goed vindt je eens lekker te neuken… Ja dat meen ik.” zei ik. “Je ruikt toch zo heerlijk, en ik kan het niet meer houden als we zo dicht bij elkaar zitten, en…”


Ze onderbrak Gerrit:


“Denk je dat het mij niets doet? Denk je dat ik niet merk dat je heet voor me staat? Nu, voor mij is het niet echt anders. Het is al zo lang geleden dat ik nog met een andere man dan die van mij van bil ben gegaan… Maar jij bent een geestelijke. Met iemand van de geestelijke stand heb ik het nog nooit gedaan.”


“Jij bent een prachtige vrouw, Thea, en ik heb zo erg zin in je. Doet mijn geestelijke stand er iets toe?” vroeg de diaken. “Ik ben een gezonde man, weet je.”


“Eigenlijk niet, dat is waar,” antwoordde Thea. “Ik veronderstel dat je het al gedaan hebt met andere vrouwen dan die van jou?”


“Reken maar,” zei Duyckaerts. “Meer dan eens. Maar nog nooit met iemand zoals jij die perfect Frans kent, zo elegant is en die zo goed ruikt.”


“Dank je voor het compliment,” zei zijn lerares terwijl ze bloosde. “Naar wat ruik ik dan zo goed?”


“Ik weet het niet echt,” antwoordde Gerrit. “Het is zo een opwekkende, opwindende geur, geen parfum of zo. Is het je huid, of misschien je kutje?”


“Luister eens, Gerrit, zo ga je niet veel Frans bijleren. Ik bedoel, als je aan niets anders denkt dan aan seks met mij te hebben terwijl ik langs je zit.”


“Nee, dat is waar,” zei de diaken. “Daar is maar één oplossing voor.”


“En die is?” vroeg Thea.


“Me jou te laten neuken. Als dat voorbij is valt de spanning weg en dan kunnen we weer aan de slag met de bijles Frans.”


Thea Annemans lachte en keek naar het plafond. Het duurde even voordat ze zei:


“Eigenlijk is dat geen slecht idee van je. Als je je mond houdt wil ik er wel aan meedoen. Maar het moet een absoluut geheim blijven. Stel je voor dat mijn dochters aan de weet komen dat hun moeder van bil gaat met iemand die een toegewijde bedienaar is van de eredienst van onze Moeder de Heilige Kerk! En ik heb ook nog een andere voorwaarde, anders beginnen we er niet aan.”


“En die is…?” vroeg de diaken.


“Als je me neukt, dan wil ik dat je Frans spreekt terwijl we bezig zijn. Ook daarvoor, als je me klaarmaakt voor de liefde, en daarna.”


“Goed, maar je weet wat voor Frans ik praat…”


“Dat weet ik, maar dat doet er niet toe. Het zal een goede oefening voor je zijn, en dat nog wel terwijl we allebei genieten! Wil je er nu al aan beginnen?”


Dat moest Thea geen twee keer vragen aan Gerrit Duyckaerts. Hij trok de ritssluiting van haar kleedje in haar rug naar omlaag, en deed haar beha uit. Hij kreeg een aangename verrassing: voor haar leeftijd van bijna vijftig had ze prachtige tieten. Ze hingen nauwelijks door en ze voelden helemaal niet te mals aan. Gerrit aaide ze en speelde ermee. Haar tepels groeiden dat je het zag en werden keihard. Lang duurde het niet voordat ze de diaken duidelijk maakte dat ze klaar was voor zijn piemel.


In heel eenvoudig Frans en met een aantal bijpassende gebaren maakte ze hem duidelijk dat ze niet ging liggen, maar op zijn schoot zou komen zitten. Ook wou ze niet dat hij zijn broek uittrok. Ze ritste zijn gulp open en haalde zijn stijve lul uit zijn onderbroek. Haar slipje moest hij haar niet uittrekken, dat deed ze zelf. Gerrit bleef op zijn stoel zitten met mijn stijve lul rechtop in de lucht. Thea kwam op zijn schoot zitten en wrong een beetje met haar kont totdat zijn lul in haar kut naar binnen gleed. De diaken had goed werk geleverd, want hoewel hij haar niet gekust had en alleen bezig geweest was met haar tieten was Thea’s flamoes door en door nat en sterk gezwollen.


Zelf moest Gerrit Duyckaerts niets doen, of bijna niets. Zijn lerares Frans pakte hem bij zijn schouders en ging op zijn schoot op en neer. Zijn stijve pik wou ze soms maar een paar centimeter diep in haar kut, dan weer zo diep als het ging. Met haar clit wreef ze tegen de schacht van zijn harde piemel.


Heel erg lang duurde het niet voordat ze allebei klaarkwamen, bijna tegelijkertijd. Toen dat gebeurde en Gerrit zijn geil diep in haar neukspleet spoot wou de diaken schreeuwen van genot, zo goed had hij het in Thea’s kut. Maar zij had het zien aankomen, of het gevoeld. Op het moment van zijn orgasme drukte ze haar hand op zijn mond, en in plaats van een schreeuw was het alleen maar een dof gegrom dat uit zijn mond ontsnapte.


Onmiddellijk daarna kwam Thea zelf klaar. Zij hield geen hand op haar mond, want zij beheerste zich en er ontsnapte haar alleen maar een diep gezucht toen Gerrit haar vagina voelde samentrekken en zij lustvocht wegspoot. Veel was het niet, een beetje maar. Toch was Thea bezorgd. Zij stond recht van zijn schoot en controleerde of zij zijn broek niet nat had gemaakt toen ze klaarkwam. Een beetje was dat wel het geval.
 

Daarom nam ze Gerrit mee naar haar badkamer en veegde met een vochtige spons haar kutvocht vermengd met Gerrits sperma zo goed mogelijk van zijn broek af. Ook waste zij voorzichtig zijn piemel, en daarna ook haar schaamspleet. Haar slipje gooide ze in de wasmand die op de badkamer stond, en een zuiver broekje deed ze niet meer aan onder haar rok.
 

Daarna gingen ze terug naar haar bureau. Thea keek nog eens of er geen lustvocht van haar op zijn stoel gedropen was voordat ze Gerrit terug deed gaan zitten. Dat was niet het geval, de stoelzitting was nog droog.


Dan ging de Franse les verder. Terwijl Thea Annemans het verschil in vervoeging tussen werkwoorden als “finir”, “partir”, “venir” of “fuir” uitlegde stak de diaken opnieuw zijn hand onder haar rok. Hij frommelde een beetje met zijn vingers in haar donker schaamhaar en stak daarna twee vingers in haar kutje, op zoek naar haar G-plekje. Dat had Thea graag, dat zag Gerrit aan haar gezicht en ook doordat ze op haar bureaustoel verschoof. Ze kwam naar voor gegleden en stak haar onderbuik een beetje naar omhoog zodat hij beter met mijn vingers in haar kut kon rondwoelen.
Gerrit wou haar vagina van binnen met zijn vingers stimuleren om te zien of hij haar geen tweede orgasme kon bezorgen, maar plots verstijfde Thea. Ze haalde zijn hand weg van onder haar rok en schoof haar bureaustoel een halve meter verder van hem weg...


Het duurde maar heel even eer diaken Duyckaerts besefte wat er aan de hand was: Thea’s dochters Han en Nel waren thuisgekomen. Thea had waarschijnlijk de sleutel in het slot van de voordeur horen omdraaien. Dat had Duyckaerts niet gehoord. Hij was te zeer op haar kut geconcentreerd geweest terwijl hij daar met zijn vingers in bezig was. Wel hoorde hij nu voetstappen die de trap opkwamen. Het was zo goed als zeker dat die twee dochters nieuwsgierig waren en in het bureautje zouden komen kijken wie de nieuwe leerling voor bijlessen Frans wel was.


Hoe hij zich moest houden als die twee meiden zouden binnenkomen nadat hij hun moeder zo heerlijk geneukt had, dat wist Gerrit echt niet. Maar toen er een discreet klopje op de deur van het bureautje te horen was zette de diaken zich schrap en hield zich klaar.


Thea keek naar Gerrit. Ze tuitte eerst haar lippen om hem van op afstand een kusje te geven. Dan legde zij haar vinger op haar mond om hem te beduiden dat hij absoluut moest zwijgen over wat ze samen uitgespookt hadden.


Zij riep : “Entrez, kinderen. Kom maar kennismaken met meneer Duyckaerts.”


De twee kwamen naar binnen. Han was groot, donker van haar zoals haar moeder en slank. Nel was kleiner, met blond haar en tamelijk gezet. Zij keken verlegen naar de diaken. Gerrit was niet verlegen, en had zichzelf goed in de hand.


“Bonjour,” zei hij. “Comment allez-vous? Hoe maakt u het?”


“Bien, merci,” zeiden de meisjes als in koor. “Aangename kennismaking, meneer Duyckaerts.”


Die kennismaking zou later nog uitgediept worden, maar hoe dat zou lopen, dat wist Gerrit Duyckaerts niet op de dag dat hij met Thea Annemans, de lerares die hem Franse bijlessen gaf, voor de eerste keer de liefde bedreef.


© Bruno Roggen, Anhée, juli 2020


Submitted: July 24, 2021

© Copyright 2021 Robur. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:


Facebook Comments

More Romance Short Stories

Boosted Content from Other Authors

Short Story / Non-Fiction

Poem / Poetry

Book / Mystery and Crime

Writing Contest / Flash Fiction

Other Content by Robur

Short Story / Romance

Short Story / Romance

Short Story / Romance