Jacot en zijn Buurmeisje

Reads: 320  | Likes: 1  | Shelves: 0  | Comments: 0

Status: Finished  |  Genre: Romance  |  House: Booksie Classic

In zijn jeugd zat Jacot Patrijns al erg vroeg achter de meisjes aan. Veel succes had hij niet, totdat een buurmeisje van hem zich over hem ontfermde. Maar dat liep ook niet zoals zij en Jacot zich dat hadden voorgesteld...

Jacot en zijn buurmeisje

 


Verwittiging:
Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.
Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.


Van toen hij veertien was zat Jacot al achter de meisjes aan. Succes had hij toen niet. Hij was te klein en vooral te dik voor zijn leeftijd. Ze lachten hem uit als hij ze aansprak en ze voelden dat hij iets met ze van plan was.


Toch was er een meisje dat hem niet uitlachte. Zij woonde in zijn buurt, ook op de Bunderstraat in Diesberg. Ze heette Anka en ze was anderhalf jaar ouder dan hij.
In het begin dat hij haar kende gingen ze samen wandelen. Het vaakst gingen ze naar de oevers van de Meder. Die rivier kwam voorbij erg dichtbij waar ze woonden. Onder het brugje aan de Kumpelweg bleven ze dan staan. Daar leerde Anka aan Jacot hoe hij tongkussen moest geven.
Later liet ze hem ook haar borstjes zien, en nog later mocht hij er mee spelen. Zo graag had hij ook haar kutje eens gezien, of er eens aan willen voelen, maar dat wou Anka in geen geval.
Zo bleef Jacot op zijn honger zitten en modderde maar aan met Anka. Er was in die tijd immers geen enkel ander meisje dat enige belangstelling voor hem had.


Toen hij zestien was, en Anka bijna achttien, had zij al wat ervaring met seks, en Jacot nog helemaal niet. Zelfs op zestien trok hij zijn piemel niet af zoals de meesten van zijn kameraden dat wel deden. Jacot was erg gelovig en had een heilige schrik om in de hel te komen. Belachelijk misschien dat hij dat geloofde, maar mijn moeder had hem gezegd toen hij twaalf was dat sommige jongens blind geworden waren van zich te masturberen. Af en toe had hij wel zin om zich af te rukken, maar dat durfde hij niet na wat zijn moeder had gezegd.


Op een bepaald moment tijdens de zomervakantie was Anka alleen thuis. Ze hadden gepland om die namiddag naar Tessenderlo te fietsen en er een wandeling te maken in de bossen. Daar kwam niets van. Anka belde Jacot en zei dat zij haar enkel bezeerd had en haar voet verstuikt. Ze kon nog nauwelijks stappen, en hij moest haar komen bezoeken. Dat moest zij Jacot geen twee keer vragen.


Eens bij haar thuis begonnen ze elkaar wat te plagen. Ze kusten en betasten elkaar ook. Jacot wou, zoals altijd, met haar tieten spelen, maar dat wou Anka eerst niet. Wel betastte zij hem voor de eerste keer tussen zijn benen. Hij wist niet goed waar ze naartoe wilde.
Plots zei ze dat ze botergeil was en dat hij haar mocht neuken als hij daar zin in had. Zin had Jacot wel, maar hoe dat zou gaan, dat wist hij niet die eerste keer.


Ze gingen naar de kamer van de kleinere zus van Anka en gingen op die haar bed liggen. Anka trok haar broekje over haar enkels en deed haar benen open. Ze had een heel mooi kutje, vond Jacot, met een mooie roze ingang tussen kleine schaamlippen en ze had haar poesje kaalgeschoren. Wel was dat de eerste keer dat Jacot een vrouwenkut zag. Hij kon dus niet vergelijken, maar alleen al het zien van Anka’s haarloze poesje maakte dat zijn lul recht naar omhoog ging staan. Zij had een rood topje aan. Dat trok ze een beetje naar beneden, zo kon hij toch nog met haar tieten spelen.  
Dat deed hij dan ook, maar niet erg lang. Hij barstte van de zin om voor de eerste keer in mijn leven een meisje echt te neuken in haar kutje. Ook Anka was er klaar voor, want haar kut was ondertussen doornat. Zij kreunde, deed haar benen nog verder open en trok Jacot over zich heen.


Jacot wou zijn stijve piemel in Anka’s druipende kutje steken. Dat kwam er niet van. Nog voor zijn pik haar schaamspleet had geraakt spoot hij al schokkend zijn sperma weg. Het was best veel… Een deel daarvan kwam op Anka’s dij terecht, een deel op de witte bedsprei van haar zusje...


Anka ging terug rechtop zitten op het bed. Aan haar gezicht kon Jacot zien dat zij zwaar ontgoocheld was omdat zij totaal niets aan de seks had gehad. Niet alleen dat, ze moest ook de klieder geil die hij op haar dij gespoten had eerst gaan afwassen. Dan moest ze ook nog eens de bedsprei schoonmaken en proberen alle sporen van hun mislukte neukpartij weg te wissen.


Anka vond Jacot aardig in die tijd. Niet alleen dat, van de jongens door wie ze zich tot dan toe had laten neuken had hij de grootste piemel. Daarom wou ze hem niet opgeven. Ze gaf hem niet de schuld van zijn voortijdig klaarkomen. Zelfs wilde zij dat hij haar bleef neuken. Dat is dan ook gebeurd in de weken daarna. Helaas schoot Jacot nog regelmatig te voortijdig zijn sperma op haar dijen, op haar buik... Dat wil niet zeggen dat het hem nooit lukte om zijn pik in haar natte poesje te stoppen. Twee op de drie keer zat zijn stijve piemel wel degelijk in haar kutje. Helaas! Als hij er eenmaal in was duurde het zelden langer dan één minuut voordat hij al hijgend en brullend klaarkwam. Onnodig te zeggen dat Anka elke keer teleurgesteld was omdat Jacot haar nooit zelf kon doen klaarkomen. Daarvoor duurde hun neuken veel te kort. Als hij dan weg was vingerde ze zich wel totdat ze klaarkwam, maar echt genieten deed ze daar niet van.


Hoe graag Anka hem ook zag, het is met haar niet blijven duren. Na minder dan een half jaar gaf ze Jacot de bons. Zij was eerlijk tegen hem toen ze het uitmaakte. Er was iemand anders, een jonge onderwijzer uit Herk-de-Stad, die haar achter zijn rug al een tijdje neukte. Die kerel hield het erg lang vol, beweerde zij, en één keer op twee slaagde hij erin om haar doen klaar te komen.


Na Anka had Jacot nog een aantal andere meisjes gekend, wel niet veel. Er eentje aan de haak slaan, dat was voor hem al een serieus probleem. Succes had hij niet echt.
Toch was er af en toe een meisje dat op zijn avances inging. Maar een liefje langer dan een maand houden, dat was andere koek. Net zoals Anka verwachtten zij van hem dat hij ze bij het neuken een orgasme zou bezorgen. Met geen enkel meisje, geen enkele keer, lukte hij daarin. Hij vond dat erg. Hij schatte dat als hij seks had met een meisje het nooit langer dan één tot maximum twee minuten duurde eer hij zijn sperma in haar kutje loste. Als hij al niet haar benen of haar onderbuik besproeide met zijn zaad…


Zo kwam het dat Jacot in die tijd geen enkel lief houden kon. Een paar lieten hem al staan nadat ze maar één enkele keer seks hadden gehad. Enkelen gaven hem na de eerste keer nog wel een kans. Ze zagen snel in dat hij een groot probleem had met vroegtijdig ejaculeren en vaker dan drie of vier keer mocht hij ze niet neuken. Dan waren ze weg, op zoek naar een andere partner die hen wel kon geven wat hun lichaam nodig had op seksueel gebied.


Met die hele situatie voelde Jacot zich minder en minder goed. Hij werd er zich wel van bewust dat hij hulp moest zoeken. De eerste aan wie hij schuchter over zijn probleem vertelde was dr. Thollenaers, de huisdokter van zijn ouders. Die zei dat hij Jacot niet kon helpen omdat hij terzake geen ervaring had. Hij verwees hem naar een uroloog in Diest. Die specialist, dr. Luyckx, onderzocht Jacot grondig. Het bloedonderzoek wees uit dat hij een iets hogere testosteronspiegel had dan een andere man van zijn leeftijd. Volgens de uroloog kon dat niet de oorzaak zijn van zijn probleem. Ook onderzocht Luyckx de penis en de teelballen van Jacot nauwkeurig. En erectieprobleem had Jacot niet, dus dat kon met zijn voortijdig ejaculeren niets te maken hebben. Wat dr. Luyckx opviel was dat het geslachtsorgaan van Jacot langer was dan bij de doorsnee man, en ook een grotere diameter had. Zijn eikel in erectietoestand was ook groter en dikker was dan doorsnee, en blijkbaar ook gevoeliger, misschien wel overgevoelig voor prikkeling. Volgens de uroloog lag Jacot zijn vroegtijdig ejaculeren wellicht daaraan, maar zeker was dr. Luyckx er niet van.
Als Jacot dat wou kon hij de arts hem een libidoremmend middel voorschrijven, misschien zou dat wel helpen. Dat wou Jacot niet, omdat de dokter hem verwittigde: dat soort geneesmiddelen bracht slaperigheid, concentratieverlies en nog meer onfraais met zich mee. Hij kon Jacot bijgevolg niet echt helpen. Dan zei de uroloog dat hij maar best een seksuoloog zou raadplegen. Misschien vond die wel een oplossing voor zijn probleem van te vroeg ejaculeren.


Zo belandde Jacot bij seksuologe Veroniek Hamelinck…


© Bruno Roggen, Anhée, 2021


Submitted: October 08, 2021

© Copyright 2023 Robur. All rights reserved.

Add Your Comments:


Facebook Comments

Other Content by Robur

Short Story / Romance

Short Story / Romance

Short Story / Romance