Fenna, studente Geneeskunde

Reads: 53  | Likes: 2  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Romance  |  House: Booksie Classic

Jacot Patrijns studeert in Leuven. Hij heeft er al een liefje, Lucieke van de superette, maar die bezorgt hem en nog eentje, een studente die Fenna heet...

Fenna, studente geneeskunde.


Hier het tweede verhaal van een serie over de wederwaardigheden van Jacot Patrijns als student in Leuven. Behoudens onvoorziene omstandigheden volgt er om de twee weken een aflevering.


Verwittiging:
Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.
Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.


Op een donderdagnamiddag had Jacot Patrijns, als naar gewoonte, een afspraak met Lucieke, het dikke meisje uit de superette, bij haar thuis op de Sint-Jorislaan in Leuven. Hij moest zich geen zorgen maken, had ze gezegd, want er zou niemand anders in huis zijn dan zij. Haar ouders waren dan allebei druk aan het werk in hun zaak. Ook Theodora, de Poolse werkster, zou daar aan de slag zijn, dus de kust was vrij op de Sint-Jorislaan.


Jacot Patrijns was in die tijd zo geil als boter. Zijn piemel stond voortdurend rechtop. Dat kwam omdat hij zo een geweldige zin had om zijn eigenlijk lief bij hem thuis in Diesberg voor de eerste keer te neuken, maar voorlopig wou die dat niet. Ze was er nog niet klaar voor, dat zei ze telkens opnieuw.


Maar Patrijns bleef niet op zijn honger zitten. Met een gerust gemoed kon hij bijna elke week naar Lucieke toe en haar eens lekker neuken. Ze had hem erg graag, en ze was zo verschrikkelijk lief! Met haar deed hij het soms zelfs twee keer achter elkaar. Gewoonlijk was het pas de tweede keer dat zij zelf klaar kon komen, maar af en toe lukte het ook van de eerste keer.


Die bepaalde donderdag was het de vijfde keer dat hij met Lucieke in het appartementje van Theodora boven het slagersatelier naar bed zou gaan. Dit keer was het anders dan de vorige keren. Dat hij haar een eerste keer neukte die namiddag, dat wou Lucieke wel, maar toen hij in haar kut heen en weer ging voelde Jacot dat ze er eigenlijk niet echt bij was. Haar truitje en haar beha had ze niet willen uitdoen om hem met haar massieve blote tieten te laten spelen. Alleen haar schoenen en haar onderbroek, die deed ze uit voordat ze op het bed kwam liggen, en haar rok stroopte ze naar omhoog tot onder haar oksels.
Ze leek zenuwachtig terwijl Jacot met zijn stijve pik in haar poesje op en neer ging. Af en toe keek ze zelfs op haar polshorloge. Jacot kreeg het gevoel dat ze graag zou hebben dat hij zo snel mogelijk klaarkwam.


Dat gebeurde. Hij spoot zijn sperma in haar foef die niet zo nat geworden was als anders. Echt goed had hij daar die keer niet van. Om echt te genieten van een orgasme is het nodig dat een meisje meedoet als je aan het seksen bent. Lucieke was wel weer erg lief voor Jacot, maar toch, hij voelde dat er iets niet in orde was. Wat precies? Daar kon hij niet zo onmiddellijk een verklaring voor vinden.


“Wat scheelt er je vandaag?” vroeg hij aan Lucieke toen hij opnieuw rustig naast haar lag en hij zijn lul afveegde met een papieren zakdoekje uit de doos die op het nachtkastje stond.


“Schelen? Niets eigenlijk,” zei ze. “Maar ik moet me haasten. Over tien minuten moet ik terug in de winkel zijn. Dat haal ik zelfs niet meer als ik mijn kut nog moet wassen. Dat zal moeten wachten tot vanavond na het werk. Ik zal er maar een tampon insteken voor één keer. Anders druipt in de slagerij je geil langs mijn dijen af.”


Ze stond op van het bed, haalde die tampon uit een lade van het nachtkastje en stak die in haar neukspleet. Terwijl ze snel haar onderbroek en haar schoenen terug aantrok wou Jacot ook opstaan, maar ze zei:


“Blijf jij maar rustig liggen om te bekomen van je inspanningen. Ik heb ook nog iets lekkers voor jou. Blijf maar liggen, en wacht maar even.”


Ze ging de kamer uit, maar lang bleef ze niet weg. Jacot hoorde in de gang gestommel, en zelfs leek het hem alsof hij fluisterende stemmen hoorde. Toen ze terugkwam had Lucieke een schotel bij met allerlei lekkere hapjes, tapa’s.
Jacot was wel verwonderd: tijd om die beneden in de keuken te gaan halen had Lucieke zeker niet gehad. Het kon niet anders of ze had die hapjes in de badkamer al klaargezet voordat hij haar begon te neuken.
Ze hielp Jacot om rechtop gaan zitten en stopte daarvoor de twee hoofdkussens achter zijn rug.


“Nu moet ik echt gaan,” zei ze. “Ik ben nu al te laat. Maak het goed.”


“Maak het goed?” vroeg Jacot. Hij vond het raar dat Lucieke dat zei.


“Ik bedoel, geniet van de hapjes,” zei ze. “Wel, wat ik wil zeggen is dat je altijd moet genieten van wat je in de schoot valt.”


Dat zei Lucieke wel, maar Patrijns voelde met zijn klompen aan dat ze daar een bedoeling mee had. Tijd om het daar verder nog over te hebben gaf ze hem niet. Ze boog zich voorover en gaf hem een vluchtige kus. Toen was ze als de bliksem de deur uit, maar niet voordat Jacot gezien had dat er een heimelijke glimlach over haar gezicht trok.


Dat “lekkers” bleek niets te maken te hebben met de hapjes. Plots hoorde Patrijns geschuifel van voetstappen in de gang. Er klopte iemand op de deur van Theodora haar slaapkamer. Patrijns bestierf het bijna van de schrik: volgens hem kon dat niemand anders zijn dan Theodora, ofwel Lucieke haar moeder, of erger nog, haar vader.


Maar Jacot Patrijns had zich vergist. De deur van de slaapkamer ging traagjes open en er verscheen een meisje met een donkere huid die hem aan chocolade deed denken. Ze was helemaal in haar blootje, en ze leek wat haar figuur betrof wel wat op Lucieke. Nu, zo dik als Lucieke was het donkere meisje wel niet, maar toch, overgewicht had ze zeker…


Ze zei Jacot geen goeie dag. Ze hield haar twee handen voor haar kutje, maar haar borsten, die kon ze niet verstoppen. Dat waren echte kanjers. Ze waren niet zo dik als die van Lucieke en ze hingen niet echt door, maar toch… Het zwarte meisje ging voor het bed staan en vroeg aan Patrijns:


“En ik? Kan het met mij ook? Zoals met Lucieke?”


Jacot Patrijns was helemaal uit zijn lood geslagen. Eerst wist hij niet wat te zeggen, maar dan vroeg hij: “Wie ben jij eigenlijk?”


Daar antwoordde het meisje hem niet op. Ze deed alsof ze hem niet gehoord had en zei opnieuw:


“En ik? Wil je me het met mij ook doen? Met Lucieke doe je het toch ook. Zij heeft er niets op tegen dat je mij ook eens neukt. We zijn allebei dik. Of wil je mij niet omdat ik zwart ben?”


Wat moest Patrijns haar daarop antwoorden? Hij dacht even na. Een uitleg was snel gevonden:


“Luister, je huidskleur heeft er niets mee te maken. Geef toe, het is maar raar dat een meisje dat je nog nooit gezien hebt plots naakt voor je staat en graag zou hebben dat…”


“Ja, dat is waar. Maar ik zou het zo graag hebben. Lucieke heeft me verteld dat jij het heel goed kan. En ook dat je een heel lieve jongen bent die weet hoe hij een meisje zich goed kan doen voelen.”


Dat was vleiend voor Jacot, en hij glunderde. Zijn pik ging er warempel weer van omhoog staan.  


“Meen je het?” vroeg hij haar. “Zou je echt graag willen dat ik seks met je heb? Waarom, als ik je vragen mag?”


“Wel, ik ben een goede vriendin van Lucieke. Ik heb haar leren kennen omdat ik een kot huur van haar ouders, niet zo ver van hier, op de Beukenlaan,” antwoordde zij Jacot. “En ik zit in ongeveer dezelfde situatie als Lucieke. Ik kom uit Nederland, maar oorspronkelijk uit Suriname. Hier in Leuven studeer ik geneeskunde. In België is dat veel eenvoudiger dan in Nederland. Ik heb een lief, Rohan. Ook hij studeert hier geneeskunde. Hij gaf me één of twee keer per week een beurt. Nu is hij weg voor minstens twee maanden. Naar Suriname, want daar zijn mijn en zijn familie van afkomstig. Er is een oom van Rohan overleden, en die heeft hem een huis nagelaten. Dat ligt in Cajana, maar dat zal je waarschijnlijk niets zeggen. In elk geval, er komt een hoop papierwerk bij kijken, en in Suriname nemen de administratieve formaliteiten meer tijd in beslag dan in Nederland. Maar ik ben je aan het vervelen, niet? Wil je het eens met mij doen, net zoals met mijn vriendin Lucieke? Het hoeft geen twee keer, zoals je het bij haar doet, één keer is genoeg.”


Patrijns had er eigenlijk niets op tegen. Haar donkere huidskleur was voor hem geen hinderpaal. Zijn piemel stond recht omhoog in het zicht van de studentin. Jacot dacht dat ze dat wel gemerkt had en dat ze daarom een beetje aandrong.


“Luister, ik heb er geen probleem mee om je te neuken als je dat graag wil,” zei Patrijns. “Alleen, ik wil het liever niet doen met een meisje van wie ik niet eens de voornaam weet.”


Haar gezichtje klaarde op. Er verscheen een glimlach op en Jacot kon zien dat ze blij was.  


“Fenna, zo heet ik.” zei ze. Terwijl gleed ze onder de beddenlakens, maar ze kwam niet tegen hem aanliggen. Misschien was Fenna daar toch te verlegen voor. Jacot bewoog ook niet. Eigenlijk wist hij niet goed hoe hij de situatie moest aanpakken.


“Doe jij maar, Jacot,” zei ze zachtjes, “zoals jij het graag hebt. Lucieke heeft me verteld dat jij het erg goed kan en weet wat een meisje graag heeft.”


Jacot kroop ook onder de lakens, wentelde zich naar haar toe, begon haar te kussen en haar volle borsten te strelen. Geen vijf minuten later deed Fenna haar benen open en trok haar knieën op. Ze wou dat hij haar neukte, want ze trok hem over zich heen. Terwijl Jacot boven op haar kroop kreeg hij een heerlijke geur in zijn neusgaten. Of die door de huid van Fenna afgescheiden werd, ofwel uit haar natte kut opwalmde, dat kon hij onmogelijk zeggen. Wat die geur precies was wist hij evenmin. Hij deed aan kaneel denken, ook een beetje aan rozemarijn, en aan specerijen die hij niet kon thuiswijzen.


“Je ruikt zo heerlijk,” zei hij tegen Fenna, terwijl hij met zijn piemel tastte om haar neukgaatje te vinden. “Echt, je geur is zelfs een beetje bedwelmend.”


“Hopelijk toch niet zo bedwelmend dat je er geen plezier aan zou hebben om me te neuken… Kom nu, druk even door. Doe het met me. Steek je pik in mijn kut. Ik kan niet langer wachten.”


Dat deed Patrijs dan maar. Zijn eikel ging als boter tussen haar schaamlippen in Fenna’s neukspleet naar binnen, maar niet erg diep. Binnen in haar liefdesgrot stootte zijn piemel op een obstakel. Met Lucieke had hij geen enkele moeite gehad om zijn piemel tot tegen zijn teelballen in haar kut te steken. Met Fenna ging dat zomaar niet.


“Wat nu?” vroeg hij. “Je bent toch geen maagd meer, had ik begrepen?”


Fenna moest lachen:


“Nee, al sinds drie jaar niet meer,” zei ze. “Dat is mijn hemelbolletje waarop je gestoten bent. Als je twee vingers in mijn kut steekt en daar op drukt met je vingertoppen heb ik het verschrikkelijk goed. En hoe harder je drukt, hoe meer ik ervan geniet. Maar nu moet je dat niet doen. Neuk me nu maar. Je komt wel aan het hemelbolletje voorbij met je pik als je maar hard genoeg drukt. Wel niet te hevig in één stoot, want je piemel is tamelijk dik.”


Voorzichtig stak Jacot zijn stijve lul steviger in Fenna haar nat kutje. Het deed haar blijkbaar goed toen zijn eikel over en voorbij haar ‘hemelbolletje’ ging. Ze zuchtte en ze rolde met haar ogen. Dat bleef ze doen terwijl Jacot in haar heen en weer ging.


Patrijns kon het die eerste keer dat hij seks had met Fenna tamelijk lang volhouden omdat het nog niet zo lang geleden was dat hij Lucieke had geneukt die dag. Af en toe trok Fenna haar kont een beetje achteruit. Dat deed ze opzettelijk. Een paar keer floepte zijn lul uit haar kut, een paar keer bijna, maar toch niet helemaal. Dat maakte dat Jacot hem opnieuw in haar poesje moest steken, en daarbij ging hij weer over haar hemelbolletje heen. Dat deed Fenna enorm veel goed. Haar zuchten werden luider, en hijgen kwam er ook nog bij, terwijl haar ogen van hem weg draaiden.
En dan was het zover: ze trok zich aan mijn schouders omhoog om zijn piemel zo diep mogelijk in zich te voelen. Gillen deed Fenna niet toen ze klaarkwam. Misschien was ze bang dat Theodora of iemand anders dat zou horen. Ze zuchtte, bleef zuchten tijdens haar hele orgasme en trilde, en ze zei iets in haar eigen taal. Dat was geen Nederlands. Patrijns dacht dat het misschien een taal was die ze spraken in Suriname...
Dan wou Fenna dat hij in haar klaarkwam. Zij duwde hard op zijn billen en bewoog haar bekken op en neer. Dat had als gevolg dat Jacot ook zijn zaad in haar wegschoot, binnen de minuut dat zij haar orgasme genoten had.


Het was die eerste keer dat Patrijns de mooie donkere studente geneeskunde Fenna neukte een heerlijk gevoel. Ze was zo erg lief, even lief als het dikke slagerinnetje Lucieke, en ze rook zo goed. Ze bleven nog even in elkaars armen liggen in het bed van Theodora, maar nog iets tegen elkaar zeggen, dat deden ze niet.


Fenna deed hem dan opstaan. Ze nam Jacot bij de hand en leidde hem naar de kleine badkamer van Theodora. Daar waste ze zorgvuldig zijn piemel en zijn onderbuik voordat ze zichzelf tussen haar benen waste…


Het was Jacot Patrijns zijn eerste keer met Fenna, maar niet de laatste. Het waren toch zo een heerlijke, lieve meisjes, zij en Lucieke. Beurtelings kregen zij van hem een beurt, Lucieke wel nog een keertje vaker dan Fenna.
Hij had het erg goed met Lucieke en haar vriendin te neuken, zo goed dat hij er voorlopig niet aan dacht om op jacht te gaan naar andere willige studentinnetjes...
Maar Fenna was wel speciaal. Dat kwam Jacot Patrijns aan de weet de volgende keren dat zij wou dat hij seks met haar had…


Soms stond Jacot Patrijns stomverbaasd van wat er hem allemaal in de schoot viel tijdens zijn eerste jaar studie aan de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen in Leuven. Lucieke, het dikke slagerinnetje uit de superette, dat lieve meisje met de erg grote tieten, en dan Fenna, de studente geneeskunde, met haar mooie chocoladekleurige huid, hoe verwenden die twee hem wel niet! Allebei neukte hij ze op tijd en stond, en dat wisten ze van elkaar, want ze waren eigenlijk allerbeste vriendinnen. Ze waren helemaal niet jaloers op elkaar, integendeel. Patrijns wist dat ze achter zijn rug vergeleken hoe hij het met ieder van ze deed. Misschien genoten ze dan weer, of misschien moesten ze achter zijn rug wel een beetje met hem lachen, dat zou ook kunnen. Dat heeft Jacot Patrijns in die tamelijk korte tijd van zijn eerste jaar aan de universiteit in Leuven dat hij die twee meisjes gekend heeft nooit echt geweten, en hij heeft het ze ook nooit gevraagd. Ze lekker neuken, dat was voor hem genoeg, en natuurlijk had hij ook graag dat zij er wat aan hadden.


Toch kwam Patrijns aan de weet dat ze het tegen elkaar over zijn neukkwaliteiten hadden. Op een dag nadat hij in het bed van Theodora zijn best had gedaan om Lucieke een flinke beurt te geven zei ze tegen hem, even nadat ze klaargekomen was:


“Dat was heerlijk, Jacot. Dank je. Doe het zo ook maar met Fenna. Dat zal ze zeker graag hebben.”


Daaruit kon Patrijns afleiden dat de twee meisjes het over hun seksuele beleving met hem hadden gehad. Ook vermoedde hij dat Fenna eigenlijk niet echt tevreden was over de manier waarop hij haar neukte.


“Doe dat ook zo maar met Fenna...” had Lucieke gezegd. Zou Fenna dan niet echt aan haar trekken met hem komen? Feit was dat zij maar de helft zo vaak klaarkwam als Lucieke. Ze had daar tegen hem nooit opmerkingen over gemaakt. Elke keer zei ze dat ze het goed met hem had gehad, ook als ze niet was klaargekomen. Zij vond het al ongelooflijk heerlijk, zei ze, als hij met zijn gezwollen eikel over haar “hemels bolletje” vooraan in haar kut wreef.


Voor Patrijns waren allebei de meisjes even lief. Hij had ze allebei even graag. Moeilijk was dat niet, want ze waren allebei verschrikkelijk aanhankelijk en gedienstig voor hem. Daarom nam Jacot zich voor om te proberen Fenna even goed te verwennen als Lucieke.


In feite hadden die twee meisjes allebei hun eigen persoonlijkheid en kwaliteiten. Om het over Fenna te hebben: ze was erg intelligent, goed opgeleid als studente geneeskunde, maar daar kwam ze niet voor uit. Ze was echt onderdanig, misschien wel té. Of dat te maken had met haar Surinaamse achtergrond waar de vrouw misschien toch nog een traditionele ondergeschikte rol speelde?
Patrijns wist het niet, maar het zou gekund hebben. Als hij klaar stond om haar te neuken zei ze nooit wat zij zelf graag wou. Zij liet hem met haar lichaam doen wat hij zelf verkoos. Jacot was verlekkerd op haar geur. Daardoor kreeg hij telkens opnieuw heel erg zin in haar en werd zijn piemel keihard. Van de weinige vrouwen die hij tot dan toe had geneukt was zij een van de twee of drie die het heerlijkst geurden. Daarvoor had Fenna geen dure Franse parfums nodig. Zij rook bedwelmend naar kaneel, frangipane, mango, exotische vruchten en specerijen…


Toen zij en Jacot weer samen in het bed van Theodora lagen boven het slagersatelier sprak Jacot haar aan terwijl hij haar over haar mooie chocoladekleurige lichaam streelde:


“Zeg eens, Fenna, ik zou graag hebben dat jij vaker klaarkomt als we seks hebben. Wat kan ik daarvoor doen?”


“Niets, laat maar,” antwoordde ze Jacot. “Je doet het goed. Ik heb het echt goed met je. Iets anders dan je tot nu toe met me gedaan hebt hoeft niet.”


“Toch wel,” sprak Jacot haar tegen. “Je hebt het er met Lucieke over gehad, dat moet je niet ontkennen. Zeg me maar open en eerlijk wat ik moet doen om je vaker van seks met mij te doen genieten. Je moet daar niet verlegen om zijn. Wat kan ik daarvoor doen?”


Fenna klemde Jacot vast, kuste hem en fluisterde dan in zijn oor:


“Jij hoeft niets anders te doen dan wat je tot nu toe deed. Maar ik kan wel wat doen.”


“Jij? Wat bedoel je?”


“Ik kan wat. Ik kan wat speciaals. Het is mijn kunst, mijn lichaamskunst. Je zal het wat vreemd vinden als ik het doe. Maar ik denk dat je het erg goed zal hebben, en ik kom dan gegarandeerd klaar, keer op keer.”


Erg verwonderd vroeg Patrijns haar:


“Je kunst? Je kan iets dat je elke keer doet klaarkomen? Wat is dat dan wel?”


“Iets dat mijn Surinaamse grootmoeder me geleerd heeft.”


“Is het een soort tovenarij, misschien?” vroeg Patrijns, een beetje op zijn hoede omdat Fenna had gezegd dat hij wat ze kon wel “vreemd” zou vinden.


“Nee, maak je maar niet ongerust,” lachte Fenna. “Met toveren heeft het niets te maken. Het is een eeuwenoude praktijk die vrouwen in Suriname van generatie op generatie aan elkaar doorgeven. Iets dat je een speciale lichaamscultuur of lichaamskunst zou kunnen noemen. Wel gebeurt dat niet in alle families. Kom, neuk me nu maar zoals jij dat wil. Of, als je wil kan ik je dan laten zien wat ik kan.”


De piemel van Jacot stond recht naar omhoog en hij wou op Fenna kruipen om hem in haar poes te steken. Zij hield hem tegen:


“Wacht even,” zei ze. “Ik moet eerst je pik eens bekijken om precies te weten hoe die er uitziet. Anders lukt misschien niet wat ik kan eens als je in me zit.”


Daar had Patrijns niets op tegen. Fenna gleed naar beneden in het bed van Theodora en inspecteerde zijn stijve lul grondig. Ze keek niet alleen, ze betastte hem ook op verscheidene plaatsen. Gelukkig ging ze daarbij omzichtig te werk en trok ze zijn voorhuid niet over zijn eikel heen. Daarom sloeg Patrijns geen modderfiguur. Hij dacht aan vroeger, toen dat genoeg was om hem zijn sperma te laten wegschieten voordat hij in de kut van een meisje zat. Zijn behandeling van acht maanden bij een seksuologe had hem daar wel van afgeholpen. Toch was het nog één keer gebeurd toen het dikke slagerinnetje een paar keer aan zijn voorhuid had getrokken. Ook toen had Jacot zijn zaad al weggespoten nog voordat zijn piemel in haar kut zat.


“Mooie pik heb je,” zei Fenna. “Hij is mooi recht en met een zware eikel. Hij is wel niet zo lang als die van mijn vriendje Rohan die nu in Cajana is, maar hij is wel een beetje dikker. Ik denk wel dat wat ik kan zal lukken. Maar je moet wel precies doen wat ik zeg. Anders gaat het misschien niet, en kom jij wel klaar, maar ik niet.”


“Zeg me maar wat ik precies moet doen?”


“Niet erg veel. Steek eerst twee vingers in mijn kut. Niet te diep, dat mag niet. Je zal met je vingertoppen een beetje moeten tasten totdat je mijn hemels bolletje gevonden hebt. Dat zit van boven in mijn spleet, je zal het wel voelen. Daar moet je dan op drukken zo hard je kan. Niet masseren of erover wrijven zoals je dat met je eikel tot nu toe hebt gedaan als je in mijn kut zat. Gewoon enkele keren hard drukken, alsof je op een weerbarstige belknop drukt, met je twee vingers tegelijk. Je zal dan wel voelen wat er met me gebeurt. Als het moment er is zeg ik je verder wel wat er dan gaat gebeuren. Eigenlijk moet jij dan niets meer doen. Dan is het aan mij om je mijn kunst te tonen.”


Ze had een heet kutje, Fenna, maar toen Jacot op haar bolletje drukte met mijn vingertoppen werd het nog heter. Hij moest nog geen halve minuut lang op haar ‘hemels bolletje’ drukken of de wanden van haar spleet werden malser en leken uit elkaar te gaan. Ook begon haar kut natter en natter te worden. Na even zei Fenna:


“Ik ben er klaar voor. Nu moet je mij laten doen. Ga jij maar rustig op je rug liggen. Je zal wel zien hoe het werkt. Of beter gezegd, het voelen.”


Ze ging schrijlings boven op Jacot zitten met haar benen gespreid. Zijn piemel gleed als vanzelf in haar kut naar binnen. Jacot had verwacht dat Fenna hem van dan af ging berijden, en met haar clit over de stam van zijn lul heen en weer zou gaan om klaar te komen. Maar dat deed ze niet. Ze deed haar ogen dicht en haalde een paar keer erg diep adem. Dan begon ze te persen. Of dat het juiste woord was? Misschien niet, maar Patrijns kende er geen beter. Binnen in haar kut begon ze op zijn lul te persen, die te knijpen, met pulserende bewegingen binnen in haar liefdestunnel. Terwijl ze daarmee bezig was bewoog de rest van haar lijf nauwelijks. Jacot wou haar tieten masseren terwijl ze zijn piemel in haar spleet aan het verwennen was. Dat wou ze niet, want ze schudde van “nee” met haar hoofd.


“Leg je handen maar op mijn kont,” hijgde Fenna. “Je mag op mijn billen drukken als je dat wil, maar het hoeft niet. Aai ze maar terwijl ik bezig ben. Dat heb ik liever.”


De kutwervelingen die de piemel van Jacot masseerden werden steeds maar heviger. Uiteindelijk hielden ze plots op en voelde het aan alsof zijn lul geklemd zat in een bankschroef. De druk was het grootst net achter zijn eikel. Pijn deed het niet, maar echt goed voelde het evenmin aan. Het deed Patrijns denken aan het vasthangen van een reu in een hondenteef nadat die twee gepaard hadden. Misschien kwam dat beeld plots bij hem op omdat hij toch een beetje bang afwachtte wat er met zijn kostbare jongeheer ging gebeuren in de kut van Fenna.


Maar het bleek dat Jacot Patrijns geen enkele reden had om zich zorgen te maken. Plots was het alsof hij zichzelf aan het aftrekken was. Het leek alsof er in Fenna’s kut een zacht en smeuïg handje op en neer ging over zijn geklemde eikel…
Lang duurde het niet voordat Jacot klaarkwam, en hij kwam hevig, heviger dan hij dat tot dan toe met Lucieke of Fenna had gekend. Hij schreeuwde het uit van genot, maar hij schreeuwde niet alleen. Ook Fenna kwam tegelijkertijd klaar. Ze gilde zo hard dat Jacot dacht dat de hele buurt het moest gehoord hebben. Het duurde maar even, misschien nog geen tien seconden. Toen zakte ze boven op hem in elkaar en ontspande het binnenste van haar kut zich. Zijn slap geworden piemel zat niet meer in haar ‘bankschroef’ en gleed even later vanzelf van tussen haar schaamlippen naar buiten.


“Dat was heerlijk,” zei Jacot, terwijl hij Fenna’s heet aangelopen gezichtje kuste. “Je bent zo erg bedankt. Ik heb het geweldig goed gehad. Jij ook?”


Fenna aaide hem over zijn hoofd en ging met haar vingers door zijn haar.


“Dat moet je me toch niet vragen,” lachte ze. “Je hebt wel gehoord hoe ik tekeer ging toen ik mijn orgasme kreeg. Ook jij bent bedankt dat ik het zo hemels lekker met jou mocht hebben.”


Hoeveel keer precies Fenna nog is klaargekomen terwijl ze boven op Jacot zat en met de wanden van haar kut zijn piemel masseerde?
Later wist Jacot Patrijns dat allemaal niet precies meer. Immers, ook al was het mooi, zijn liefdesavonturen met Lucieke en Fenna waren niet blijven duren. Na een paar maanden deed Fenna het een allerlaatste keer met hem in het bed van Theodora. Die laatste keer zei Fenna hem ook nadat ze allebei klaar waren gekomen dat haar vriendje Rohan een paar dagen later terug ging komen uit Suriname. De papieren voor het huis dat hij van zijn oom geërfd had waren in orde. Nu was hij van plan daar te gaan wonen als ze hun studie geneeskunde achter de rug hadden, en hij wou zich voorgoed in Suriname gaan vestigen. Hij had graag gewild dat Fenna dan met hem zou meekomen en dat ze voor de rest van hun leven bij elkaar zouden blijven. Daar had zij “ja” op gezegd.


Dat was meteen het einde van de heerlijke tijd die Jacot Patrijns had toen hij Fenna mocht neuken. Een beetje later kwam er ook een einde aan zijn neukpartijtjes met het dikke slagerinnetje Lucieke van de superette. Zij had een nieuw vast vriendje gevonden. Hij was een jongen uit het Limburgse Alken die pas afgestudeerd was als verpleger en die onmiddellijk een betrekking had gekregen in het Universitair ziekenhuis Gasthuisberg...
Zoals met Fenna begreep Jacot Patrijns dat hij ook in het leven van Lucieke niet langer een rol kon spelen. Zeker niet om nog met haar ontzagwekkende tieten te spelen en haar nog in haar kut te neuken.


Erg was dat niet. Er waren in de studentenstad Leuven nog meer vissen in de zee, daar was Jacot Patrijns zich wel degelijk van bewust. Ondertussen had hij een stamcafé gevonden, ‘Café De Zon’, op de Sint-Quintensberg. Daar kwamen een hoop hete meiden, en met enkelen van hen maakte Jacot Patrijns nader kennis..  


© Bruno Roggen, Anhée 2021


Wordt vervolgd…


Submitted: November 07, 2021

© Copyright 2021 Robur. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:


Facebook Comments

More Romance Short Stories

Other Content by Robur

Short Story / Romance

Short Story / Romance

Short Story / Romance