Nathalie, "bijna maagd"

Reads: 27  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Romance  |  House: Booksie Classic

Frank Vanduren krijgt van zijn bazin Thérèse Anquelard het bevel om zich beter te verzorgen. Om te doen wat zij hem heeft opgedragen ontmoet hij Nathalie Cooremans, en die ontmoeting leidt tot een enigszins onverwachte situatie...

Nathalie, “bijna maagd”


Verwittiging:
Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.
Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.


Niemand had gedacht dat de Brexit die Boris Johnson had beslist en doorgedrukt veel invloed zou hebben op de levensverzekeringen van Matrix Life Insurance. De chef van de Brusselse vestiging, Thérèse Anquelard, had haar personeel gerustgesteld: hun klanten waren van meer dan twintig verschillende nationaliteiten. De Britten maakten daar nog geen 10 procent van uit. Misschien zou het zakencijfer de eerste paar jaren wel wat dalen, maar zelfs dat was alles behalve zeker. Ontslagen zouden er zeker niet vallen bij Matrix Life Insurance, daar was Anquelard ten stelligste van overtuigd.
Ze had gelijk. Ontslagen vielen er niet. Wat zij niet voorzien had, of haar personeel niet had willen vertellen, is dat die door de Brexit opeens een hoop meer werk hadden.


In die hectische periode leerde Frank Vanduren in de buurt van zijn kantoor Nathalie kennen. Het gebeurde op een heel vreemde manier. Het feit dat hij haar ontmoette is nog maar eens een bewijs dat toeval een erg grote rol speelt in het leven.
Voor chef Thérèse Anquelard was het erg belangrijk dat haar kaderpersoneel er keurig uitzag en op zijn uiterlijk lette. De mannen moesten op het werk een pak dragen, met een overhemd en een stropdas. Natuurlijk moesten zij er ook verzorgd uitzien. Frank Vanduren had veel erg dik haar op zijn hoofd en hij had het gevoel dat het sneller groeide dan dat van andere mannen. Toen hij nog aan de VUB zat vertelde zijn vriend die geneeskunde studeerde hem dat het met zijn grote lul te maken had. Frank dacht dat Dirk Pieterman hem voor de gek wilde houden, maar dat deed die niet. Volgens hem waren de buitensporige groei van Frank zijn haar en de buitengewone afmetingen van zijn penis te wijten aan een bepaalde hormonale onbalans. Frank zou, beweerde Dirk, een teveel aan testosteron en keraton produceren. Daarom groeide zijn haar zo snel...


Normaal gesproken liet Vanduren zijn haar ongeveer elke drie weken knippen. Dat was nodig om het schoon en in een goede snit te houden. De kapper bij wie hij altijd ging heette Alberto. Hij had maar een klein kapsalon in de Rogierstraat in Schaarbeek. Alberto kende Frank zijn haar en hij knipte en verzorgde het uitstekend. Ook als Alberto misschien een wat verouderd kapsalon had, en minder duur was dan sjiekere kappers, Frank was uiterst tevreden over Alberto’s diensten.


Nu, met heel die Brexit-affaire en het overtollige werk dat die voor Frank Vanduren met zich meebracht kon hij na drie weken niet naar Alberto toe. Bij zichzelf zei Frank dat het niet erg was. Zijn haar kon wel wat langer groeien, vond hij.
Dat was buiten zijn chef Thérèse Anquelard gerekend. Zoals bijna elke maandag kwam ze in de archiefkelder schrijlings op zijn schoot zitten om boven op hem te rijden en zich zo door Frank te laten neuken. Toen ze al hijgend en zuchtend klaargekomen was bekeek ze hem met een rare blik op haar gezicht.


“Je bent vies,” zei ze tegen Frank. “Dégoûtant vind ik je de laatste tijd. Het lijkt alsof je je niet meer verzorgt. Ik vond ook al dat je piemel dit keer raar rook. Was jij die nog wel geregeld?”


Dat was echt beledigend, vond Frank. Voordat hij kon reageren op wat Thérèse had gezegd wreef ze met haar handen door zijn haar en zei al lachend:


“Natuurlijk meende ik dat niet. Alleen, je haar… Dat is echt te lang, en daarom zie je er slordig en wat verwaarloosd uit. Ga het maar onmiddellijk laten knippen.”


“Onmiddellijk?” vroeg Frank.


“Ja, onmiddellijk. Neem maar een uur vrij. Er is hier vlakbij een kapperszaak waar ze zowel werken voor dames als voor heren. Af en toe ga ik mijn haar daar ook laten in de plooi leggen. Tot nu toe heb ik over hun diensten nog nooit te klagen gehad. Ga nu maar.”


De zaak waar Anquelard hem naartoe stuurde heette “HairWellness”. Ze lag vlakbij de rotonde Robert Schuman. Toen Frank daar aankwam had hij geluk: er waren weinig klanten. Een receptioniste leidde hem naar haar balie. Voordat iemand iets aan zijn haar kon doen moest zij een klantenfiche opmaken met zijn persoonlijke gegevens. Dat duurde ongeveer vijf minuten. Daarna werd hij al onmiddellijk door de receptioniste uitgenodigd om mee te komen. In een apart lokaal van de zaak moest hij zijn haar laten wassen voordat het zou geknipt worden.
Nathalie Cooremans waste zijn haar, maar op dat ogenblik wist Vanduren nog niet dat ze zo heette. Eigenlijk besteedde hij in het begin dat hij met mijn hoofd achterover in een wasbekken lag weinig of geen aandacht aan haar. Frank zag wel dat zij een mooie jonge vrouw was, hoewel de vormeloze donkerblauwe voorschoot die ze droeg om de klanten hun haar te wassen haar alles behalve elegant deed voorkomen.  


Het onvermijdelijke gebeurde. Als iemand met zijn haar bezig was krijg Frank altijd libidineuze gedachten. Dat was dit keer niet anders toen de vingers van Nathalie bij het wassen door zijn haar gingen. Plots was het weer zover: zijn piemel kroop naar omhoog en ging rechtop staan in zijn broek. Vervelend vond Frank dat niet echt. Hij was het gewoon. Toch legde hij zijn ene been over het andere om te beletten dat zijn erectie te zeer zou opvallen.
Achteraf knipte een jonge kerel die Vito heette Frank zijn haar. Hij deed dat goed, hoewel, toen Vanduren het resultaat in de spiegel bekeek vond hij dat de zijkanten nogal kaal opgeschoren waren.


Aan het meisje dat zijn haar gewassen had dacht Frank niet meer. Maar jammer genoeg, of dient gezegd “gelukkig maar” had Nathalie gezien wat er met zijn piemel aan de hand was toen zij zijn haar aan het wassen was.


Op maandag had Frank, zoals elke week, zijn chef Thérèse geneukt in de archiefkelder. Daarna had hij op haar bevel zijn haar laten knippen. Op vrijdag, net toen hij thuisgekomen was van bij Matrix Life Insurance, kreeg hij een selfie van Nathalie op zijn telefoon. Ze lag op een bed op die foto. Naakt was ze niet, want ze had een witte beha aan die ze wel een beetje naar omhoog had getrokken zodat Frank aan de onderkant de ronding van haar borsten kon zien, en ook een wit slipje. Dat broekje leek wat op een string. Met haar rechterhand trok Nathalie er aan zodat het tussen haar schaamlippen kroop. Zo kon Frank de vorm van haar kut wel duidelijk zien, en ook dat ze die geschoren had.


Die selfie maakte indruk op Vanduren. Toen ze haar voorschoot droeg in de kapperszaak had hij het niet kunnen zien: Nathalie was gewoonweg een prachtige jonge vrouw, ongeveer van zijn leeftijd, of misschien een ietsje jonger. Het was voor hem bijna adembenemend naar haar foto te kijken en vast te stellen hoe mooi ze wel was.
En die selfie, die vatte Frank ook als een uitnodiging op. Hij keek opnieuw naar haar foto en zijn lul knalde bijna door zijn onderbroek. Hij wachtte niet langer en belde haar. Aan de telefoon leek ze verlegen. Ze zei weinig, en ze sprak erg zacht. Frank wou een gesprek met Nathalie aanknopen. Hij vroeg haar een paar dingen, maar op alles wat hij zei antwoordde ze met “ja” of “nee”.
Het duurde geen minuut of Vanduren had begrepen dat Nathalie niet vrijuit kon praten. Wie er bij haar was, dat wist hij niet, maar het was duidelijk dat ze niet tegen hem kon zeggen wat ze wou. Dus sloot hij na even het gesprek maar af.

 

De volgende morgen al vroeg, ongeveer om half acht, belde Nathalie hem. Frank lag nog in zijn bed, maar hij herkende onmiddellijk haar stem en was plots klaarwakker.
Nathalie excuseerde zich omdat ze de avond daarvoor niet vrijuit met hem had kunnen praten. Haar ouders en haar oudere zus waren toen bij haar. Nu belde ze hem van op de bus waarmee ze naar haar werk reed in het Europees kwartier.
Frank vroeg haar:


“Wat is eigenlijk je bedoeling?”


“Je eens privé ontmoeten, als jij daar niets op tegen hebt.”


“En dan?”


Eerst aarzelde Nathalie een beetje. Toen zei ze:
“Dat zullen we moeten afwachten, tenminste als jij er niets op tegen hebt dat we elkaar eens zien.”


Daar had Frank helemaal niets op tegen, en dat zei hij. Nathalie leek opgelucht toen ze dat hoorde.


“Je bij mij thuis ontvangen, dat gaat niet.” zei Nathalie.


“Dat begrijp ik,” antwoordde Frank. “Als je wil, kan je naar mij toekomen. Zal ik je mijn adres geven?”


“Nee, dat is niet nodig. Dat vind ik wel op je fiche in de zaak. Vanavond, past je dat? Of heb je liever morgen? Op zondag en maandag moet ik niet werken.”


Ze maakten een afspraak voor dezelfde avond nog. Rond negen uur zou Nathalie naar Frank toekomen. Hij ruimde op in zijn appartement met de “Franse slag” en wachtte ongeduldig totdat het negen uur ging worden. Nieuwsgierig hoe het met Nathalie ging aflopen, dat was hij wel.


Het liep goed af, of tenminste bevredigend, maar het liep wel niet van een leien dakje. Om stipt negen uur stond Nathalie aan Frank zijn deur, en een half uur later lagen ze op mijn bed naakt met elkaar te stoeien. Zij had erg veel belangstelling voor zijn piemel. Nog nooit was er een vrouw of een meisje geweest dat zo uitgebreid met zijn lul gespeeld had. Nathalie kon er niet genoeg van krijgen om hem te bekijken, te betasten, eraan te ruiken, de voorhuid voortdurend naar achter over zijn eikel heen te trekken…
Ondertussen aaide Frank haar tieten en kuste haar waar hij haar raken kon. Op haar mond, dat lukte hem niet echt, want ze wou zien hoe zijn piemel reageerde als ze met die aan het spelen was. Frank had geduld en liet Nathalie haar gang gaan. Hij probeerde haar lichaam te verwennen en haar klaar te maken om haar uiteindelijk te neuken. Af en toe ging hij met zijn vingers naar omlaag tussen haar benen in en voelde aan haar spleet of ze al nat genoeg was. Dat had Nathalie precies niet graag. Ze duwde dan wel zijn hand niet weg, maar ze kneep haar benen dicht zodat het moeilijk voor Frank werd om nog tussen haar schaamlippen te voelen.


Het duurde en bleef duren. Zijn lul stond nu al bijna een half uur stijf en pal naar omhoog als een vlaggenstok. Frank had ondertussen zo een zin in Nathalie gekregen dat hij niet langer meer wou wachten om haar te neuken. Nog maar een keer voelde hij aan haar foef. Nu was ze doornat, dus klaar om geneukt te worden. Hij pakte haar bij haar schouders en rolde haar op haar rug met de bedoeling op haar te kruipen.


“Asjeblieft, doe dat niet,” hijgde zij. “Ik ben er echt niet klaar voor.”


Dat ze dat zei vond Frank raar. Haar mossel kon immers niet natter zijn.


“Hoe, niet klaar voor?” vroeg hij.


“Ik heb je het niet willen zeggen, maar ik ben nog maagd,” zei ze verlegen. “Met seks heb ik nog maar erg weinig ervaring.”


“Maar je hebt toch al ervaring?” vroeg Frank.


“Dat wel, ik masturbeer me bijna elke dag,” antwoordde Nathalie. “Maar met een man…”


“Bedoel je dat er nog nooit een man je met zijn penis gepenetreerd heeft?” vroeg Frank verwonderd.


“Dat nu ook weer niet,” antwoordde Nathalie. “Het is wel al gebeurd, maar toch erg zelden. Technisch gezien ben ik nog maagd, vind ik.”


“Technisch gezien? Wat bedoel je daarmee?”


“Wel, die enkele keren dat een man zijn penis in mijn vagina heeft gestoken heb ik niet gewild dat hij zijn sperma in me loste. Hij moest klaarkomen op mijn buik. En dan ook, ik ben bij een man zelf nog nooit klaargekomen. Ik voel me daarom technisch nog maagd.”


Dus, met Nathalie ging Vanduren niet aan zijn trekken komen. Ze was alleen geïnteresseerd geweest om zijn buitenmaatse piemel eens te zien. Spijtig vond hij het wel dat hij haar niet kon neuken zoals hij dat graag gewild had. Ze had een lichaam dat echt de moeite waard was, die technische maagd.
Dus stond Frank maar op van het bed met de bedoeling zich terug aan te kleden. Nathalie bekeek hem met ogen groot van verwondering.


“Wat doe je nu?” vroeg ze.


“Opstaan, en ik ga me aankleden,” antwoordde hij. “Ik wil je maagdelijke staat niet verstoren.”


“Wie zegt dat ik in die staat wil blijven?” vroeg ze verwonderd. “Een mens kan van idee veranderen, of niet?”


Wat ze bedoelde was voor Frank een raadsel. Dus vroeg hij haar recht voor de raap:


“Wil je dat ik je neuk, of heb je dat liever niet? Zou je misschien willen dat ik me met je clitje bezig hou totdat je klaarkomt?”


“Maar nee, kom maar terug bij me liggen,” zei Nathalie. “Neuk me maar om jouw manier.”


“Je hebt mijn piemel gezien en bestudeerd,” antwoordde Frank. “Als je technisch een maagd bent zou het wel eens een probleem kunnen zijn om die in je kutje naar binnen te krijgen.”


“Dat geloof ik niet,” zei Nathalie. “Heb je de selfie goed bekeken die ik je gestuurd heb? Heb je gezien hoe ver ik mijn benen uit elkaar kan spreiden? Van toen ik acht was tot voor twee jaar heb ik balletlessen gevolgd. Geloof me, “le grand écart”, daar ben ik erg goed in.”


“Laat maar eens zien,” lachte Frank. “Ik heb nog nooit een meisje geneukt dat een specialiste van dat soort spreidstand was.”


Nathalie toonde het hem. En inderdaad, ze kon haar benen erg ver uit elkaar spreiden, totdat ze in elkaars verlengde lagen. Frank kroop op haar. Zoals hij al vermoed had ging het niet vanzelf om zijn stijve lul in haar kut naar binnen te krijgen. Zij moest hem een beetje helpen, maar eens zijn piemel in haar zat liep alles gesmeerd. Hij neukte haar voorzichtig om haar geen pijn te doen. Dat was nodig omdat Nathalie af en toe kleine gilletjes slaakte, zuchtte en kreunde als hij te hard duwde. Soms had Frank de indruk dat ze echt bang was dat ze in haar vagina schade zou oplopen door het heen en weer gaan van zijn zware lul. Zelfs dacht hij even dat zij hem toeliet om haar te neuken om hem een plezier te doen, maar dat ze er zelf erg weinig aan had.
Toch kwam Nathalie uiteindelijk klaar, en even later was Frank ook zover. Zij voelde dat aankomen, en ze trok zijn piemel uit haar kut, zodat hij, zoals ze dat had gezegd, al schokkend zijn sperma op haar buik wegschoot.

 

Eerlijk gezegd, hoe mooi het lijf van Nathalie ook was, haar neuken viel Frank Vanduren toch een beetje tegen. De juiste sfeer was er niet, en dat hij niet in haar kut had mogen ejaculeren vond hij ook maar niks. Het ging er niet spontaan genoeg aan toe, en dat miste hij.


Frank Vanduren is zijn haar nooit meer gaan laten knippen bij “HairWellness” aan de rotonde Robert Schuman. Nathalie Cooremans heeft hij nooit meer teruggezien, en ze heeft “le grand écart” voor hem nooit meer moeten doen.


© Bruno Roggen, Anhée, 2021


Submitted: November 20, 2021

© Copyright 2021 Robur. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:


Facebook Comments

Other Content by Robur

Short Story / Romance

Short Story / Romance

Short Story / Romance