More Than Just A Kiss

Reads: 132  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

More Details
Status: Finished  |  Genre: Romance  |  House: Booksie Classic

Caroline Melissa Mercer Jones er en helt normal 16 åring fra Glendale i Arizona. Hun har helt normale venner, og skilte foreldre.

Ethan Jackob Monroe er en populær, rik, bortskjemt 16 år gammel fotballspiller. Han er sammen med skolens mest populære jente.

Hva skjer, når de får et naturfag prosjekt, hvor de skal lage en framtid sammen? De skal lage et helt liv, med barn, jobb, hjemsted, økonomi og alt.

Vil de gå fra å hate hverandre, til å forelske seg, eller vil de hate hverandre enda mer? Hva skjer da Caroline blir kjent med den ekte Ethan?

Hva skjer, da de finner ut nye ting om seg selv, og hverandre?

Chapter 1 (v.1) - More Than Just A Kiss

Submitted: March 15, 2013

Reads: 122

A A A | A A A

Submitted: March 15, 2013

A A A

A A A

Jeg heter Caroline, Caroline Melissa Mercer Jones. Jeg er 16 år og jeg bor i Glendale, Arizona. Jeg er enebarn, og mamma og pappa er skilt. Jeg bor med moren min, Gianna Sophie Mercer. Pappa, Peter Jones, bor i Los Angeles, California. De bor med 5 og en halv time mellom seg (har sjekket med Google Maps). Jeg har verdens beste venner, Ciara Hale og Marcus Johnson.

alt

Vi går på Apollo High School, som ligger litt utenfor sentrum av Glendale. På skolen vår har vi en populær klikk, med åtte drittsekker. De er pene, rike, og bortskjemte. De får alt, og er favorittene til lærerne. Den består av noen cheerleadere, noen fotballspillere og noen rike, som ikke er spesielle. Helen, lederen av cheerlaget, Ethan (Helens kjæreste), Nicole, nestleder på cheerlaget, Lucas (Nicoles kjæreste), Diana, Cody, Jason og Janey. Diana, Cody, Jason og Janey er rike, Og Ethan og Lucas er fotballspillere.

alt

-----------------------------------------

Det var da litt om historien :) Håper du vil bli og lese den :) Jeg vil poste en ny del i løpet av neste uke, og det vil komme ca. en del per uke, håper jeg :) Hvis det tar lenger tid, vær så snill og vær tålmodige :) Hele historien er skrevet av meg, og jeg vil ikke at du kopierer den, uten å spørre om min tillatelse først :)

xoxo

Cecilie || NorwegianBabyGirl


© Copyright 2017 NorwegianBabyGirl. All rights reserved.

Chapters

Booksie 2017-2018 Short Story Contest

Booksie Popular Content

Other Content by NorwegianBabyGirl

Popular Tags