Fragment Toke - 003s - Koncepti Ftohte (Albanian Edition)

Short Story by: FragmentEarth

Tags

person, duke, morale, jeta, puna, ka, holodomor, berghof, wiesenthal, gral, nazist, civile, respekt, fakt, historia, kontrolli, holokausti, ukraina, mekanika, alpin, tirani, aks, elektronik, patate, intervista, det, kala, apo, bie, grup, grupi, besimi, trillim, jugore, gjermani, lehta, pushtoi, holokaustit, sovjetike, madh, masakra, uria, vdekur, burgosur, arti, bavarez, dhe, zi, armen, shqip, edicioni, librin, digjitale, mendoj, mashtrimi, dhuna, gjuetar, mblidhen, ngjitje, stanjacion, monumentit, shumicat, intelektuale, fashizmi, sfiduar, veri, termopileve, anije, tregtare, luftarake, detare, gazeta, historike, vjedhje, rastit, mbi, fjetur, kampet, dhembshuri, gjenocidi, krimi, terror-uria, stalinit, luajtur, ndritshme, mendjen, tuaj, uri-genocid, irlandeze, madhe, zija, uria-gjenocid, lufta, zgjedhje, vrasja, humbje, fitorja, triumfi, vdekja, tregimit, legjenda, sakrifica, ardhmja, fisnik, martirizimit, ngacmimi, faktet, luftimet, detyroj, pranuar, menduar, keqardhje, vrasje, fitim, legjendave, adhurim, integriteti, mendimet, ndaluara, pashprehur, menaxhimit, favorizuar, rrjedhjen, informacionit, problemet, sekret, cia-s, financimi, pyetje, heshtje, makinat, praktike, ekonomike, pajisura, luftuar, grup-inxhinierike, mbijetesa, memec, ekuilibri, mendimit, modele, njohura, planifikuar, abuzuar, abuzuesi, detyruan, masiv, internimit, japonisht, perspektiva, huaj, armikut, bombardimet, balona, barazh, revizioniste, lajme, mediat, edukimi, fashiste, marksizmi, maoizmit, mbaj, kaloni, mua, planifikimin, nxitja, rehati, prodhuar, navigacion, komplot, menduarit, veten, veprimet, fshehta, pritur, zihet, fryma, bota, xheloz, njeri, shquar, qarqe, mbyllura, pasiguria, dashuria, lojra, shkaku, efekti, manipulimi, xhelozia, fituar, ndeshjen, keq, paranojake, zbulimit, zbulimi, thyer, raketat, balistike, shtytje, kalaja, gjermania, fortifikuar, malit, strehim, mitet, fiset, shpresoj, pranvera, funerali, mbikqyrjes, dylbi, bashkime, familjare, varrimi, varr, reagimet, paranoja, ritualet, kuptuarit, bindja, senatori, ndihmuar, humbin

Summary

Fragment Tokë – Një aventurë epike në keqkuptim, kjo seri me tregime të shkurtra psikologjike, hulumton domethënien gjobë e kuptimeve të pakuptimta neglizhohet nga të kuptuarit veten.

 

Koncepti Ftohtë: Është E Lehtë Për Të Bërë

 

Mjerisht, në mesin e atyre detyrave që ne shkëlqejnë aq shumë në numër në, të menduarit nuk mund të numërohen. Megjithatë, në qoftë se historia jonë ekspozitave asgjë më shumë se kapacitetit tonë bruto për dhunë, dhe mashtrim të tij, kjo është me siguri se ne mund të bëjmë më shumë së bashku se kurrë larg. Numri i detyrave të një grupi mund të shkëlqejnë përtej individit është panumërta: Së bashku ne gjueti madhe dhe të mblidhen më shumë, udhëtojnë larg për të lira, më të shpejtë dhe më të thellë të gërmoj, të rriten më të larta për më shumë, më shumë vetëm na bën më të fortë, edhe pse asnjë organ apo grup mbledhur ndonjëherë ka menduar më lirisht duke rritur numrin e saj.

 

Dhe, Thjeshtë English Edition: Sad, around those work that we do so great in number in, think can-not be count. Yet if our history show any-thing more than our gross size for anger, and trick of, it is certain that we can do more united than ever away. The number of work a group can do after the person is many: United we hunt great and collect more, move far for cheap, dig fast and deep, climb high for more; more only make us strong, though no body or group ever make has think more free by more it number.

 

Dhe, English Edition: Sadly, among those tasks which we excel so greatly in numbers in, thinking cannot be counted. Yet if our history exhibits anything more than our gross capacity for violence, and deception thereof, it is surely that we can do more together than ever apart. The number of tasks a group can excel beyond the individual is countless: Together we hunt greater and gather more, travel farther for cheaper, dig faster and deeper, climb higher for longer; more only makes us stronger, though no body or group ever assembled has thought more freely by increasing its number.

 

 

Fragment Tokë Fjalen: shqip edicioni, shqip libër, shqip e-libër, shqip e-libër, shqip libër elektronik, shqip librin digjitale, grupi mendoj, mashtrimi dhuna, gjuetar mblidhen, shpejtë gërmimi thellë, ngjitje të lartë, stanjacion kamatën, ndërtimin e monumentit, shumicat udhëzuese, intelektuale tirani, fashizmi sfiduar, det veri evropë, termopileve nëndetëse, anije tregtare aks, luftarake detare, vëzhgimet detare, gazeta historike, vjedhje rastit, mbi fjetur, kampet e përqendrimit, asnjë dhembshuri, gjenocidi armen, krimi i madh, terror-uria në ukrainë, holodomor stalinit, duke luajtur lojëra, vërteta ndritshme lehta, holokausti armen, masakra armen, krimi luftës gjenocidi, përbëjnë mendjen tuaj, uri-genocid në ukrainë, uria irlandeze patate, uria e ukrainës, irlandë madhe zija, vëzhgimi kundër inteligjencës, ukraina uria-gjenocid, uria patate irlandë, gjenocidi armen, llogaridhënies lufta, besimi është zgjedhje, vrasja e dëshmorëve, përfitimet humbje, dështimi dhe fitorja, triumfi vdekja, arti tregimit thënë, bie mbi shpatën, legjenda e dëshmorëve, sakrifica e ardhmja, përmbushje fisnik, legjenda e martirizimit, ngacmimi faktet, fakt apo trillim, armiqësore fshehtë, luftimet detyroj, shtyjnë vërtetën, historitë gënjeshtër, pranuar dështimin, ndërtuar mbi dështimin, dështimi për menduar, histori-thënë gënjeshtra, keqardhje dhe përfitojnë, vdekur vdekur vdekur, vrasje për fitim, sakrificë e legjendave, adhurim person, integriteti i vdekur, mendimet e ndaluara, mendimet pashprehur, madhërimin e martirizimit, jeta ka zgjedhje, zhgënjim menaxhimit, këshilltar dhe favorizuar, rrjedhjen e informacionit, problemet nënkontratë, c.i.a. nëndetëset, sekret cia-s financimi, puna zënë, c.i.a. të o.s.s., shumë pyetje, vetëruajtje, mekanika e heshtje, dhënë luftës, makinat e luftës, lufta praktike, lufta ekonomike, njësi pajisura luftuar, lufta grup-inxhinierike, mbijetesa e memec, ekuilibri grup lufta, shpëtuar të shpejtë, udhëtimi i mendimit, modele të njohura, shkatërrimi i planifikuar, kontrolli përgjegjës, përgjegjësia holokaustit, luftës parë botërore, gjenocidi lufta botërore, lufta e madhe, abuzuar dhe abuzuesi, ngacmimi, uria detyruan, gjenocidi masiv vrasje, kohës luftës morale, kampet internimit japonisht-amerikanëve, kampet japonisht internimit, perspektiva e burgosur, qytetarët huaj armikut, bombardimet civile, shpëtuar tuaj, balona barazh, historia revizioniste, lajme mediat edukimi, sëmundje të pashërueshme, perspektiva e mbikëqyrjes, argëtim fashiste, marksizmi maoizmit, mbaj dhe kaloni, çuar mua në, sekret në planifikimin, nxitja luftë, rehati zonë, luftërat prodhuar, tregimit, navigacion komplot, menduarit për veten, veprimet e fshehta, mendimet e cekët, duke pritur makinë, shërbëtor zihet fryma, bota xheloz, njeri shquar modës, qarqe të mbyllura, pasiguria xheloz, dashuria lojra, shkaku dhe efekti, luajë këtë lojë, vetë-dyshim pasiguria, fitojë fitojë, manipulimi xhelozia, fituar ndeshjen, qëndrimi i keq, nxitja paranojake, sovjetike gjermani, zbulimit të fshehtë, pyetje lufta, përgjigjet përfundimtare, zbulimi intervista, thyer vjedhje hyrë, raketat balistike, pronës intelektuale, çrregullim shtytje, bavarez kalaja, gjermania pushtoi, pikë fortifikuar alpin, nazist nëntokësore, gral shenjtë, propagandë e bardhë, qëndrimit malit, berghof, strehim nëntokësore, alpin kalaja, pikë fortifikuar bavarez, mitet e luftës, madhe jugore kala, fiset bavarez, shpresoj pranvera përjetshme, kryqëzatë kërkim, funerali i zi, mbikqyrjes largët, dylbi optikë, bashkime familjare, makinë varrimi limuzinë, shoferët shërbëtor, papërshkueshëm këpucë ombrellë, statujë varr, reagimet respekt, paranoja e sigurisë, ritualet funerali, kuptuarit bindja, senatori wiesenthal, ndihmuar të tjerët, ndihmë humbin afërmit

Content

Submitted: December 24, 2012

A A A | A A A

Content

Submitted: December 24, 2012

A A A

A A A


 

Kredi

 

Toka mirësjellje foto e N.A.S.A..

Përkthim nga Trala Inc..

 

Një Vrapim Lakuriq Prodhimi

Dytë Edicioni – Dytë Shtypje

003-2.2-3sqshm – 2012-04-02

 

Fragment Tokë

Copyright © 2007-2012 nga Robert Skyler

Të Gjitha Të Drejtat E Rezervuara

Bërë në Amerikë

 

Them botës se çfarë të mendojnë. Bëjnë ose pushim këtë libër me një përmbledhje ose vlerësim në faqen e saj të blerjes.

Të gjitha karaktere shfaqeshin në këtë punë janë fiktive. Çdo ngjashmëri me persona të vërtetë, të gjallë apo të vdekur, është thjesht rastit.

 

Fragment Tokë

 

 

 

Konceptimi

 

 

Episod 003

 

 

Koncepti Ftohtë

 

 

“Është E Lehtë Për Të Bërë”

 

 

Shqip Edicioni

 

Përmbledhje

 

Një aventurë epike në keqkuptim, kjo seri me tregime të shkurtra psikologjike, hulumton domethënien gjobë e kuptimeve të pakuptimta neglizhohet nga të kuptuarit veten.

~~~

Përtej këtij qyteti i mërzitshëm, brenda një ndërtese të thjeshtë, në një skedar të vetëm nën një gomë të re, ku qëndron një letër të parëndësishëm në mes një kohë të shkurtër të paqes dhe lirisë vetëm lufta mund të sjellë, shkon atë letër, dhe me këtë gomë të gjitha fillon përsëri.

Në prag të gjenocidit të fundit dhe mëngjesin e ardhshme, agjentët e pushtetit aleate, justifikues vërteta e tyre fillojnë një kryqëzatë përtej së cilës vë një luftë të qëllimshëm. Se ata mund të, se ata do të, atëherë ata duhet të lënë askënd kërkuar pse.

 

Parathënie

 

Mjerisht, në mesin e atyre detyrave që ne shkëlqejnë aq shumë në numër në, të menduarit nuk mund të numërohen. Megjithatë, në qoftë se historia jonë ekspozitave asgjë më shumë se kapacitetit tonë bruto për dhunë, dhe mashtrim të tij, kjo është me siguri se ne mund të bëjmë më shumë së bashku se kurrë larg. Numri i detyrave të një grupi mund të shkëlqejnë përtej individit është panumërta: Së bashku ne gjueti madhe dhe të mblidhen më shumë, udhëtojnë larg për të lira, më të shpejtë dhe më të thellë të gërmoj, të rriten më të larta për më shumë, më shumë vetëm na bën më të fortë, edhe pse asnjë organ apo grup mbledhur ndonjëherë ka menduar më lirisht duke rritur numrin e saj.

Kudo që kemi ardhur së bashku në ndjekje të kësaj detyre: dekadenca vetëm, korrupsioni, kamatën, stagnimi dhe nënshtrimi pasojnë. Ndër njerëzit që mund plotësisht të bindur për të zvarrit ndonjë gur në krye të çdo kodrës, ju nuk do të gjeni një shumicë nuk udhëheqin i cili do të pajtohen mua atë që duhet të bëhet mua të pasi ajo është atje. Sepse kur të menduarit, grupimi i njohur fizike e ne, bëhet tirania ndjekur intelektuale e një mua. Sepse atje ku keni qenë gabueshëm, të dobët dhe të pasigurt, ata që janë të detyruar të pamohueshme të pastër, sepse ata nuk mund të jetë i gabuar në qoftë se ata të gjithë janë dakord, dhe ata do të të gjithë janë dakord në qoftë se ata do të të gjithë vetëm mendojnë si unë.

Kështu ata do të bashkohen, por pasi ata duhet të bien ai do të jetë në këtë Fragment Tokë, sfiduar të gjithë ata.

 

Kapitulli 1

 

 

Shikoj

 

 

 

– Deti Veriut, Evropë, 3 Tetor 1945 –

Ndoshta, ata thjesht nuk doni të merrni edhe ajo lagësht.”

“Jo, unë do të thotë në qoftë se Termopileve është një nëndetëse e re, pse nuk jemi ne atje pres oqeanet-”

“Dhe çfarë Jameson, fundosje anijet tregtare Aksi? Fituar luftën për mbretin dhe vendin? Është e gjatë martohem, ju mori këtu-”

“Mirë Mëngjes, Djalosh. Çdo gjë për të raportuar?”

“Nuk ka kontakte të reja, zotëri!”

“Ton atë poshtë një nivel, Clarry. Ende nuk kishte çaj tim”

“Dhe raportojnë,” ai paraqiti një heshtje aq fletë bosh e letrës.

“Ju do të mendoni se,” unë u përgjigj, “diçka më interesante se asgjë nuk do të ndodh këtu.”

“Unë do të jetë vetëm në qoftë se unë e bëri, zotëri.”

 

Fundi i mostrës. Blerje tani për të lexuar më shumë në çast.

 

http://www.robertskyler.com/fe/in/index-sq.html

 

Kapitulli 2

 

Blerje

 

Kapitulli 3

 

Blerje

 

Kapitulli 4

 

Blerje

 

Honor

 

Earth photo help of N.A.S.A..

Explain by Trala Inc..

 

A Run Naked Make

Second Change – Second Print

003-2.2-3sqshm – 2012-04-02

 

Part of Earth

Copyright © 2007-2012 by Robert Skyler - Do Not Copy

All Rights Keep

Made in America

 

Tell the world what to think. Make or break this book with a look or rate on it page of buy.

All person be in this work are story. Any look to real person, live or dead, is simple chance.

 

Part of Earth

 

 

 

Dream

 

 

Piece 003

 

 

Cold Idea

 

 

“Is Easy To Do”

 

 

Simple English Change

 

Record

 

A big event in not know, this group of mind short story, find the fine know of the empty know forget by know it.

~~~

After this slow city, inside a plain building, on a only file under a new remove, where stand an not important letter between a small time of agree and the freedom only war can bring, go that letter, and with this remove it all begin again.

On the night of the last many die and the morning of the next, agent of friend power, defend their truth begin a path after that lay a plan war. That they could, that they would, then they should go no one ask why.

 

First – Simple English

 

Sad, around those work that we do so great in number in, think can-not be count. Yet if our history show any-thing more than our gross size for anger, and trick of, it is certain that we can do more united than ever away. The number of work a group can do after the person is many: United we hunt great and collect more, move far for cheap, dig fast and deep, climb high for more; more only make us strong, though no body or group ever make has think more free by more it number.

Where we have come united in follow of this work: only rich, bad, use, settle and slave next. Around a people who can whole-heart be made to pull any stone to the top of any hill, you will not find an not leader many who will agree with what should be done with it once it is there. Because when think, the common real group of we, become the follow think rule of a me. For where you were open, weak and not sure, they that are tied are not deny simple, for they can not be wrong if they all agree, and they will all agree if they will all just think like me.

So they will join, but once they must fall it will be this Part of Earth, stop them all.

 

Part 1

 

 

Look

 

 

 

– The North Sea, Europe, October 3, 1945 –

Maybe, they just did not want to get it too wet.”

“No, I mean if the Thermopylae is a new submarine, why are not we out there cut the ocean–”

“And what Jameson, sink Axis work ship? Win the war for King and Land? It over friend, you got here–”

“Good Morning, People. Any-thing to report?”

“No new meet, Sir!”

“Sound it down a little, Clarry; not yet had my tea.”

“And the report,” he quiet here an level empty sheet of paper.

“You'd think,” I said, “some-thing more concern than nothing would be go on here.”

“I would be alone if I did, Sir.”

 

End of piece. Buy now to read more now.

 

http://www.robertskyler.com/fe/in/index-se.html

 

Part 2

 

Buy

 

Part 3

 

Buy

 

Part 4

 

Buy

 

Credits

 

Earth photo courtesy of N.A.S.A..

 

A Running Naked Production

Second Edition – Second Printing

003-2.2-3sqshm – 2012-04-02

 

Fragment Earth

Copyright © 2007-2012 by Robert Skyler

All Rights Reserved

Made in America

 

Tell the world what to think. Make or break this book with a review or rating on its page of purchase.

All characters appearing in this work are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental.

 

Fragment Earth

 

 

 

Conception

 

 

Episode 003

 

 

Cold Concept

 

 

“Is Easy To Do”

 

 

English Edition

 

Summary

 

An epic adventure into misunderstanding, this series of psychological short stories, explores the finer meaning of the meaningless meanings overlooked by understanding itself.

~~~

Beyond this boring town, inside a plain building, on a single file under a new eraser, where stands an insignificant letter between a brief moment of peace and the freedom only war can bring, goes that letter, and with this eraser it all begins again.

On the eve of the last genocide and the morning of the next, agents of allied power, justifying their truth begin a crusade beyond whic


© Copyright 2016 FragmentEarth. All rights reserved.

Fragment Toke - 003s - Koncepti Ftohte (Albanian Edition)

Status: Finished

Genre: War and Military

Houses:

Details

Status: Finished

Genre: War and Military

Houses:

Tags

person, duke, morale, jeta, puna, ka, holodomor, berghof, wiesenthal, gral, nazist, civile, respekt, fakt, historia, kontrolli, holokausti, ukraina, mekanika, alpin, tirani, aks, elektronik, patate, intervista, det, kala, apo, bie, grup, grupi, besimi, trillim, jugore, gjermani, lehta, pushtoi, holokaustit, sovjetike, madh, masakra, uria, vdekur, burgosur, arti, bavarez, dhe, zi, armen, shqip, edicioni, librin, digjitale, mendoj, mashtrimi, dhuna, gjuetar, mblidhen, ngjitje, stanjacion, monumentit, shumicat, intelektuale, fashizmi, sfiduar, veri, termopileve, anije, tregtare, luftarake, detare, gazeta, historike, vjedhje, rastit, mbi, fjetur, kampet, dhembshuri, gjenocidi, krimi, terror-uria, stalinit, luajtur, ndritshme, mendjen, tuaj, uri-genocid, irlandeze, madhe, zija, uria-gjenocid, lufta, zgjedhje, vrasja, humbje, fitorja, triumfi, vdekja, tregimit, legjenda, sakrifica, ardhmja, fisnik, martirizimit, ngacmimi, faktet, luftimet, detyroj, pranuar, menduar, keqardhje, vrasje, fitim, legjendave, adhurim, integriteti, mendimet, ndaluara, pashprehur, menaxhimit, favorizuar, rrjedhjen, informacionit, problemet, sekret, cia-s, financimi, pyetje, heshtje, makinat, praktike, ekonomike, pajisura, luftuar, grup-inxhinierike, mbijetesa, memec, ekuilibri, mendimit, modele, njohura, planifikuar, abuzuar, abuzuesi, detyruan, masiv, internimit, japonisht, perspektiva, huaj, armikut, bombardimet, balona, barazh, revizioniste, lajme, mediat, edukimi, fashiste, marksizmi, maoizmit, mbaj, kaloni, mua, planifikimin, nxitja, rehati, prodhuar, navigacion, komplot, menduarit, veten, veprimet, fshehta, pritur, zihet, fryma, bota, xheloz, njeri, shquar, qarqe, mbyllura, pasiguria, dashuria, lojra, shkaku, efekti, manipulimi, xhelozia, fituar, ndeshjen, keq, paranojake, zbulimit, zbulimi, thyer, raketat, balistike, shtytje, kalaja, gjermania, fortifikuar, malit, strehim, mitet, fiset, shpresoj, pranvera, funerali, mbikqyrjes, dylbi, bashkime, familjare, varrimi, varr, reagimet, paranoja, ritualet, kuptuarit, bindja, senatori, ndihmuar, humbin

Summary

Fragment Tokë – Një aventurë epike në keqkuptim, kjo seri me tregime të shkurtra psikologjike, hulumton domethënien gjobë e kuptimeve të pakuptimta neglizhohet nga të kuptuarit veten.

 

Koncepti Ftohtë: Është E Lehtë Për Të Bërë

 

Mjerisht, në mesin e atyre detyrave që ne shkëlqejnë aq shumë në numër në, të menduarit nuk mund të numërohen. Megjithatë, në qoftë se historia jonë ekspozitave asgjë më shumë se kapacitetit tonë bruto për dhunë, dhe mashtrim të tij, kjo është me siguri se ne mund të bëjmë më shumë së bashku se kurrë larg. Numri i detyrave të një grupi mund të shkëlqejnë përtej individit është panumërta: Së bashku ne gjueti madhe dhe të mblidhen më shumë, udhëtojnë larg për të lira, më të shpejtë dhe më të thellë të gërmoj, të rriten më të larta për më shumë, më shumë vetëm na bën më të fortë, edhe pse asnjë organ apo grup mbledhur ndonjëherë ka menduar më lirisht duke rritur numrin e saj.

 

Dhe, Thjeshtë English Edition: Sad, around those work that we do so great in number in, think can-not be count. Yet if our history show any-thing more than our gross size for anger, and trick of, it is certain that we can do more united than ever away. The number of work a group can do after the person is many: United we hunt great and collect more, move far for cheap, dig fast and deep, climb high for more; more only make us strong, though no body or group ever make has think more free by more it number.

 

Dhe, English Edition: Sadly, among those tasks which we excel so greatly in numbers in, thinking cannot be counted. Yet if our history exhibits anything more than our gross capacity for violence, and deception thereof, it is surely that we can do more together than ever apart. The number of tasks a group can excel beyond the individual is countless: Together we hunt greater and gather more, travel farther for cheaper, dig faster and deeper, climb higher for longer; more only makes us stronger, though no body or group ever assembled has thought more freely by increasing its number.

 

 

Fragment Tokë Fjalen: shqip edicioni, shqip libër, shqip e-libër, shqip e-libër, shqip libër elektronik, shqip librin digjitale, grupi mendoj, mashtrimi dhuna, gjuetar mblidhen, shpejtë gërmimi thellë, ngjitje të lartë, stanjacion kamatën, ndërtimin e monumentit, shumicat udhëzuese, intelektuale tirani, fashizmi sfiduar, det veri evropë, termopileve nëndetëse, anije tregtare aks, luftarake detare, vëzhgimet detare, gazeta historike, vjedhje rastit, mbi fjetur, kampet e përqendrimit, asnjë dhembshuri, gjenocidi armen, krimi i madh, terror-uria në ukrainë, holodomor stalinit, duke luajtur lojëra, vërteta ndritshme lehta, holokausti armen, masakra armen, krimi luftës gjenocidi, përbëjnë mendjen tuaj, uri-genocid në ukrainë, uria irlandeze patate, uria e ukrainës, irlandë madhe zija, vëzhgimi kundër inteligjencës, ukraina uria-gjenocid, uria patate irlandë, gjenocidi armen, llogaridhënies lufta, besimi është zgjedhje, vrasja e dëshmorëve, përfitimet humbje, dështimi dhe fitorja, triumfi vdekja, arti tregimit thënë, bie mbi shpatën, legjenda e dëshmorëve, sakrifica e ardhmja, përmbushje fisnik, legjenda e martirizimit, ngacmimi faktet, fakt apo trillim, armiqësore fshehtë, luftimet detyroj, shtyjnë vërtetën, historitë gënjeshtër, pranuar dështimin, ndërtuar mbi dështimin, dështimi për menduar, histori-thënë gënjeshtra, keqardhje dhe përfitojnë, vdekur vdekur vdekur, vrasje për fitim, sakrificë e legjendave, adhurim person, integriteti i vdekur, mendimet e ndaluara, mendimet pashprehur, madhërimin e martirizimit, jeta ka zgjedhje, zhgënjim menaxhimit, këshilltar dhe favorizuar, rrjedhjen e informacionit, problemet nënkontratë, c.i.a. nëndetëset, sekret cia-s financimi, puna zënë, c.i.a. të o.s.s., shumë pyetje, vetëruajtje, mekanika e heshtje, dhënë luftës, makinat e luftës, lufta praktike, lufta ekonomike, njësi pajisura luftuar, lufta grup-inxhinierike, mbijetesa e memec, ekuilibri grup lufta, shpëtuar të shpejtë, udhëtimi i mendimit, modele të njohura, shkatërrimi i planifikuar, kontrolli përgjegjës, përgjegjësia holokaustit, luftës parë botërore, gjenocidi lufta botërore, lufta e madhe, abuzuar dhe abuzuesi, ngacmimi, uria detyruan, gjenocidi masiv vrasje, kohës luftës morale, kampet internimit japonisht-amerikanëve, kampet japonisht internimit, perspektiva e burgosur, qytetarët huaj armikut, bombardimet civile, shpëtuar tuaj, balona barazh, historia revizioniste, lajme mediat edukimi, sëmundje të pashërueshme, perspektiva e mbikëqyrjes, argëtim fashiste, marksizmi maoizmit, mbaj dhe kaloni, çuar mua në, sekret në planifikimin, nxitja luftë, rehati zonë, luftërat prodhuar, tregimit, navigacion komplot, menduarit për veten, veprimet e fshehta, mendimet e cekët, duke pritur makinë, shërbëtor zihet fryma, bota xheloz, njeri shquar modës, qarqe të mbyllura, pasiguria xheloz, dashuria lojra, shkaku dhe efekti, luajë këtë lojë, vetë-dyshim pasiguria, fitojë fitojë, manipulimi xhelozia, fituar ndeshjen, qëndrimi i keq, nxitja paranojake, sovjetike gjermani, zbulimit të fshehtë, pyetje lufta, përgjigjet përfundimtare, zbulimi intervista, thyer vjedhje hyrë, raketat balistike, pronës intelektuale, çrregullim shtytje, bavarez kalaja, gjermania pushtoi, pikë fortifikuar alpin, nazist nëntokësore, gral shenjtë, propagandë e bardhë, qëndrimit malit, berghof, strehim nëntokësore, alpin kalaja, pikë fortifikuar bavarez, mitet e luftës, madhe jugore kala, fiset bavarez, shpresoj pranvera përjetshme, kryqëzatë kërkim, funerali i zi, mbikqyrjes largët, dylbi optikë, bashkime familjare, makinë varrimi limuzinë, shoferët shërbëtor, papërshkueshëm këpucë ombrellë, statujë varr, reagimet respekt, paranoja e sigurisë, ritualet funerali, kuptuarit bindja, senatori wiesenthal, ndihmuar të tjerët, ndihmë humbin afërmit

Add picture

Paste the link to picture in the entry below:

— or —

Drag a picture from your file manager into this box,
or click to select.

Add video

Paste the link to Youtube video in the following entry:

Existing Comments:
Bad selection

Cannot annotate a non-flat selection. Make sure your selection starts and ends within the same node.

(example of bad selection): This is bold text and this is normal text.
(example of good selection): This is bold text and this is normal text.
Bad selection

An annotation cannot contain another annotation.

Anonymous
Really delete this comment?
Anonymous
Really delete this comment?

There was an error uploading your file.


    
Anonymous