Oidipiet Blog page 125

Reads: 222  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

More Details
Status: Finished  |  Genre: Young Adult  |  House: Booksie Classic
some poetry and text

Submitted: February 02, 2011

A A A | A A A

Submitted: February 02, 2011

A A A

A A A


misplaatst narcisme

8 jan, 11:47

wit is wit
en zwart is zwart
maar met een kunstgebit
en een gat in mijn hart

lijkt wit wel grijs
en grijs wel zwart

nee, ik ben niet wijs
maar heb het wel gehad

ik hield van je
maar kan nu alleen nog maar liegen
over de kleur van mijn hart

Meer...

Ode aan....

7 jan, 22:22

Ode aan Martine en Doortje
voor de vriendelijke woorden
onder verhaal of gedicht

Ode aan Daisy en Tjarve
omdat ze altijd online zijn
en me laat weten dat ik niet alleen ben

Ode aan Hicham en Kenan
omdat ze altijd langskomen
en met mij praten als het nodig is

Ode aan Jonas en Mike
omdat ze mij geen ochtend alleen laten
en ervoor me zijn, zelfs als ik het niet wil

Maar bovenal

Ode aan mijn ouders.
Anne en Henk.
opdat ze altijd voor me gezorgd hebben
en ik tot op de dag van vandaag nog bij ze kan eten.

Bedankt allemaal.
Jullie zijn allemaal op je eigen manier uniek.
Ik hou van jullie.
Meer...

Observaties voor later

6 jan, 23:45

Mijn brein klopt in mijn schedel tijdens het hoesten. Ik heb het al dagen lang koud en kan al tijden bijna niet stilzitten. Soms zit ik te trillen in mijn stoel achter de PC en voel ik me bekeken, besproken of gevolgd. Maar nu even niet. Want ik weet dat zij eindelijk weer even alleen is.

Het vlammetje van een van de laatste waxinelichtjes speelt in mijn oog. Er loopt eindelijk een klein traantje over mijn wang als ik wegdroom en fantaseer hoe fijn we het hadden toen ik nog naïef was en haar vertrouwde en geloofde.

Aan de kleine steekjes en scheurtjes in mijn borst en maag ben ik inmiddels al gewend en het is niet meer zo erg als op oudejaarsdag toen zij mijn ziel verscheurde.

Bij Pino had ik alleen maar heel veel verdriet, maar deed het geen pijn. Die tranen waren zacht en lekker op een bepaalde manier, maar bij haar heb ik vooral veel pijn, geestelijke pijn en ik kan je vertellen dat voelt absoluut niet fijn.

Mijn hoofd zweeft als ik de radio aanzet, Living the life is the key owhh!! Living the life is the key owhh!! Woh!! Ohw!! Ik weet niet eens meer of ik echt leef. Ik heb vrienden en rook, drink en blow mezelf steeds verder de put in. Ik heb ook al dagen last van een kriebelige rokershoest waardoor ik bijna niet kan praten. Ik smeer mijn keel met bier en koffie, maar krijg daar weer een onrustige maag van, waardoor ik in het algemeen niet te genieten ben.

Ik probeer wel aardig voor mijn vrienden te blijven, maar soms zou ik ze mijn huis uit willen jagen, zo gespannen en koud ben ik dan. Zij voelen niet wat ik voel, hebben niet meegemaakt wat ik meegemaakt heb. Ik was en ben nog steeds lichamelijk verbonden met haar en als zij met een ander gaat liggen neuken dan doet mij dat letterlijk heel erg veel pijn.

Als ze op haar werk zit en pauze heeft stuurt ze me nu steeds sms-jes of belt ze me, maar ik kan het niet lezen of horen wat ze te zeggen heeft. Ik wil niet meer met haar spelen, het spijt me. We hadden nog een jaar of drie verliefd kunnen doen, want het gevoel was heus wel echt, maar de verstandhouding en basis van onze relatie is gewoon scheef. Daarbij ben ik gewoon heel erg boos dat ze er een spelletje van gemaakt heeft en nooit eerlijk tegen zichzelf, haar ouders en vrienden geweest is over mij.

Ze liet me met de kerst al zitten, wat op zich al reden genoeg was voor mij om ermee te stoppen, maar ze wist me toch te overtuigen dat het nog zin had. De volgende dag ging ze terug naar haar ex, die opeens geen ex meer was en heb ik de telefoon nooit meer opgenomen.

Ik lees nog wel wat ze schrijft op internet, maar ik bemoei me er niet meer mee. Ik hoop snel gelukkig gescheiden te zijn, net zoals ik dat met Pino ben, want het is voor mij echt veel beter om met iemand te zijn die er wel volledig voor wil gaan en er niet voortdurend een stalkshow, vragenuurtje of twijfelgeval van maakt.

Wat dat betreft heb ik nu gewoon tijd nodig en kom ik vast wel weer eens iemand tegen die wel begrijpt wat ik bedoel. Zo, het bier is op, de tranen zijn op, ik weet dat je dit leest, ook jij Pino. Goedenacht allemaal het is wel weer leuk geweest.
Meer...

De woorden die ik je nooit schreef

5 jan, 20:15

Je zei al dat het goed voor je seksleven zou zijn om tijdelijk een affaire met een minnaar te hebben. Voor de pijn die je mij gedaan hebt kan ik je alleen nog maar dood wensen. Ik hoop dat je ervan hebt genoten en dat je gelukkig bent met die zogenaamde man van je, maar ik haat je. Je bent een zwakkeling en nog hypocriet ook. Je luistert niet naar je hart en laat je door iedereen gebruiken. Je leed een gespleten dubbelleven wat ik niet kon laten groeien. Je speelt spelletjes als een onvolwassen loeder en kent mij niet goed genoeg. Het was ik, en alleen ik en nu donder je maar op naar die tweede keuze van je. Je kan me bellen, e-mailen en sms-en wat je maar wil, ik weiger toch elk contact met je. En mocht je hier bij mij aanbellen dan bel ik direct de politie als je niet uit jezelf weg kan gaan. Je moet begrijpen dat ik niet met me laat sollen en alleen nog maar een publiekelijke spijtbetuiging wil zien. En zelfs dan, zelfs dan zal ik nog twijfelen of ik überhaupt nog contact met je zou willen. Het liefste ga ik gewoon alleen verder en hoop ik ooit iemand te vinden die wel wil winnen met mij en er geen spelletje van maakt. Wat dat betreft was Pino nog zon gekke vogel niet, alleen jammer dat ze niet echt verliefd was anders had ik het met haar nog heel leuk kunnen hebben, maar mei nu niet meer gezien hoor, zij heeft mij geblokkeerd zoals ik jou geblokkeerd heb en maar goed ook. Als je eenmaal weg ben en het is uit dan moet je ook nooit meer terugkeren, want daar komt alleen maar pijn en verdriet van uiteindelijk. Nee, dan kan je beter een wederzijds respect hebben voor elkaar en elkaar met rust laten en hopen dat de ander gelukkig is, want dat hoop ik echt voor je. Maar bij mij moet je het niet meer zoeken, ik ben verder, wil iets anders en bovendien verdien jij mij niet, net zoals Pino.

Goed, mijn biertje is bijna op..ik neem nog een slok. Proost! Eigenwijze vrouw, op het leven. Ik hield van je en zal je nog wel eens nodig hebben als ik later oud en alleen ben, maar voor nu, opzouten!! Tabee

Meer...

Ali

5 jan, 17:02

Ik brand de waxinelichtjes
Het dooft de rover in mij
Nog twintig dagen stilte
en dan
dan
dan ben ik eindelijk weer vrij
Meer...

Macht

5 jan, 13:28

Roodgloeiend smeult de tip na
Voorgoed onleesbaar voor mij
Haar lot is nu uit mijn handen


© Copyright 2019 Oidipiet. All rights reserved.

Add Your Comments: