Alice lamnar teamet

Reads: 167  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

More Details
Status: Finished  |  Genre: Romance  |  House: Booksie Classic
Alice får ett erbjudande om att börja i en ny grupp, men det leder till att hon måste försvinna från Tony, kanske för alltid..

Submitted: September 05, 2013

A A A | A A A

Submitted: September 05, 2013

A A A

A A A


Det var en varm och solig dag. Tony, Alice och de andra satt och städade i arkivet när plötsligt telefonen ringde. Tony pratade en stund med personen i luren innan han slutligen sa:

Alice, det är till dig.
Alice tog luren och började prata med honom. Tony funderade på vad hon kunde tänkas prata om. Till slut lade hon på luren och vände sig till resten av gänget.

Det var ledaren för den andra delen av Tony-gänget. Jag har blivit erbjuden en plats i gänget där Ross, Gads och Dr. Stupid är. Jag funderar faktist på att åka.

Tony blev iskall om ryggen. Hans käresta funderade på att lämna gänget. Då skulle han bli ensam igen, men Jack och Daphne skulle fortfarande ha varandra.

För alltid? sa Tony förvånat.
Vet inte, men förmodligen svarade hon.

Resten av dagen mådde Tony dåligt. Han orkade inte ens göra någon ny Movie Maker film. På kvällen kunde inte Jack längre hålla sig från att prata.

Är du okej? Frågade han försiktigt.
Nej svarade Tony ledset. Min enda sanna kärlek är på väg att lämna mig.
Du har väl klarat dig genom värre knipor än det här? Frågade Jack osäkert.
Nej, jag har aldrig klarat att få mitt hjärta krossat sa han dystert.

När Tony somnat smög Jack ut ur rummet för att snacka med Daphne.

Hej Älskling sa Daphne glatt, men hennes leende slocknade direkt när hon såg att Jack såg bekymrad ut. Är det något som bekymmrar dig? Frågade hon allvarligt.
Det är Tony. Han verkar jättedeppig för att Alice ska lämna teamet.
Så illa kan det väl inte vara? Frågade Daphne osäkert.
Tror du ja, men han kommer att vara ensam igen och får se på när vi hånglar, han har aldrig älskat någon så djupt, och nu får han troligen aldrig se henne igen. Skulle inte du bli ledsen om jag stack ifrån gänget? Sa Jack irriterat.
Förlåt, jag vet inte vad jag tänkte på sa Daphne bekymmrat.
Vi måste göra något sa Daphne.

Samtidigt i ett annat rum satt Alice och packade. Hon gladde sig åt att få se en ny omgivning, men när hon plockade upp ett fotografi av sig och Tony så vaknade hon plötsligt ur sin resdvala och kom och tänka på hur mycket hon älskade honom.

Jag har totalt glömt bort Tony, hur känner han sig nu? Funderade hon. Hon ville att Tony skulle vara på gott humör när hon försvann. På vägen mot Tonys rum stötte hon på Jack och Daphne. Innan hon kunde ta sig till Tony bad Jack henne att hon skulle följa med in i ett privat rum.

Okej, jag vet att du tänker ge dig av mot nya äventyr, men innan du gör det vill jag att du ska veta en sak. Vi kommer alla att sakna dig, men en av oss kommer sakna dig mer än oss andra kan göra tillsammans.

Vem? Frågade Alice som dock redan hade listat ut svaret.

Tony. Han har varit hur deprimerad som helst idag. Hans två bästa vänner är tillsammans, och i morgon har han ingen flickvän längre. Han kan inte komma över att den personen som han älskat på riktigt. Han sa själv att han aldrig klarat att få hjärtat krossat. Han får säkert aldrig se dig igen, bara i sinna minnen, minnen som kommer att göra ont i honom när han tänker på dig. Man skadar inte den man älskar, så jag vill att du verkligen tänker över ditt beslut. Om du verkligen vill lämna det här stället så har du aldrig älskat Tony på riktigt. Det är ditt val Alice. Jag kan inget göra, bara hoppas att du väljer rätt.

Jack gick ut ur rummet igen och lämnade Alice helt förkrossad. Hon kände hur mycket hon skulle sakna Tony och hur plågsamt det skulle bli själv att tänka på honom. Dessutom gjorde det extra ont i henne att Tony mådde så dåligt.

Undrar om det här var en så bra idé snyftade hon tyst.


Följande morgon var gänget märkbart ledsna vid frukosten. Lampis petade i flingorna med skeden, Ross läste en vitsbok men skrattade inte en enda gång. Thomas såg med ledsna ögon på Alice och Tony såg helt förkrossad ut. Tony hade aldrig tidigare känt sig så ledsen och förkrossad som han gjorde nu. Förvisso fanns det en massa snygga tjejer där ute, men ingen som Alice.  

Alice blev ledsen när hon såg sina vänners reaktioner. Lite senare på dagen var det dags för avresa för Alice. Hon kramade om sina vänner innan avgång, och när hon kom fram till Tony rann tårarna ner för hennes kinder. Hon kramade honom hårt och viskade i hans öra:

Vad som än händer älskar jag dig av hela mitt hjärta.
Hon pussade Tony på kinden och gav sig i väg. Tony sjönk ihop på soffan. Han var oerhört förkrossad. Han lade sig under ett täcke och vägrade komma fram. Jack var bekymrad. Daphne likaså.

Vad ska vi göra nu då? Frågade hon ledset.
Ärligt talat, inte en aning sa Jack med en suck.
Kommer Tony aldrig att bli glad igen? Frågade Thomas
Det lär dröja flera månader innan han kommer på fötter igen sa Jack. Just nu kan bara ett mirakel rädda situationen sa Jack dystert.


Samtidigt var Alice på väg mot bussen. Men på vägen dit såg hon en tonårspojke, inte helt olik Tony gå förbi. Hon kom fortfarande ihåg Tonys ansiktsutryck när hon berättade om sin flytt, och fortfarande hur förkrossad han såg ut vid frukostbordet. Plötsligt hörde hon Jack’s röst eka i huvudet.

”Om du verkligen vill lämna detta stället har du aldrig älskat Tony på riktigt. Du väljer Alice. ”

Vad håller jag på med? Jag måste hem och trösta min pojkvän och berätta att jag stannar. Hon plockade upp sin mobil och ringde Alfred
Jag kommer inte, jag stannar här hos min pojkvän sa hon.
Okej, ha det bra då sa Alfred förvånat och la på igen. Alice skyndade hem.

Samtidigt satt Jack och Daphne i soffan och försökte komma på något tröstande att säga till Tony. Då plötsligt ringde det på dörren. Jack gick och öppnade och där stod Alice.

Hej, jag är här igen! sa hon glatt. Jag struntade i att åka.
Men Tony trodde att det var Ross som imiterade hennes röst och vägrade fortfarande att komma fram.

Jag är inte på skämthumör, så försök inte lura mig sa han.dystert.
Alice satte sig i soffan och kröp över till Tony. Hon stack in sin hand i täcket och strök Tony på kinden med den.
Älskling, det är inget skämt. Jag skulle aldrig lämna den jag älskar mest. Det var ett misstag att ens gilla idén med det andra gänget. Jag finns här hos dig vännen.
Tony trodde inte sina öron. Sakta tog han bort täcket. När hela täcket var borta såg han Alice framför sig. Hans ögon glittrade av glädje.

ALICE! Ropade han och kramade sin flickvän hårt. Lämna mig aldrig igen, det klarar jag inte sa Tony och blundade.
Jag lovar att alltid stanna hos dig sa hon innan hon slöt ögonen med.
Jack böjde sig fram och viskade till henne

Jag visste att du skulle välja rätt. Er kärlek är helt äkta log han.
Vår kärlek är mer en äkta, den är evig viskade hon tillbaks.

Senare på kvällen firade man att Alice valde och stanna och allihopa dansade och skrattade. Tony och Alice skildes inte åt på hela kvällen. De var lyckliga att vara tillsammans igen, och ingenting skulle någonsin splittra dem igen.

SLUT!
 


© Copyright 2019 djtonytheking. All rights reserved.

Add Your Comments:

More Romance Short Stories