10 more riddles

10 more riddles 10 more riddles

Status: Finished

Genre: Riddles

Houses:

Details

Status: Finished

Genre: Riddles

Houses:

Summary

10 more riddles from my collection of game riddles.
Share :
Twitter

Summary

10 more riddles from my collection of game riddles.

Content

Submitted: February 02, 2013

A A A | A A A

Content

Submitted: February 02, 2013

A A A

A A A


1: I turn around once, what is in cannot get out. I turn around again, what is in cannot get out. Answer: Key -- Answered by Panache Grovel

2: I am only useful when full, yet I am always full of holes. Answer: Sieve

3: You can see nothing else when you look in my face. I will look you in the eye, and I will never lie... Answer: Mirror -- Correcly answered by Alpha Trinity>

4: I drive men mad for love of me, easily beaten, never free... Answer: Gold -- correctly answered by noshy99

5: Glittering points that downward thrust, sparkling spears that never rust... Answer: Icicles -- correctly answered by varvaraten

6: When set loose I flay away, never so cursed as when I go astray... Answer: Arrow -- Correctly answered by varvaraten

7: When young, I am sweet in the sun. When middle-aged, I make you gay. When old, I am valued more than ever... Answer: Grape -- Correctly answered by Mentis Cibum

8: I am always hungry, I must always be fed, the finger I lick will soon turn red... Answer: Fire -- Correctly answered by varvaraten

9: Each morning I appear to lie at your feet, all day I follow no matter how fast you run, yet I nearly perish in the midday sun... Answer: Shadow -- correctly answered by James Stoller

10: Bright as diamonds, loud as thunder, never still, a thing of wonder... Answer: Waterfall -- correctly answered by varvaraten


© Copyright 2017 Wotan. All rights reserved.

Add Your Comments:

Comments

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

More Riddles Miscellaneous

The Booksie 2017 Poetry Competition

Booksie Popular Content

Other Content by Wotan

Calradian Adventures

Short Story / Action and Adventure

The Legend of Vigdis

Short Story / Action and Adventure

Pirate history

Article / Other

Popular Tags