Jump to Navigation Menu

Riddles, riddles, riddles

Miscellaneous by: Wotan

Summary

A few more riddles from my collection I have gathered, over time, from game I have played. Are you able to solve them?

Content

Submitted: November 06, 2012

A A A | A A A

Content

Submitted: November 06, 2012

A A A

A A A


1: I run smoother than any rhyme, I love to fall but cannot climb. I tremble at every breath of air, And yet can heaviest burdens bear... Answer: Water -- Correctly answered by Mentis Cibum

2: Some live in me,some live on, And some shave me to stride upon. I rarely leave my native land. Until my death I always stand.High and low I may be found both above and below ground. Answer: Tree -- Correctly answered by varvaraten

3: I rise above the roof below Finger up-raised to heaven. I speak in clear tones that aim for other to gather where I call. Answer: Belltower -- Correctly answered by varvaraten

4: Armor bright, Gleaming white, A single rank, Their faces blank, Now hid by night, Now bold by light, Bright red the land where soldiers stand. Answer: Teeth (or mouth) -- Coorctly answered by varvaraten

5: Loadbearer, Warrior,Spirited, Brave Fleet-foot, Ironshod Faithful One, Slave Answer: Horse -- Correctly answered by varvaraten

6: The man who invented me doesn't want me.The man who bought me doesn't need me.The man who needs me doesn't know it. What am I? Answer: Coffin -- Correctly answered by Sheraksb

7: What can run but never walks, has a mouth but never talks,has a head but never weeps, has a bed but never sleeps? Answer: River -- Correctly answered by Mentis Cibum

8: I went into the woods and got it. I sat down to seek it. I brought it home with me because i could not find it. Answer: Splinter -- Correctly answered by Sheraksb

9: Lighter than what I am made of, more of me is hidden than seen, I am the bane of the mariner, a tooth within the sea. Speak my name. Answer: Ice (or iceberg) -- Correctly answered by Sheraksb

10: A spirited jig it dances bright, banishing all but darkest night. Give it food and it will live, give it water and it will die. Answer: Fire -- Correctly answered by Sriver

11: The life I lead is mere hours or less, I serve all my time by being consumed. I am quickest when thin, slowest when fat, and wind is the bane of the gift that I bring. Answer: Candle -- Correctly answered by Angs101


© Copyright 2016 Wotan. All rights reserved.

Riddles, riddles, riddles Riddles, riddles, riddles

Status: Finished

Genre: Riddles

Houses:

Details

Status: Finished

Genre: Riddles

Houses:

Summary

A few more riddles from my collection I have gathered, over time, from game I have played. Are you able to solve them?

Add Your Comments:

Comments

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar
avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

Other Content by Wotan

Add picture

Paste the link to picture in the entry below:

— or —

Drag a picture from your file manager into this box,
or click to select.

Add video

Paste the link to Youtube video in the following entry:

Existing Comments:
Bad selection

Cannot annotate a non-flat selection. Make sure your selection starts and ends within the same node.

(example of bad selection): This is bold text and this is normal text.
(example of good selection): This is bold text and this is normal text.
Bad selection

An annotation cannot contain another annotation.

Anonymous
Really delete this comment?
Anonymous
Really delete this comment?

There was an error uploading your file.


    
Anonymous