Who can solve?

Miscellaneous by: Wotan

Summary

Here's more for you to exercise those grey little cells. More riddles from my collection

Content

Submitted: October 30, 2012

A A A | A A A

Content

Submitted: October 30, 2012

A A A

A A A


1: I am not a razor yet those I cares need never shave again. I have no lips yet my kiss is dealy. Your best friend, I will kill you. Now speak my name, then ready me. Answer: Sword -- Correctly answered by Imad Ul Islam

2: I touch your face, I'm in your words, I'm lack of space and beloved of birds... What am I? Answer: Wind / Air -- Correctly answered by Ian Dawn

3: I come out of the eath, I am sold at the market. He who buys me cuts off my tail, takes off my suit of silk, andweeps beside me when I am dead. Answer: Onion -- Correctly answered by Imad Ul Islam

4: What force and strength cannot get through, I, with a gentle touch, can do. And many in these twisted halls would stand, were I not, as a friend, at hand... Answer: Key -- Correctly answered by Mentis Cibum

5: More beautiful than the face of your God, yet more wicked than a Daemon's forked tongue? Dead men eat it all the time. Live men who it it die slow... Answer: Nothing -- Correctly answered by Mentis Cibum

6: Two bodies have I, yet both joined in one. The more still I stand, the quicker I run... Answer: Hourglass -- Correctly answered by Mentis Cibum

7: What flares up and does a lot of good, and when it dies is just a piece of wood? Answer: Match / Torch -- Correctly answered by Imad Ul Islam

8: I tie and hold, capture and bind, yet both knights and knaves doth crave me. I faithfully enslave all within my grasp, whether or not they seek me. Yey those who have not felt my unmerciful hand, are pitied by their fellow Man... Answer: Love -- Correctly answered by Persephone84

9: I run smother than any rhyme, I love to fall but cannot climb. I tremble at every breath of air, yet can heaviest burdens bear... Answer: Water -- Correctly answered by Alpha Trinity

10: Crushed beneath trampling feet, kept in darkness and cold. I am useless if I have suffered not, but having suffered, my temper is sweet and strong to all those who partake. What am I, at start? Answer: Grape

11: So cold, damp and dark this place, to stay you would refrain, yet those who occupy this place do never complain... Answer: Grave -- Correctly answered by Perephone84


© Copyright 2016 Wotan. All rights reserved.

Who can solve? Who can solve?

Status: Finished

Genre: Riddles

Houses:

Details

Status: Finished

Genre: Riddles

Houses:

Summary

Here's more for you to exercise those grey little cells. More riddles from my collection
Share :
Twitter

Add Your Comments:

Comments

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

avatar

Author
Reply

Other Content by Wotan

Add picture

Paste the link to picture in the entry below:

— or —

Drag a picture from your file manager into this box,
or click to select.

Add video

Paste the link to Youtube video in the following entry:

Existing Comments:
Bad selection

Cannot annotate a non-flat selection. Make sure your selection starts and ends within the same node.

(example of bad selection): This is bold text and this is normal text.
(example of good selection): This is bold text and this is normal text.
Bad selection

An annotation cannot contain another annotation.

Anonymous
Really delete this comment?
Anonymous
Really delete this comment?

There was an error uploading your file.


    
Anonymous